Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GIU12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

gri otomobil hiç sevmem ancak gri giu gerçekten çok güzel duruyor, maşallah :nazar:
yazın 18" 'e geçme fikrinizi destekliyorum..yay alacaksanız da eibach yerine h&r tercih edin derim :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
gri otomobil hiç sevmem ancak gri giu gerçekten çok güzel duruyor, maşallah :nazar:
yazın 18" 'e geçme fikrinizi destekliyorum..yay alacaksanız da eibach yerine h&r tercih edin derim :)

Spor paket 1 zaten araç.. Bence spor paketin yayı oldukça yeterli gelir.
Ama illa değişecekse..dediğiniz gibi HR öneriliyor forumda okuduğum kadarıyla.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ssg

Hayırlı olsun abi :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

h.t

Aracınızda hangi paketler mevcut?

Mal boncuk  :nazar:

Şimdi sen buna 50 binde istersin  :serefe:

Admin bey arabamız gırtlak pakettir , scudetto kafalı kankine söyle 50 bin + 3 bin tl plaka masrafını getirin , aracı götürün..

Spor paket 1 zaten araç.. Bence spor paketin yayı oldukça yeterli gelir.
Ama illa değişecekse..dediğiniz gibi HR öneriliyor forumda okuduğum kadarıyla.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Teşekkür ederim , aynen bende gri araba sevmem ama giu da hoşuma gidiyor.. Ön cam filmlerini bazen sökmek istesemde ,  duruşundan ötürüde sökmüyorum..

Birde Selim abinin dediği gibi spor paket olduğu için yay almadan da duruşu kurtarır gibime geliyor..

h.t

Hayırlı olsun abi :)

Sağolasın Sercanım  :arkadasim:

mertcancagla

Hayirli olsun Hurcan yeni lastikler
Dun saat 11 civarinda GIU 12 Cukurambarda ara sokaktan onume atladi biranda:D
Korna caldim iceriyide goremedim. Selamda alamadim:)
Sanirim kardesin suruyordu:)

Aynen abi şirket arabalarına alıcı gelince giu yu zeynele vermiştimde , eşşolusu ders çalışmaya arkadaşıma gidiyorum demişti demekki yine çalışmıyormuş :D yine fırça atacam sayenizde ona :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Damgalı arabayla gezmek bela olacak zeynelinho ya. Nereye gitsem haber veriyorlar. Araç takip mi var acaba?  :haydi:

Vallahi araç takip desem babama takarda , gerek yok zaten yakalanıyor anında forumdan birine :alfisti: :))

Ara sokaktan onume atladi bide tepkili bir korna caldim biraz orali bile olmadi :D

h.t

@mertcancagla hala inatla ben değilim diyorda attım fırçayı hani ders çalışmaya gidiyordun bi kal derslerinden gösteririm sana gününü diye :)

mertcancagla

You are not allowed to view links. Register or Login hala inatla ben değilim diyorda attım fırçayı hani ders çalışmaya gidiyordun bi kal derslerinden gösteririm sana gününü diye :)

gri renk giu 12 plaka giulietta dan ankarada kaç tane var acaba:D

alisto

benim aracımda spor1 paket, bu haftasonu vogtland yay taktım. en fazla 1-2 cm düşürür diyordum ama net olarak 3cm daha düşürdü.
Tavsiye ederim. Şehir içi sakin kullanımda hiçbir konfor kaybı yok, hatta biraz daha yumuşadı diyeceğim neredeyse.

Agresif kullanımda ise belirgin fark var, konfor azalıyor, esneme azaldığı için tümsekleri, yükseklikleri çok hissediyorsunuz   :asagi-ok:  ama yola yapışma da beraberinde geliyor.  :yukari-ok:

Ben ayrıca arkalarda spacer da kullandım.

ku2

benim aracımda spor1 paket, bu haftasonu vogtland yay taktım. en fazla 1-2 cm düşürür diyordum ama net olarak 3cm daha düşürdü.
Tavsiye ederim. Şehir içi sakin kullanımda hiçbir konfor kaybı yok, hatta biraz daha yumuşadı diyeceğim neredeyse.

