Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Orginal Giulietta BOSE Muzik Sistemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aurora

Merhaba,

Proje değişikliği nedeni ile elimde bulunan 1 takım BOSE müzik sistemini elimden çıkarmaya karar verdim. Giulietta araçları olan herkes kesme delme olmadan bu sistemi arabasına taktırabilir.

Sistem fiyatı 2500 TL

You are not allowed to view links. Register or Login

Kalzoon

Merhaba,

Bunun installation'ını kim yapabilir? Bir de koltuklar, halılar vs çıkarılıyor mu acaba kablo harness ı falan döşeniyor mu acaba bilgisi olan var mı? Blue&Me ihtiyacı var mı gibi sorular geldi aklıma:)

Teşekkürler.
2011 Giulietta QV
Full SuperSprint+Downpipe
Quaife LSD 
Colombo Bariani Camshafts
GFB - DV+
Protoxide Wastegate
DR. ECU Custom Tuning
BMC AirFilter
Billstein B8+H&R Springs
Wiechers Racingline Carbon Front Strut Bar
Magneti Marelli ME200T Throttle Module+Remote
Novitec Sport Shifter
Goodridge Stainless Steel Brake Lines
Marangoni Front Bumper
19" Prodrive +235/35R19 Michelin PS4S

Ormanci

Merhaba,

Bunun installation'ını kim yapabilir? Bir de koltuklar, halılar vs çıkarılıyor mu acaba kablo harness ı falan döşeniyor mu acaba bilgisi olan var mı? Blue&Me ihtiyacı var mı gibi sorular geldi aklıma:)

Teşekkürler.

Oto müzik sistemi montajı yapan birileri lazım olur. Koltuk değil ama halı altından gidecek kablolar falan olur illa ki. Arkada amfi ve bas kutusu için zaten kablolar gidecek. Normal "tesisat" montajı gibi olacak yani kısaca :)

Zamanında arabaya sistem yaptırmasam almayı düşünürdüm valla.

murat

Blue&Me ile ilgisini anlayamadım? Ne demek istediniz biraz açabilir misiniz? Ünite standart ünite sanırım, sadece speakerlar değişecek diye anladım ben
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Kalzoon

Merhaba,

Çok emin değilim açıkcası. Belki Blue&Me olan sistemlerin çıkış sayısı ve watt ları farklıdır ama ayrı amfi ile geliyormuş zaten..
2011 Giulietta QV
Full SuperSprint+Downpipe
Quaife LSD 
Colombo Bariani Camshafts
GFB - DV+
Protoxide Wastegate
DR. ECU Custom Tuning
BMC AirFilter
Billstein B8+H&R Springs
Wiechers Racingline Carbon Front Strut Bar
Magneti Marelli ME200T Throttle Module+Remote
Novitec Sport Shifter
Goodridge Stainless Steel Brake Lines
Marangoni Front Bumper
19" Prodrive +235/35R19 Michelin PS4S

aurora

Merhaba,

Teşekkürler.

Selam, hiç bir şekilde halı vs kalmıyor, orjinal montaj! Mantıklı olan; ustacık veya ustaya yaptırmak, kazma olanlara değil ;)

aurora

Merhaba,

Teşekkürler.

Oto müzik sistemi montajı yapan birileri lazım olur. Koltuk değil ama halı altından gidecek kablolar falan olur illa ki. Arkada amfi ve bas kutusu için zaten kablolar gidecek. Normal "tesisat" montajı gibi olacak yani kısaca :)

Zamanında arabaya sistem yaptırmasam almayı düşünürdüm valla.

Kısmen katılabilirim.

aurora

Merhaba,

Çok emin değilim açıkcası. Belki Blue&Me olan sistemlerin çıkış sayısı ve watt ları farklıdır ama ayrı amfi ile geliyormuş zaten..

Standart tüm Giulietta teypleri ile uyumlu.

aurora