Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Karikatür...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

babi

bir fıkrada benden.

Doçent

Adam günün yorgunlugu üzerinde, perisan bir vaziyette IETT duraginda otobüs beklemektedir. Nihayet uzun bir zaman sonra bekledigi güzergahin araci gelir ve biletini attiktan sonra arka taraflara dogru ilerlemeye baslar. Bir-iki adim ilerisindeki çift kisilik koltugun bos olanina dogru ilerler; tam oturacagi sirada engelleyici bir ses tonu onu durdurur:
- Buraya oturamazsin! Ben kimim biliyormusun
- Kim oldugunuzu bilmeli miyim?
- Ben Yrd. Doç. falan kisiyim.
- Evet?
- Benim gibi kidemli birinin yanina oturamazsin!
- Size bir soru sormak istiyorum. Siz Yrd. Doçentlik ünvaninizdan sonra ne olacaksiniz?
- Doçent.
- Peki sonra?
- Sayet basimiza bir sey gelmezse Profesör.
- Daha sonra?
- Belki zor ama, Ordünaryus Profesör.
- Evet... Peki bu dereceden sonra?
- Hiiç...
- Ben simdiden 'hiç'im; lütfen müsade edin yaniniza oturayim...
- !!?

Sayet bu fikrayi okuyup da gülebilen bir akademik görevliyseniz, inaninki yukaridaki siz degilsiniz

Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

BARLAS

Register or Login" border=0>

Alfonso

meteoroloji ve geometri çok iimiş

BARLAS

Namussuzum fındık 8 lira olacak !!!

GP Genel Başkanı Cem Uzan, Karadeniz?deki seçim turuna Samsun?un Çarşamba İlçesi?nde başladı. YENİ

Özel uçak ile Samsun?a gelen ve VİP yerine İç Hatlar Terminali?nden çıkış yapan Uzan, kendisini karşılayanlara dalından kopardığı fındığı gösterip, ?Namuzsuzum 8 lira (YTL) olacak'' dedi.

Karadeniz?deki seçim gezisi için Samsun-Çarşamba Havaalanına özel uçak ile saat 11.00?de gelen Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, VİP yerine iç hatlar terminalinden çıkış yaptı. Uzan, yaklaşık 150 partili tarafından ?Başbakan Uzan? sloganıyla ve davul-zurna eşliğinde karşılandı. Daha sonra terminal bahçesindeki bir kamyonetin üzerine çıkıp, dalından kopardığı fındığı partililere gösteren Uzan, ?Namussuzum 8 lira (YTL) olacak'' dedi. Aralarında üreticilerin de bulunduğu partililere iki kez aynı şekilde seslenen Uzan, daha sonra seçim otobüsüne binerek Samsun?un Çarşamba İlçesi?ne gitti. Şehir turu yapıp halkı selamlayan Uzan, otobüsten sık sık inip partililerle kucaklaştı. Bu sırada iki görevli tarafından sık sık Uzan?ın vatandaşlarla verdiği poz, polaroid fotoğraf makinasıyla görüntülendi. Ardından çekilen fotoğraf, Uzan tarafından poz verdiği kişiye hediye edildi. Çarşamba İlçesi?nde gündeme ilişkin konuşmayan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, daha sonra Samsun?un Terme İlçesi?ne gitti. Uzan, geceyi Ordu?da geçirdikten sonra gezisini Giresun ve Trabzon?da da sürdürecek.

Bölgede şu anda fındığın kilosu 3.45 YTL'den alınıyor.

You are not allowed to view links. Register or Login

AlfistiKerem

Barlas abi gene döktürüyosun mizah konusunda...Nerden buluyosun bunları ya...

BARLAS

Güleriz ağlanacak halimize...

Doktora, hasta yakınından çirkin saldırı

UŞAK Bir Eylül Devlet Hastanesi'nde, 6 yıldır görev yapan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Erkan Yurduseven, tedaviye kısa bir süre ara vermek istediği için tartıştığı hasta yakını O.G.'nın saldırısına uğrayarak, dövüldü. O.G., polis tarafından gözaltına alındı. Uşak Tabip Odası, olayı kınadı.
     Olay, Uşak Bir Eylül Devlet Hastanesi'nde, bugün saat 13.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Bir Eylül Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı 32 yaşındaki Dr. Erkan Yurduseven, 70'inci sıradaki hastaya sıra geldiğinde poliklinik muayenesine kısa bir süre ara vermek istedi. Bu sırada, polikiliniğe giren Uzman Çavuşluk'tan ayrıldığı öğrenilen 29 yaşındaki O.G., muayeneye ara verdiği için Uzman Dr. Erkan Yurduseven ile tartışmaya başladı.
     Tartışmanın büyümesi üzerine O.G. doktor Erkan Yurdusever'in yüzüne kafa attı. Aldığı darbeyle burnu kırılan, kaşı açılan ve beyin travması geçirdiği belirlenen Yurduseven, acil servisteki ilk tedavisinin ardından mikrocerrahi servisi olmadığı gerekçesiyle Uşak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Yurduseven'in durumunun ağır olduğu belirtildi. Saldırgan O.G., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. O.G.'nin ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

babi

Sizce kaza sebebi ne

Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 1.6 TS

BARLAS

BARLAS

Seray Sever'in taciz ettiği adam: ŞAHAAAN..

