Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güncellemeler, Talepler, Öneriler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
:alkis: bak işte kimlerle muhattap oluyorum öm'yi açarsam.

Ne demek istediğini tam anlayamadım... O aranızda tatsız muhabbet dönen adam sana özel mesaj ile ulaşmamış ki, telefonundan ulaşmış... Zaten foruma üye bile değil... Olsa bile o seviyeye inen bir adamın direk üyeliğini silmek de senin elinde ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

yasar

Herkese  selamlar.artık bende bir alfaciayım aranızakatılmaktan çok mutluyum.yıllar önce polonez köye   gitmistim ozaman  bende punto  vardi bir kahvalti mekanı gördüm ve bir afis alfacilarin kahvalti buluşması diye bir yazı keske  bende orada olsam diye iC geçirmiştim.demek istediğim şu sizlerin bulusmalari oluyor ailece hafta isonlari  olursa bende gelmeyi çok istiyorum bundan nasıl haberdar olurum saygilar

Rotweiler

Öncelikle hoşgeldiniz.
Buluşmalar ve Organizasyonlar bölümünü takip edebilirsiniz.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

yasar

ealprsln

Sayın site yöneticilerim,

Bir süredir, zannedersen iki haftayı bulmak üzere, foruma yüklenen fotoğrafların çok büyük bir bölümünü görüntüliyemiyorum. Aynı şekilde üyelerimizden birçoğunun profil fotoğrafları ve resimlerinde bulunan imzalarda gözükmemekte. Farklı bilgisayarlar, ağlar ve browserlar üzerinden denememe rağmen hala aynı problemi yaşamaktayım ve anladığım kadar ile bu sıkıntıyı yaşayan tek üye ben değilim.

Durum forumumuzdan mı kaynaklanmaktadır? Şayet bir çözümü var ise paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

alihsans

Sayın site yöneticilerim,

Bir süredir, zannedersen iki haftayı bulmak üzere, foruma yüklenen fotoğrafların çok büyük bir bölümünü görüntüliyemiyorum. Aynı şekilde üyelerimizden birçoğunun profil fotoğrafları ve resimlerinde bulunan imzalarda gözükmemekte. Farklı bilgisayarlar, ağlar ve browserlar üzerinden denememe rağmen hala aynı problemi yaşamaktayım ve anladığım kadar ile bu sıkıntıyı yaşayan tek üye ben değilim.

Durum forumumuzdan mı kaynaklanmaktadır? Şayet bir çözümü var ise paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
IMGUR gibi bazı sitelere erişim engellemesi getirdiler. DNS'i otomatik aldırıyorsanız görüntüleyemezsiniz.
Ben sorunsuz şekilde 129.250.30.250 / 129.250.35.251 kullanıyorum.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

DcD-Semih

Özgün hocam selamlar, direk pm gönderemiyorum size engelleniyor mesajım bende buradan yazayım dedim.

Tapatalk'ın bir ara arızası sebebiyle kendi kendine kullanıcı adı oluşturmuştu. Oluşturulan kullanıcı adında şu email geçerliydi : You are not allowed to view links. Register or Login@gmail.com

Şimdi ben bu mail adresini aktif kullanmaya başladım, forumdaki mail adresimi değiştirmeye çalışınca da bu mail adresini kullanan başka kullanıcı var diye uyarı alıyorum. Tapatalk'ın oluşturduğu bu kullanıcıyı silme şansımız var mıdır ?

