Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Hiç bağlanmıyor ki adminim. "Ağ hatası, lütfen daha sonra tekrar deneyin (get_config)" gibi bir şeyler saçmalıyor.

agucba

Bu mesajı tapatalk ile gönderiyorum. Geçen admin dediğini yaptım ve düzeldi. Ben de sıkıntı yaşıyordum, bağlanmıyordu ama geri adım atınca doğrudan siteye bağlanıyordu. Şifre değiştirdim ve sıkıntı düzeldi.

///////////////

Alfadanadam

Ben hep tapatalk classic kullanıyorum. Şu anda da herhangi bir problem yaşamıyorum. Yeni versiyona alışamadım bir türlü.
Tek dezavantajı direk foto upload edilmiyor.

sbk0655

Zaman zaman bende yasasamda bu problemi son zamanlarda bir problem yok.Fotoyuda direk upload edebiliyorum ben Bulent abi.

TRSemih

You are not allowed to view links. Register or Login
Hiç bağlanmıyor ki adminim. "Ağ hatası, lütfen daha sonra tekrar deneyin (get_config)" gibi bir şeyler saçmalıyor.

+1 (sorun 2 gündür devam ediyor. daha önce de olmuştu)

verileri silerek apk kaldırdım tekrar kurdum sorun çözülmedi. sadece alfistiturkey'e giremiyorum.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

agucba

Bu mesajı tapatalktan yazdım şu anda.

///////////////

TRSemih

Vay arkadaş yılan hikayesine döndü. kendim çalıp kendim oynamaya başladım. Nasıl becerdiyse tapatalk sonu 01 olan nickimle bir üyelik açtı. Adminim; ilgili üyeliğin silinmesini rica ediyorum.
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Gouki

Tamam abi hallettim :) Sorun forumla alakalı değil. Plugin'i silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Tapatalk'tan destek istedim.

TRSemih

Eyv kardeşim. Eski apk ile devam edeceğim şimdilik.
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Gouki

Biraz once gelen guncelleme ile tapatalk bende duzeldi abi. @TRSemih

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRSemih

Tamam Özgün. Upgrade ediyorum şimdi.
Teşekkürler

Edit: sorun çözüldü.
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

tolga_ozhan

1.9 JTS yakıt tüketimi :))
Bakımsız araba değil, agresif kullanım değil. İşte biraz istanbul trafiği.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fatihob

Arkadaşlar e-devlette yeni hizmet için anket var şuan. Anketteki seçeneklerden birtaneside Tramer sorgulama. Tabi diğer seçeneklerde işlevsel. Oy vermek için link:You are not allowed to view links. Register or Login

Şuanki durum bu şekilde.

5 tane yeni hizmete oy verilebiliyor.
..

KUY65

You are not allowed to view links. Register or Login 1.4 mito ve istanbul trafiği. agresif falan değil sadece 1. vites ve 2:30 saat :) (biraz titretmişim sinirden  :lol: )
edit: Anlık değil ortalama tüketim
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Fatihob

Bu yakıt ortalamalarını görünce üzüldüm size arkadaşlar :D

Gözüme Yunan arkadaşların bi sitesi takıldı. Burada da paylaşayım. Fiyatları shop.alfistiye göre daha ucuz.
Verceğim ornekte ki disk, gündelik kullanım için gereksiz ama başka şeyler karşılaştırabilirsiniz.
Kdvli 319€ - KDVsiz 275€

Kdv ile ilgili birşey yazmamışlar ama alışverişi tamamlamaya kadar gittim fiyat değişmedi. Büyük ihtimalle KDVli 245€

Yunanistan bize daha yakın olduğundan nakliyeside daha az tutacaktır. Y.Dısından parça bakınan arkadaşlar bu siteyede bir göz atsın derim.
..