Cem Yılmaz + Şahan: Tacizci sahte hoca..

babi

Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 1.6 TS

babi

Dünya feministler kongresinde, Amerikan Delegesi Hanımefendi
kürsüye gelmiş;>>> "Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım.Eve gider gitmez kocama: 'Bundan  sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. İşte makine  orda..' dedim. İlk gün birşey görmedim.İkinci gün birşey görmedim.>>>Üçüncü  gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil,  benimkileri de yıkıyor.">>>  Alman Delegesi söz almış;>>>Ben de kararımız gereğince kocama: 'Bundan böyle  temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka' dedim..  Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim.Üçüncü gün baktım,  makinenin başında sadece kendininkileri değil,benim bulaşıklarımı da  yıkıyor.">>> Üçüncü konuşmacı bizden, feminist kardeşimiz;>>>  "Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum.Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada dedim.>>>Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim.Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım...
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 1.6 TS

babi

Avukat, müvekkiline telgraf çekti:
"Basiniz sagolsun. Karinizin gömülmesini mi, mumyalanmasini mi, yoksa yakilmasini mi saglayalim?"
Ertesi gün cevap geldi:
"Emin olmak için üçü de yapilsin."

Heey dostum iyi haberlerini aldim, evlenmissin!!
evet bu 4. oldu
onceki ücüne ne oldu peki?
ücü de öldü..
yapma ya.. cok uzuldum.. nasil oldu peki?
ilk karim yedigi mantarlardan zehirlenerek öldü
bu korkunc bisey.. peki ya ikincisi?o da mantar zehirlenmesinden öldü. tanrim ne kaderin varmis senin... ya
ücüncüsü?
yoksa o da mi...
hayir hayir.. o boynu kirilarak öldü
anliyorum.. kazaydi yani..
hayir... mantarlari yemedi....

Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 1.6 TS

babi

Yamyam baba-ogul balta girmemis ormanda dolasirken nehirde yikanan genç ve çok güzel bir kadin görürler.
ogul sorar:
-ne dersin baba, yiyelim mi onu? baba bir an düsündükten sonra: -hayir, bunu eve götürür, onun yerine anneni yeriz!

Las-Vegas ta harika otellerden birinin gece kulübünde sihirbaz nefis bir gösteri yapmis.. arka sirada oturan bir bey bagirarak sihirbaza o numarayi nasil yaptigini sormus..
"söyleyemem!" demis sihirbaz," ögrenirsenizsizi öldürmek zorunda kalirim!.. kisa bir duraklamadan sonra
"tamam.." demis adam,
"o zaman karima söyleyin!"

Bir adam sabah yururken ilginc bir cenaze kafilesi farkeder;
onde giden kopekli bir adam, arkasinda bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir baska tabut ve tek sira olmus yaklasik 200 adam.
tuhafina gider. kafilenin basindaki adam kuskusuz cenazenin sahibidir, yanina yaklasir ve sorar;
"beyefendi, bu uzuntulu gununuzde hatirlatmak istemem ama
olenler neyiniz oluyor?" adam yanitlar
"ondeki karim arkadakide kayinvalidem."
"vah vah basiniz sagolsun. nasil oldu?"
"kopegim karima saldirip oldurmus. kayinvalidemde karima yardima gelmis onu da oldurmus." adam biraz dusundukten sonra sorar;
"beyefendi kopeginizi odunc alabilir miyim?"
"siraya gec"
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 1.6 TS

kotchero

Birini öldürmek mi istiyorsunuz formu doldurup bana gönderin gerisini merak etmeyin seçenekler formda yazılı...

kotchero

Osurdun mu ?

kotchero

mexico da sieste böyle olur.

kotchero

Dünya harikası icat plastik duş

BARLAS

BARLAS

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

BARLAS

BARLAS

BARLAS

Türkçe...

Yıl: 1965
"Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı.. Üstümü başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ı serifleriniz hayrolsun' dedim.."

Yıl: 1975
"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Ne yapacağıma karar veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim.."

Yıl: 1985
"Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım.. Nitekim ne yapacağıma hükûm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lâkin kısa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim.."

Yıl: 1995
"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Fenâ hâlde kal geldi yâni.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim.. Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim.."

Yıl: 2006
"Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni.. Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumları yâni.. Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin.. 'Hav ar yu yavrum?'"

Yıl: 2026
"Ven ay vaz si hör, ben çok yâni öyle işte birden.. Off, ay dont nov âbi
yaa.. Ama o da bana öyle baktı, if so âşık len bu manita.. 'Hay beybi..'"

Edited by - BARLAS on 03/08/2007  09:45:34

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.