Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Güle güle kullan abi You are not allowed to view links. Register or Login
Sağolasın Oğuzcum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

Halit app plaka, cam filmi ve siyah aynalar diyorum öncelikli olarak

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Doğa Tosun

jant seçimi çok iyi, tüm amg paketler bu jantla gelmiyo diye biliyorum abi ? İç dış renk kombinasyonu da güzel. Ben siyahını tercih ederdim ama beyazı da bi başka duruyor meretin.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Volkan plaka fontları hoşuma gitti Isparta basımı çok kötü ama Antalya'nın karakterleri bence güzel. O yüzden App şimdilik düşünmüyorum. Bana sade şık bir plakalık lazım var mı bildiğin?

Camlara film yaptırıcam ama aynaları bilmiyorum belki kendim kaplarım bir ara.

jant seçimi çok iyi, tüm amg paketler bu jantla gelmiyo diye biliyorum abi ? İç dış renk kombinasyonu da güzel. Ben siyahını tercih ederdim ama beyazı da bi başka duruyor meretin.

Doğa standart Amg alttaki jantla geliyor 18" olarak. Ben 19" opsiyonlu aldım.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

İç mekanda zaten siyah, kırmızı ve gri seçeneğim var amg pakette. Diğer renkleri seçersem iç mekan exculisive oluyor mesela eyer kahvesi çok hoş ama çok klasikleştiriyor. O yüzden en mantıklı seçim kırmızı.

Siyah bence 205 kasaya yakışmıyor. Zaten yakışsada almazdım ayrı konu. Temizliği, çiziği derken ömrümü yiyor. Elmas gümüşü alsaymışım o iyi olacakmış ama.

Tolga033

Hayırlı,uğurlu olsun . Kazasız belasız. @hi_cazz

Tapatalk 19.03

hi_cazz

Hayırlı,uğurlu olsun . Kazasız belasız. @hi_cazz

Tapatalk 19.03

Eyvallah abi sağolasın.

wolkanku

Volkan plaka fontları hoşuma gitti Isparta basımı çok kötü ama Antalya'nın karakterleri bence güzel. O yüzden App şimdilik düşünmüyorum. Bana sade şık bir plakalık lazım var mı bildiğin?

İç mekanda zaten siyah, kırmızı ve gri seçeneğim var amg pakette. Diğer renkleri seçersem iç mekan exculisive oluyor mesela eyer kahvesi çok hoş ama çok klasikleştiriyor. O yüzden en mantıklı seçim kırmızı.

Siyah bence 205 kasaya yakışmıyor. Zaten yakışsada almazdım ayrı konu. Temizliği, çiziği derken ömrümü yiyor. Elmas gümüşü alsaymışım o iyi olacakmış ama.

halit şimdi fotolara pc'den baktım da 19" ile çamurluk arası ciddi açıkmış...öncelikle bi lastik havalarını kontrol et, genelde bayilere geldiğinde yüksek hava ile geliyor, olması gereken değerlere çek bakalım yükseklik ne olacak.
hala yüksek ise h&r al derim.. h&r için powershop maslaktan onur bey ile iletişime geç, yıllardır aradığım esnaf adamı orada buldum resmen.
pleksi plakalık içinde instagramda applakapleksi hesabına bak..ama bence gerek yok
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

halit şimdi fotolara pc'den baktım da 19" ile çamurluk arası ciddi açıkmış...öncelikle bi lastik havalarını kontrol et, genelde bayilere geldiğinde yüksek hava ile geliyor, olması gereken değerlere çek bakalım yükseklik ne olacak.
hala yüksek ise h&r al derim.. h&r için powershop maslaktan onur bey ile iletişime geç, yıllardır aradığım esnaf adamı orada buldum resmen.
pleksi plakalık içinde instagramda applakapleksi hesabına bak..ama bence gerek yok

Banada yüksek geldi biraz ama orda 2. El gördüm bir tane o daha düşüktü. Zamanla düşüyormuş biraz. Yay olayına gelince malesef yay işi sıkıntılı çünkü standart süspansiyon değil. Agilty kontrol var süspansiyonda.