Gouki

Tamamdır kardeşim verdik tramere oyumuzu :) You are not allowed to view links. Register or Login

ar.159

Ben soyağacına verdim tramerle isim en fazla yılda bir bilemedim 2 defa oluyor ama durumdan galericilerin haberi olursa onlar patlatır trameri he soyağacı ile cok mu is oluyor? Benim meslek gereği oluyor ve çıkarması baya bir eziyet. Aslında saçmada anket çünkü seçeneklerin hepsi cok guzel madem yapabiliyorsun yap hepsini birden

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

blackgear

Dostlar bişi sorcam;

Arkadaşım bir kaza yapmış. Kendisine yeşil ışık yanıyorken, kırmızı ışıkta geçen bir şahıs arkadaşın aracına vurmuş, her iki araç da pert. Neyse ki ölüm durumu yok, ama arkadaşım biraz yaralanmış. Kaburga kemiği kırıkları, kafatası çatlaması gibi. Şu an acilde ama hayati tehlikesi yok çok şükür.

Lakin arkadaşım alkollü imiş. Kullandığı araç da nişanlısının aracı. Yeşil ışık kamera kayıtları var muhtemelen (6 ay kadar önce aynı yerde aynı şekilde annesi kaza yapmıştı, o zaman kamera kayıtları kullanılmıştı)

Benim görüşüm, arkadaşın alkollü olmasının kazaya bir etkeninin olmaycağı, sadece alkollü araç kullanmaktan ceza yiyeceği yönünde.

Ama alkollü olduğu için suçu arkadaşa da verebilirler şeklinde görüşler var. Çıkamadık işin içerisinden. Prosedür hakkında bilgisi olan var mı?

max-ime

Dostlar bişi sorcam;

Arkadaşım bir kaza yapmış. Kendisine yeşil ışık yanıyorken, kırmızı ışıkta geçen bir şahıs arkadaşın aracına vurmuş, her iki araç da pert. Neyse ki ölüm durumu yok, ama arkadaşım biraz yaralanmış. Kaburga kemiği kırıkları, kafatası çatlaması gibi. Şu an acilde ama hayati tehlikesi yok çok şükür.

Lakin arkadaşım alkollü imiş. Kullandığı araç da nişanlısının aracı. Yeşil ışık kamera kayıtları var muhtemelen (6 ay kadar önce aynı yerde aynı şekilde annesi kaza yapmıştı, o zaman kamera kayıtları kullanılmıştı)

Benim görüşüm, arkadaşın alkollü olmasının kazaya bir etkeninin olmaycağı, sadece alkollü araç kullanmaktan ceza yiyeceği yönünde.

Ama alkollü olduğu için suçu arkadaşa da verebilirler şeklinde görüşler var. Çıkamadık işin içerisinden. Prosedür hakkında bilgisi olan var mı?

Kadir Abi öncelikle çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Aslında alkollü araç kullanmak asli kusur değil, normal prosedürde bu tür durumlarda rapor 2 taraf da alkolsüzmüş gibi tutulur, alkollü olan taraf alkollü kullanmanın cezasını öder.

Ancak burada prosedüre uygun olmayarak yaşayabileceğin birkaç problem var;

Alkollü olduğu için raporu yazan polis alkollü tarafı suçlu tutacak veya tutmaya çalışacaktır.
Raporda haklı olduğunuz yazsa bile karşı tarafın sigortası, karşı tarafın alkollü olduğunu ileri sürerek hasarınızı ödemeyi reddecektir yada işi uzatacaktır. Bu durumda bu işlerden anlayan bir avukat ile sorunu çözersiniz, çünkü haklı ama alkollü olmanız onlara ödeme yapmama hakkı vermiyor.

blackgear

Çok teşekkürler Uğurum bilgi için;

Aynen benimde düşüncem bu yönde. Prosedür bizi koruyorsa, raporun ve diğerlerinin çok bir önemi yok. Kamera kayıtları da olduğu sürece, iş mahkemede bile çözülse, çözülür gibi gözüküyor.

İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim dostum  :arkadasim:

kupavale

Mrb arkadaşlar 3 gün önce ön tamponu sürttüm ve plaka altlığım kırıldı çıkması veya orjinali elinde olan arkadaşlar varmı acaba.aracım 156 mk2 birde 147 nin altlığı uyarmı bilen varmı

FB10ur

Fiat boş durmuyor maşallah : )

milano 75

öndençekermi bu 124.arkadan itiş bide kilit olsa s2k misali bişey olur bu
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

altta daha detaylı verilmiş.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

hi_cazz

altta daha detaylı verilmiş.

Logoyu değiştir prim yapsın. Öyle tatlı bir roadster olmuş ama o logoyla işi zorun ötesinde.