Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

Artık tek tek video eklemeyelim lütfen. O şekilde tek tek hem konu kalabalıklığı, hem takip zorluğu hemde arananın bulunmasını zorlaştırıyor.

Ekleyeceklerinizi bu başlık altından devam edelim.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

admin

İliki benden gelsin. Ne zaman seyretsem deli oluyorum.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

BARLAS

Efsane 80'ler...

You are not allowed to view links. Register or Login

n/a

bu nedir böle bektaş abi...ATOM harbi insan değil,aman allahım...en hızlı ikinci tur zamanını atıyor pistte..nasıl koltuğa yapışıyor ceremi dayı,adamın içi dışına çıkıyor...

HoMeR

hahahha bide dogru ahmetle bay yanlış vardı bilmem hatırlarmısınızzzzzz

n/a

şu videodaki şeyh muhammed'in beyaz, kaputunda hava delikleri olan slr 'ı size bişeyler çağrıştırıyormu... :))

hatırlattığı şey bu olsa gerek..

HoMeR

Wining Eleven veya PES oynayan arkadaşların dikkatle izlemesi gereken bir klip....

İzleyine kadar bende oyunu iyi oynuyordum diyordum  

n/a

Evet PES'çiler hazırmısınız....

PES5 - W.Rooney - O Treino_by_AndreH

Gerçeğinden de pek farkı yok hanii... :))

Edited by - ralf on 10/07/2007  16:50:16

BARLAS

quote:

Wining Eleven veya PES oynayan arkadaşların dikkatle izlemesi gereken bir klip....

İzleyine kadar bende oyunu iyi oynuyordum diyordum  

Ömercim "xpronic" benim youtube'daki kullanıcı adım.. Artık sıkıldım pes'den ben de böyle klipler hazırlıyorum napiim..

HoMeR

hahahha

kahretsinnn nasıl tahmin edemedimmmmm

tabi ya.... pes'in siplenter ustası.

pes yaniiiiii bırakaıyorum artık ben oynamayı

HoMeR

Forumda wining eleven turnuvası düzenlesek nasıl olur acapa... kaç kişi ilgilenirdi?

BARLAS

quote:

Forumda wining eleven turnuvası düzenlesek nasıl olur acapa... kaç kişi ilgilenirdi?

Ben ilgilenirim ama bence şöyle yapalım. Site üyeleri arasında bir turnuva düzenleyin, şampiyonu belirleyin, ben direk onla oynayayım..

HoMeR

barlascım bu kadar hava atma bence, Aksi takdirde ilk maçımız sonucunda buraya mizah başlığı altında konu olabilirsin...

benden söylemesi.....

murat sen ben ve ahmet wining ile ilgili sanırsam sadece

n/a

valla wining demeyen universte derslerinde kalma sebebinin baş mimarı...sınavdan bir gece önce 3'lere kadar başında oturup ,turnuva bittikten sonra sınav saatine kadar az çalişmadık,az sabahlamadık...bunu muratın oturduğu eston sitesindeki arkadaşlarda yapıyoruz... :))

HoMeR

Sollamak imkansız

agucba

Aptal köpekler, bazıları gerçekten çok komik yaa

///////////////

n/a

köpekler gerçekten çok iyiymiş serkan...bende geçen şöyle birşeyle karşılaştım.... :))

agucba

Çok iyiymiş Ahmet :)

Bir de You are not allowed to view links. Register or Login bir şey var.

///////////////

n/a

joseph'i daha önce izlemiştim serkan siteye de konmuştu sanırım.Gerçekten mükemmel bir adam aynı anda azından 4 ayrı nağmeler atıyor... :) Bu ferrariyide biri koymuştu yanlış hatırlamıyorsam sitey oda çok güzel,adam en ince ayrıntısına kadar yapmış minyatürünü... :))

agucba

O zaman sileyim en iyisi. Boşuna koymuşum :))

///////////////

n/a

yok canım görmeyenler olmuştur mutlaka çünkü o zaman için bunlar konduğunda baya bir aktif konu vardı..Arada gözden kaçmış olabilir..Görmeyenler için iyi böylesi,gerçekten güzel şeyler çünkü.... :))

agucba

McLaren Mercedes Formula 1 Takımı'nın iki genç sürücüsü Lewis Hamilton ve Fernando Alonso'nun arasındaki tatlı rekabetin Mercedes Benz reklamı için uyarlanması. Çalan müziğin sözlerine dikkat. Gerçekten hoş olmuş.

///////////////

n/a

Kadından şöför olur(mu?)

BARLAS

quote:

Kadından şöför olur(mu?)

Abicim belki tek tük kadın vardır doğru düzgünümsü araba kullanan ama minimum %95'inden şoför falan olmaz bunların.. Bu akşam Anadolu Hisarı'nda eğer arabamın başında olmasaydım bir tanesi boydan boya götürüyordu benim arabamı, camını yumruklayarak ancak durdurabildim..

Bu arada videoyu çekenler de yarılıyor gülmekten..

babi

quote:

Kadından şöför olur(mu?)

Kamutay dua et gülser ablan bu videoyu görmesin,bu zamana kadar benle her sekilde araç kullanan nadir bayan sürücülerden biridir.sezarın hakkını sezara vermek gerek.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS