Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Parcalari

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fugi

Merhabalar.. Gecen hafta uygun fiyatli bir alfa romeo 147 aldim.. Uzun yillari alfa kullanmak istemistim ancak hayat sartlari beni bu gunlere kadar getirdi..
Aracimi Alfa Milanoda almadan once test ettirdim.. Servis sahibi Ozkan abiyi' de sever ve guvenirim.. Aracin mukemmel olmasi icin butun eksiklerini yazdi ve cikan tutari saticidan dusurerek araci satin aldim..
Ilk etapta Ozkan abinin uyarisi ile triger ve sarj setini bununla beraber devirdaim, varyator kapak contalari gibi yolda birakmasi muhtemel agir seyleri orijinalleri ile degistirdim..
Simdi isim biraz daha keyfe keder ancak beni rahatsiz eden seylere kaldi..
Benim acil olarak benzin pompasina, oksijen sensorlerine, on ve arka amortismanlara bir de buji takimina ihtiyacim var..
Bunlari temin edersem aracimin yuksek performans sergileyecegine inaniyorum.. Bu parcalari yine Izmir Alfa Milanodan da temin edebilirim ama sizlerin de tavsiyelerine ihtiyacim var..
Bunun disinda kozmetik olarak sol on cam tus takimi, on tampondaki sag metalik cita ve ucgen seklindeki on izgaradaki alttan ikinci metalik citaya ihtiyacim var.. Bana destek olursaniz cok sevinirim.. Saygilar..