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Gouki

Semih selamlar, tekrar deneyebilir misin? You are not allowed to view links. Register or Login

DcD-Semih

Semih selamlar, tekrar deneyebilir misin? You are not allowed to view links. Register or Login

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ysbilgin

Merhaba,

Siteye bugün üye oldum, eğer düşündüğüm gibi bir 159 alabilirsem, sonrasında da inşallah Giulia ile uzun zaman birlikte olacağız gibi görünüyor. :)

Dikkatimi çeken şey, site arayüzü biraz eski gibi geldi, mesaj cevaplama şekli, aynı sayfada alıntı yapıp yanıt verememe, mesaj beğenme olmaması gibi. Forum versiyonu mu eskidir acaba, yoksa bilinçli bir şey mi?
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Onur Mutlu

Merhabalar herkese! Öncelikle profil fotoğrafımızı url yerine direkt olarak bilgisayardan fotoğraf yüklemek istiyorum. Benim gibi düşünen bir çok üye de vardır. Saygılar kolay gelsin  :) :alfisti:

Gouki

Merhabalar herkese! Öncelikle profil fotoğrafımızı url yerine direkt olarak bilgisayardan fotoğraf yüklemek istiyorum. Benim gibi düşünen bir çok üye de vardır. Saygılar kolay gelsin  :) :alfisti:

Onur bey aramıza hoş geldiniz, aslında yükleniyor olması lazım. En azından ben biraz önce denedim ve yüklendi.

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login Direk fotoğrafı oraya atabiliyorum yani. Tam olarak sistemi anlayamadım :(

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login Başardım, teşekkür ederim cevap için. İlk defa bu tür forumlara katılıyorum. Bazı konularda şaşırabilirim  :D

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login Başardım, teşekkür ederim cevap için. İlk defa bu tür forumlara katılıyorum. Bazı konularda şaşırabilirim  :D

Hayırlı olsun Giu :)

Onur Mutlu

You are not allowed to view links. Register or Login Aldığım zamanda başımdan geçen hikayeyi de anlatacağım.

kemal_live

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Merhaba ikinci el kısmında yeni konu açma sekmesi çıkmıyor. Neden acaba?

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Merhaba ikinci el kısmında yeni konu açma sekmesi çıkmıyor. Neden acaba?

Merhaba, 100 mesaj kuralı var.

kemal_live

You are not allowed to view links. Register or Login Başka başlık altında açsam taşıyabilir misiniz?

Utku

ilan vericem diye her başlığa hayırlı olsun yazmayın yahu
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

admin

You are not allowed to view links. Register or Login Başka başlık altında açsam taşıyabilir misiniz?

Kemal Bey, sırf ilan verebilmek için dün akşamdan beri 25 mesaj yazmışsınız. Ve bu mesajların nerede ise tamamı "hayırlı olsun" demekten ibaret.

Bu mesajların tamamı silinecektir. Sırf ilan verebilmek için bu şekilde devam etmeniz durumunda, ilan vermenize izin verilmeyecektir, ısrar etmeniz durumunda gerekli diğer önlemler alınacaktır.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ArinFırat

Sayın Admin; her cuma gecenin bir yarısı gelen "alfisti turkey haftalık derleme" msjının saatine bi çözüm bulun.walla boşanma sebebi :) gecenin bi yarısı msj kimden geliyor diyen eşime bissürü açıklama yapmak zorunda kaldım.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibrahim38

Öncelikle Sa cümleten keyifli Forumlar herkese
Benim merak ettiğim bi konu var. Türkiye genelinde bölge bölge bi ayırım olsa örneğin Kayseri Alfisti gurubu Ankara Alfisti grubu Vs vs. Ve bu gruplarında aynı şekilde bir başkanı modütörü Fln olsa ve forumlarda daha Aktif olsak çok daha güzel olmaz mı Ayrıca bu şekilde olduğu zaman oradaki bulunan insanların örneğin kayseri için söyleyim daha iyi organize olunur.Buluşma ve forum aktifliği Daha verimli olur acil durumlar olabilir o konudada yardımcı olunur ve hepsinden önemlisi o bölge insanları için çok güzel bi dostluk ortamı kurulabilir sadece bi öneridir tabiki :) belkide vardır böyle bişe ama bayağı baktım göremedim
Alfa Romeo 147 120 Hp AŞK 147