Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kendi çapında bir alfistiden 156 ve 159'la herkese merhaba.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Reha

You are not allowed to view links. Register or Login
Pek bilgim yok merak ettiğimden sormak istiyorum 159 ne kadar yakıyor,ortalama tüketimi,normal kullanınca,zorlayınca ne oluyor söylerseniz hem bilgilenmiş hemde mutlu olurum  :alfisti:
Benimki benzinli. Uzun yolda söylediğim verilere ulaşıyor. Şehir içi 12-13 litre yakıyorum.

ucarozcan

O kadar benzin masrafı yapıyorsan brera olsa daha iyi olmaz mı?

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Erkay KAHYA

Fabrika verisi 6.6. Biliyorsunuz fabrika verilerini yakalamak zordur. Altına inmek çok daha zordur.

Aracınızı JTD sanmıştım. JTS olduğunu farketmedim.
6.6 lt jts ye göre çok iyi değer.  :yukari-ok:

Reha

Xperia z3
Olur tabi. 30 bin liralık farkı verirseniz, seve seve binerim Brera'ya  :)

ucarozcan

Xperia z3
Olur tabi. 30 bin liralık farkı verirseniz, seve seve binerim Brera'ya  :)
Hocam üçün beşin lafını mı ediyorsunuz.

Reha

156'nın yatmasına pek gönlüm el vermiyor. Babam çok nadir kullanıyor. O yüzden sanırım satacağım. Satış sitesine ilan açıp olmadık insanlara arabamı satmak istemiyorum açıkçası. Forumdan biri alsa çok mutlu olurum. 8 senelik dostumdan ayrılmak kolay olmayacak.

Reha

İlgililere özel mesaj olarak döneceğim. Şuan Urfa'dayım. Yakın zamanda İstanbul'da olacağım. İlanı o zaman açmak istiyorum.

Reha

156 ile olan 8 yıllık birlikteliğimizin bugün sonuna geldik. Ayrılmak kolay olmadı. Bu da son fotoğrafı olsun.

Koful

Sercan Keklik

156 ile olan 8 yıllık birlikteliğimizin bugün sonuna geldik. Ayrılmak kolay olmadı. Bu da son fotoğrafı olsun.

çiçek gibi araba gözümün önünde gitti be :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Reha

Deme öyle ya :) En azından istediğim gibi oldu. Alıcı forumdan ve lpg takmayacağını söyledi.

caddeboy

:alfisti:

Merak etme kardeşim , senin kadar titiz değilim ama dediğin gibi LPG vs. saçma sapan modlar falan olmayacak...
Plaka işlemleri ile uğraşıyorum yeni plakası 39 AR 112 oldu...

Bizim memlekette herkes aracı 2004 - 2005 zannediyo :)

159 arayan arkadaşlar hiç düşünmeden Reha kardeşimden alabilirler tabii eğer satarsa.. orasını burasını göstermeye gerek yok o kadar eminim. direk noter yapın...

Kendisine ve babasına huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim...

bu kadar temiz bir 156 sahibi yaptı acizane beni de...

:alkis: :alkis: :alkis:

i

Reha

Abi çok teşekkür ederim iltifatların için. Kazasız belasız güzel günlerde kullan. Yeni plakası da iyi olmuş. Ama tavsiyem ön tarafı yine kısa app bastır. Yakışıyor gerçekten.

erdem1904

Her iki tarafa da hayırlı olsun. En beğendiğim Mk1 lerden  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Tolga033

İki tarafa da hayırlı olsun. Çiçek gibi 156.

Tapatalk 19.03

Reha

Ulaşılabilecek bir fiyata 19 ti jantları bulmuşken kaçırmak istemedim. Tam da Giulietta hayalleri kurarken sırf bu jantlar için 159'a devam kararı aldım. Ama böyle orjiinal bir arabaya egzoz ucu bile takmak istemiyordum. Zaten forumdan bir abime arabayı satma sözü verdim. Şanlıurfa'daki son yılımı da tamamladıktan sonra alacağım bir 159'a takacağım sanırım.

Reha

francobaresi

muhtesem, 19lar degil mi? stock yayla kullanimi nasil olur merak ediyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

muğlalı

Ulaşılabilecek bir fiyata 19 ti jantları bulmuşken kaçırmak istemedim. Tam da Giulietta hayalleri kurarken sırf bu jantlar için 159'a devam kararı aldım. Ama böyle orjiinal bir arabaya egzoz ucu bile takmak istemiyordum. Zaten forumdan bir abime arabayı satma sözü verdim. Şanlıurfa'daki son yılımı da tamamladıktan sonra alacağım bir 159'a takacağım sanırım.
Hayırlı olsun marspiye olmadan olmaz ama, bu arada arabayi sattin mi yoksa birine söz mü verdin?

Reha

muhtesem, 19lar degil mi? stock yayla kullanimi nasil olur merak ediyorum.

Evet orjinal 19 ti. Yaysız hali Suv'lara benziyor. O yüzden şimdi yay bakıyorum.

Reha

Hayırlı olsun marspiye olmadan olmaz ama, bu arada arabayi sattin mi yoksa birine söz mü verdin?
Aynen öyle. Marşbiyel, çift egzoz filan olmadan olmaz. Bunu satmak için söz verdim. Hatta şubat tatilinde İstanbul'a götürüp verecektim. Ama havalar çok kötü olunca yaza kaldı. Viranşehir'de çok rahat kullanamıyorum. 1 senem kaldı zaten. Sabredip İstanbul'a dönünde başka bir 159 almayı planlıyorum ama kısmet tabi.

ucarozcan

Öncelikle hayırlısı diyelim.
19' ti nerden buldunuz. Bende almayı düşünüyorum da. 

Xperia z3

Reha

Xperia z3
Ben ikinci el aldım. 5000km kullanılmıştı. Sıfırı Alfa Yedek'te 4400 liraya var.

ucarozcan

Xperia z3
Ben ikinci el aldım. 5000km kullanılmıştı. Sıfırı Alfa Yedek'te 4400 liraya var.
Hayırlı olsun iyi denk gelmiş.

Xperia z3

Reha

Haftasonu boş yere güzel bir korku yaşadım. Cuma günü Urfa'ya gidip gelmiştim (200km) Döndükten sonra araba otoparkta bir gün yattı ve pazar günü arabayı çalıştırmak istediğimde zorlandı, ayrıca ibreler klima vs saçmalamaya başladı. Akü zayıflamıştır dedim ve Mardin'e doğru çıkıp bi 15 km yol gittim basa basa. Fakat döndüğümde yine araba zor çalıştı, saçmalamalar da arttı. En çok korkutan şey de abs, asr, alarm, havayastığı vs'nin sırayla kendisini kapatıp uyarı ışığı yakması oldu. Beyine mi bir şey oldu acaba diye kaygılandım. Ne kadar cahilsin demeyin lütfen. 156'da iki defa akü bitti fakat onda hiç böyle saçmalıklar olmamıştı. Ya ben denk gelmedim ya da yeni nesil arabalar böyle. Sonuç olarak aküyü değiştirdim ve sorunu hallettim.