Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

225/45R/17 Satılık Kış Lastiği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Herkese Merhaba. Geçen sene aldığım da aracın üstünde olan kış lastiklerini satıyorum. Lastikler 2013ün 36. Haftası üretimidir. Ben Giuliettayı aldığımda arabanın üzerindeydiler, araç 14.000 kmdeydi. Sadece tek kış geçirmişler ben İzmire gelir gelmez söktüm ve yazlıklara geçtim tahminim en fazla 3000-4000 km yol yapmıştır. Lastiğin markası Sava sanırım good year'ın üretimi olması lazım. Hatta lastikler Made in Germany. İstediğim fiyat kargo dahil 800 lira. Lastik hakkında biraz bilgi şu şekinde You are not allowed to view links. Register or Login/www.lastikcim.com.tr/Sava-Kis-Lastikleri,LA_1807-2.html#action=productPanel&id=12231 [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]http://images.tapatalk-cdn.comjjezz h/15/10/13/1b1f93f0d195b724bb40c155b465ac15.jpg[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

TRSemih

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

kuti147

Lastigi yarmis olmasam bu kışlıklara niyetim olurdu ama..satış fiyatinin yarisi neredeyse benim tek lastik fiyati :(
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

alperuzi

Fiyat çok iyi, lastikler de Goodyear Ultragripler ile aynı fabrikadan çıkıyor. İhtiyacı olan kaçırmasın!

Hayırlı satışlar Kemal

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Pazar ola Kemal'im.
O zaman pazar ola hayrola:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

fevkalbeser12

Lastigi yarmis olmasam bu kışlıklara niyetim olurdu ama..satış fiyatinin yarisi neredeyse benim tek lastik fiyati :(
Sağolun arkadaşlar umarım lastikler kıymetini bilen bi alfistaya gider:) Çok soğukta kullanmasın üşümesin lastikler.
Fiyat çok iyi, lastikler de Goodyear Ultragripler ile aynı fabrikadan çıkıyor. İhtiyacı olan kaçırmasın!

Hayırlı satışlar Kemal

hayırlı satışlar.  :arkadasim:
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

jeremy clarkson

fevkalbeser12

Lastikler satılmıştır. Admin vursun asma kilidi.
                         jeremy clarkson

Theillest

Hayırlı olsun abi tam bende niyetlenmistim bütce planlaması yapıyorduk satılmıs :) güle güle kullansın yeni sahibi

Gouki