Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Triger ve Buji

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hayri günal

Merhaba Arkadaşlar

4 aydır 2004 SP 2,0 JTS kullanmaktayım Triger ve buji değişme zamanı geldi, ekonomik kazıklanma dan almak istiyorum yardımcı olur musunuz ,sorularım bunlar
1- Triger seti ve triger balans seti ayrı ayrı mı satılmakta tek set olarak alabilir miyim , alırken neye dikkat etmeliyim.
2- nerden , kimden, fiyat bilen var mı
3-hangi marka
4- yedek parça kodunu bilen var mı
5- neye dikkat etmeliyim

hayri günal

devirdaim ve bir v kayışı içinde bilgi verebilirmisiniz
internetten güvenerek nerden alabilirim

hayri günal

yokmu bilgisini ve tecrübesini aktarmak isteyen

Bandırmalı

Hayri Bey Merhaba,
Neden parçaları kendiniz almak istiyorsunuz?
Bursayı bilmem ancak İstanbul'da servise gideriz ustanın önereceği parçalar ile aracın bakımı yapılır, ve sorumluluk serviste olur.
Sizin internet üzerinden alacağınız parçaların (Bilindik firmalar harici) garanti durumu nedir.
Farzedin usta hatası dahi olsa ustanın cevabı sizin getirdiğiniz parçayı taktık dandikmiş demesi gayet doğal değilmidir.
Niçin risk alıyorsunuz.
Bilindik bir servise ustaya gidip bu işlemler hakkında fiyat alsanız işinize geliyorsa yaptırsanız daha basit olmazmı?  :alfisti:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

delıfısek

ustan yoksa bunları alıp bir alfa servisine gidersen kimse sana bunları takmaz. alfayıda bir ford'cuya emanet etmek cok iyi olmaz.

bence servisleri ara git görüş pazarlıgını yap. kafan rahat olur ve takılan malzeme ve işçilik içinde garanti alırsın. :)

tsmsk

Hayri bey merhaba. Triger için carium zeki ya gitmek en mantiklisi. Buji içinse You are not allowed to view links. Register or Login den alabilir ve bursa da dpzgpn bir yerde taktirabilkrsin. Motor soğuk olmalı zaten. Ben şahsen öyle yaptım. Ayrıca parça orjinal fatura li olunca usta diyemez senin parçadan sıkıntı diye.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2005 Alfa 156 1.6 TS-120

hayri günal

zaten amaç fiyat karşılaştırması yapmak , 500 liralık parça için 750 istenildiğini çok gördüm, daha önceki 156 alfama bursada metin usta bakıyordu güvenerek gözüm kapalı bırakıyordum tamam 200 liralık parçaya 220 yazıyordu bu kdr da olacak ama işi bırakalı çok oldu bursada hiç kimseyi canı gönülden tavsiye etmediler ondan araba zaten istanbula gidecek servis için bostancı carium iyi dediniz   :) , cevaplarınız için teşekkürler