Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alinik 2006 üzeri Alfa 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afsahbaz

Merhabalar, forumu uzun suredir takip ediyorum. Sonunda her gördüğümde dönüp baktigim bir alfa almaya karar vermiş bulunmaktayım.

Malum satış sitelerindense forumdan, arabasına aşık insanlardan almak beni de mutlu eder. 2006 üzeri distinctive/blackline bir Alfa 147 alma planım var mümkünse kırmızı :) acelem yok temiz, mümkün mertebe düşük km tercihim.

Satmayı düşünen arkadaşlar iletişime gecelim.

TRSemih

Merhabalar. Güzel bir düşünce. Sabırlı olup beklerseniz, aradığınız Alfa muhakkak denk gelir. Rastgele..
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

afsahbaz

Tesekkur ederim Semih, sizin gibi ilgili insanlar oldukça eminim istediğim araca ulasirim, takipteyim

Wolfshade1989

Malum kış mevsimi, fiyatlarda düşüşte. Kırmızı takıntısı bende de var, acele etmeyin ve temkinli davranın :)
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

afsahbaz

Burası öyle bir yer ki araca gözüyle expertiz yapan insanlar var :) Forum dışı olacak olsa bile buraya danışmadan almam araci.
Kırmızı, cam tavan ile mükemmel görünüyor cogu yeni nesil aractan daha cekici :)
Fiyatların düşmesi isime gelicek tabi bu surecte beklemedeyim

Gouki

Adnan bey hoşgeldiniz, umarım aradığınız 147'yi en kısa zamanda bulursunuz. Ben sitedeki arabaların düzgünlük oranının siteye üye olmayanlardan bir farkı olduğunu sanmıyorum. Ne Alfa'cılar var siteden bir haber ama Alfa'sına gözü gibi bakan. Burada da ne insanlar var bujinin, kayışın ömürlük olduğunu sanan.

afsahbaz

Hosbuldum :) doğru diyosunuz  her yerde olucak gözü gibi bakan da essek biner gibi bineni de. Forumdaslarin bildiği gordugu bir araç cikabilir demekti benim kastım. içime sinerse güzel expertizimi de yaptıracağım tabi riske değmez

afsahbaz

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu araç tam istediğim gibi ama ilan sahibi acmiyor. Satılmış olma ihtimali yüksek  :(

FB10ur

Bu araç tam istediğim gibi ama ilan sahibi acmiyor. Satılmış olma ihtimali yüksek  :(

Aracın You are not allowed to view links. Register or Login üzerinde ilanı vardı daha önce şuan kaldırılmış sanırım satıldı.

afsahbaz

Anladım hayırlı olsun alana ne diyelim. Çıkar diye umut ediyoruz beklemedeyim 

afsahbaz

Aşırı Güncel !   

alınacak 147 yok piyasada. Malum site çok ölü yavaş yavaş başka araçlara kaymaya başladım :( Bi düşünün bakalım belki  aracını satmayı düşünen bir yanınız vardır :arkadasim: