Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık Continental Contisportcontact 3-225/45 R17 91W

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertcancagla

Arkadaşlar malumunuz 17" jantlarımı 18" jantlarla bir sene önce aldığım giuliettamın değiştirdim. Bu sebepten dolayı elimde fazladan bulunan yaz lastiklerini satayım dedim. Biliyorum kış geliyor herkeste kış lastiği arayışında. Foruma şimdiden koyayım belki ilerleyen zamanlarda bir isteyen çıkar:)
Lastikler başlıktada belirttiğim gibi continental. Fabrikadan gelen lastik. Yaklaşık 12.000 km kullandım. Lastiklerde herhangi bir yama vs. gibi işlemler yok. Lastikler 2014 un 19. haftasında üretilmiş. Yıpranmamış gayet temiz lastikler. Takım olarak 1000 tl olarak düşündüm.
Herkese iyi forumlar

mertcancagla

max-ime

Hayırlı satışlar.

Şuanki aracım itibariyle kullandığım 3. takım CS5. Düşünenler değerlendirsin, şuan daha iyi bi lastik olmadığını düşünüyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mertcancagla

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı satışlar.

Şuanki aracım itibariyle kullandığım 3. takım CS5. Düşünenler değerlendirsin, şuan daha iyi bi lastik olmadığını düşünüyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yeni jantlara lastigi continental csc5 aldim. Buladar memnun kalacagimi dusunmemistim. Continental gercwkten baya iyi

Gouki

mertcancagla

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

mertcancagla

Hayirli satislar kardesim :)
Tesekkurler kardesim:)

schumi

mertcancagla

Hayırlı satışlar...
Tesekkur ediyorum:)

mertcancagla

Sahibinden de fiyatı düşürdüm. Lastikleri forum içinde almak isteyen olursa 700 tl ye vereceğim. Herkese iyi forumlar

mertcancagla

mertcancagla

muğlalı

cs 3 ler continin en iyi serisidir cs 5 tende iyidir zaten bu yüzden hala üretiliyor eski aracımda 65 bin km kullandım fiyat gayet iyi.

blackgear

cs 3 ler continin en iyi serisidir cs 5 tende iyidir zaten bu yüzden hala üretiliyor eski aracımda 65 bin km kullandım fiyat gayet iyi.

Sus be arkadaş, yattım pusuya bekliyorum. Benim lastikler ile uyumlu sanırım :P :D yazlık lastiklerim kötü durumda :)

muğlalı

Sus be arkadaş, yattım pusuya bekliyorum. Benim lastikler ile uyumlu sanırım :P :D yazlık lastiklerim kötü durumda :)
Bak sen  :D hadi ozaman sökme takma mertcandan olsun ortayı bulalım bu iş bitsin:D bu gidişle jinyu ,kormoran filan alacaksın yoksa

mertcancagla

ku2

İyi fiyat ve lastiklerin durumu iyi Kadir. Bence kaçırma derim. Ben Subaru Legacy de csc5 kullanıyorum.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

blackgear

Abi fiyat çok çok iyi de, GT de sanırım 215 45 17 oluyor. Yanakda 4-5 mm gibi (yanlış hesaplamadıysam) genişleme, tabanda da 10mm genişleme oluyor. Yakıt çok umrumda değil ama performans düşer mi bilemedim?

Yorumun var mıdır? You are not allowed to view links. Register or Login Selim abi?

E.Ç.M. (MiTongin)

Bende almak isterim ama sürtme yapiyor mu mitoda? Forumda bir yerde okumustum ama bulamıyorum. Hatta kis lastiğide 225 alicaktim bir durdum sizlere sormak istedim
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

mertcancagla

Vallahi bende bilmiyorum surtme yapiyormu. Ozgun abi mitoda nasil olur bilir belki 225/45

rain man

Kadir abi, 147'de hem yazlık hem de kışlıklarım 225 45 17, çamurluklara sürtme durumunu yaşamadım hele ki stok yaylarla hiç...

Yine de gt kullanıcısı arkadaşlar daha iyi yorumlarlar.

Ama ben 215'den sonra 225'e geçince direksiyonun toparlamasında gecikme hissettim, performansta bir değişim kaybı hissettim desem yalan olur ama yazlıklarda yola tutunma arttı. Tabi bunda daha iyi markaya geçmemin de etkisi olmuş olabilir.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ku2

Abi fiyat çok çok iyi de, GT de sanırım 215 45 17 oluyor. Yanakda 4-5 mm gibi (yanlış hesaplamadıysam) genişleme, tabanda da 10mm genişleme oluyor. Yakıt çok umrumda değil ama performans düşer mi bilemedim?

Yorumun var mıdır? You are not allowed to view links. Register or Login Selim abi?

Hep üreticinin önerdiği lastik ebadından şaşmayın diyenlerdenim.. Bilirsiniz.
Burada hep söylemişimdir...Ancak benim Subaru'daki lastik 215..ben 225 kullanıyorum.
Aynen bunun gibi çap farkın 9 mm olur ve yüzde 1.44lük çap farkı.
Ben sıkıntı yaşamadım. Sırf biraz daha konfor olsun diye 225 takmıştım.
Hem WRX'de hem Legacy'de kullandım. Servis de aksi bir şey söylememişti sorduğumda...

Forumdan çok kişi 225 kullandı 156, 147 lerde..sürtme yoktu diye hatırlıyorum.
Benim 156 varken 215 kullanmıştım. 225 deneyimim olmadı açıkcası
Ancak bu lastik Giu'nın standart lastiği.. Giu'su olan aslında düşünmeden almalı..bu fiyata..bu kalite..

Öte yandan Mito'ya da olur diyorum..her ne kadar Mito'da da 215 önerilen lastik olsa da.

Bu arada Mert Can ve Engin Çağlar'ın ayakkabıları aynı :) Nike..

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

mertcancagla

Tesekkurler selim abi aciklaman icin
Bu arada ayakkabilarimiz aynimi nerde gordun:D