Agresif kullanımda ise belirgin fark var, konfor azalıyor, esneme azaldığı için tümsekleri, yükseklikleri çok hissediyorsunuz   :asagi-ok:  ama yola yapışma da beraberinde geliyor.  :yukari-ok:

Vogtland yayları nereden temin ettiniz?
--

alisto

bu siteden aldım

ssg

bu siteden aldım

You are not allowed to view links. Register or Login Yeri Şaşmaz'da abi You are not allowed to view links. Register or Login 'a aldik.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

mertcancagla

bu siteden aldım

You are not allowed to view links. Register or Login Yeri Şaşmaz'da abi You are not allowed to view links. Register or Login 'a aldik.

bende vogtlandlardan cok memnunum. Konforda da çok bir değişiklik hissetmedim. H&R lar felan baya pahalıydı vogtland hem ucuz hemde kalıtelı bır yay bence

h.t

Teşekkür ederim yorumlarınız için.. Spor1  le 18 jantın çok çirkin durmayacağını(yükseklik açısından) düşünüyorum ama aklımın bi köşesinde dursun.. Spacer zaten düşünmüyorum

ku2

Bende de spor 1 paket var.. 18'e az kaldı..
:duvar:
--

h.t

Bende de spor 1 paket var.. 18'e az kaldı..
:duvar:

Abi senin araçta hayırlı olsun   :alfisti:

KAKIRMAN

Hayırlı olsun. Gri giu bambaşka duruyor. Kombinasyonu çok iyi yakalamışsınız.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

h.t

Hayırlı olsun. Gri giu bambaşka duruyor. Kombinasyonu çok iyi yakalamışsınız.

Teşekkür ederim  :alfisti: Aracın kombinasyonunu bende çok seviyorum  :)

muğlalı

müzik sistemine küçük bi slim sub al akustik zaten iyi boseyi filan aratmaz yada Pioneer in stepne subuda olur.

h.t

müzik sistemine küçük bi slim sub al akustik zaten iyi boseyi filan aratmaz yada Pioneer in stepne subuda olur.

Ona komple el atmam lazım .. Anfinin ayarları yanlış , bas baya fazla geliyor .Standart bi kulak anlamaz ama sağ taraftan daha güçlü vuruyor..

Birde ön hoparlörler arkadan daha güçlü vuruyor.. Tam tersi olması lazım veya eşit olsun en azından..Ona da el atmam lazım..

Tek çekincem kapı döşemelerini sökmek gerekir mi , eğer gerekirse titiz bi ses sistemcinin yapması gerek.. İnşallah sadece anfi ayarıyla yırtarım..

h.t

Herkese merhabalar ,

Yeni bir araç aldığım için giuliettaya çok binemiyorum.. Kardeşime verdim gündüz okula vs gitsin diye.. Onunda arabayla ilgisi hiç olmadığı için , muayene tarihinin geçtiğini farketmemiş.. 2 gündür giu yla geziyordum bugün tesadüf farkettim..

Cam filmi ve app lerin dışında hatasız geçti araba..

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Foto çok net olmasa da bende cla200 amg paket aldım.. Ekstra olarak hafızalı koltuk , ergonomik koltuk ve büyük ekran aldım.. Araç makyajlı olduğu için keyless go , 12 farklı ambiyans ışığı vs gibi donanımlarda var..

Araba 1700 km ye geldi şimdilik çok memnunum.. Ama arada giu ya bindiğimde sırıtıyorum , Alfa nın tadı gerçekten bambaşka..

Giu ya 18 jant düşünüyordum ama Cla 18" jantlı , asla takmam Giu ya.. Cla dan inip , Giu ya binince ohh ya nasıl konforlu diyorum(Giu spor paketli olmasına rağmen)

Giuliettaya ufaktan bakım gireceğim artık..
Babam sana 0 araba aldım , Giu nun bakımları bundan sonra sende dediği için kara kara düşünüyorum :D

Yazlık lastik , akü ve triger bakımı yaklaşanlar arasında..

Bakalım , kardeşimin düzgün süreceğine güvenebilirsem yazılım + dpf iptali , dp flan yapmayı düşünüyorum..

Artık difüzörede el atmam lazım.. Şu orjinal 1200 tl liklerden alacaktım amq kardeşim okulda vurur vs diye kıyıp takamıyorum , büyük ihtimalle orjinal qv deki difften alacağım.. Orjinal difüzörü gerçekten çok çirkin Giu nun..

Herkese kazasız sürüşler dilerim..

cgokce

Hayırlı olsun aracınız.  :nazar:
Daha önce A serisi kullandım .Cla daki durum lastiklerin run-flat olmasından kaynaklı. Giu 18 jant ve H&R yayla kullanıyorum. Hiçbir konfor kaybı yok.

h.t

Teşekkür ederim çok sağolun :)

Valla kışlıklar rft de değil , ona rağmen takır tukur olunca korktum 18 den iyice

cgokce

Teşekkür ederim çok sağolun :)

Valla kışlıklar rft de değil , ona rağmen takır tukur olunca korktum 18 den iyice

A serisi ve Cla amg paket biraz takır tukur gerçekten.Birazda arabanın karakteri böyle heralde :)

tughan

Maşallah aracınız çok güzel  :nazar:
AMG paket mersolar zaten sert süspansiyonlu oluyorlar, takır tukur olması normal :)
Tuğhan.
156 Selespeed