Rotweiler

Coil tatmış bi adam olarak yaya işine bidaha girmez Halit =)
Ayrıcaq evet, arabanın daha çiçeği burnunda olm. Bi bekle bi otursun araba yerine. Daha ohooooo.
Sağıyla soluyla oynayacaksan, niye sıfır aldın? Onca opsiyonu ekledin? =))
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Adza

Halit Abi hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel maşallah. :) You are not allowed to view links. Register or Login

hi_cazz

Coil tatmış bi adam olarak yaya işine bidaha girmez Halit =)
Ayrıc ** evet, arabanın daha çiçeği burnunda olm. Bi bekle bi otursun araba yerine. Daha ohooooo.
Sağıyla soluyla oynayacaksan, niye sıfır aldın? Onca opsiyonu ekledin? =))

La zaten bişey yapcam mı dedim. Yapmıcam zaten ki yapmak istesemde yapamam.

Halit Abi hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel maşallah. :) You are not allowed to view links. Register or Login

Teşekkür ederim kardeşim. Daha iyileri senin olsun inşallah.

erdem1904

Halit hayırlı uğurlu olsun  :nazar:   :nazar: İyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

hi_cazz

Halit hayırlı uğurlu olsun  :nazar:   :nazar: İyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah  :)

Teşekkürler Erdem abi.

Adalı35

hayırlı olsun kazasız belasız. :nazar: :alfisti:
çok güzel gözüküyor maşallah
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Murad

hi_cazz

Hayirli olsun @hi_cazz

Teşekkür ederim Murat abi.

ku2

Geçen sene Ekim ayında yaptığımız Abant ve Yedi Göller turundan birkaç kare koyayım dedim :)
2008 Subaru Legacy SW 2.0 AWD Otomatik

Eve dönüş...

Yıkandıktan sonra :)

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

wolkanku

ya bu 159 ne garip bir araba allah aşkına... kaç gündür acaba 159'um daha mı güzeldi, daha mı iyiydi diye düşünüp dururken az önce kendimi 159 ilanlarına bakarken buldum ve durdum.. sıfırdan başlamaya hiç niyetim yok..gerçi sıfırdan başlasam neyi alıp neyi takacağımı biliyorum, deneme yanılma yapacağım hiç bir şey olmayacak ama daha 1 ay bile olmadan insignia'dan sıkılır mı insan  :lol:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ku2

ya bu 159 ne garip bir araba allah aşkına... kaç gündür acaba 159'um daha mı güzeldi, daha mı iyiydi diye düşünüp dururken az önce kendimi 159 ilanlarına bakarken buldum ve durdum.. sıfırdan başlamaya hiç niyetim yok..gerçi sıfırdan başlasam neyi alıp neyi takacağımı biliyorum, deneme yanılma yapacağım hiç bir şey olmayacak ama daha 1 ay bile olmadan insignia'dan sıkılır mı insan  :lol:

Söyledik sana :)))

En azından aracın yıl olarak yeni..Kolay kolay sıkıntı da çıkmaz :)
--

wolkanku

opc bodykit ile biraz daha agresif gözüksün mü acaba diyorum ama yok sürüşü zevkli değil aletin..
tamam çok sessiz , kasislerde falan daha dengeli..
ama zevksiz..
direksiyon evet bir vw gibi bomboş bir pamuk tarlası gibi değil, yine sert, hatta insignia forumlarında bu sertlikten şikayetçi olmuşlar hep, ama yine de 159'daki net his yok..nasıl anlatayım, ani bir harekette 159'u ne kadar çevirdiğimde ne kadar tepki alacağımı biliyordum ve eldiven gibi uyum sağlıyordu, insignia'da bu yok..önümde tın tın giden birini geçeyim diye direksiyonu hafif kırıp gaza basayım dedim, soldaki kaldırıma doğru fazla yaklaştı..sanki kendini oraya attı gibi.
teknolojik oyuncakları çok, afl farlar müthiş çalışıyor evet, ama bixenon çok yavaş, 159'un farları şimşek gibi çakıyordu cidden, sağa sola dönmeseydi de bakışı yeterdi..
pöf , giden eski sevgilini başkasıyla görüp hayıflanmanın manası yok..hele de onu sen terk ettiysen  :duvar:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

rain man

opc bodykit ile biraz daha agresif gözüksün mü acaba diyorum ama yok sürüşü zevkli değil aletin..
tamam çok sessiz , kasislerde falan daha dengeli..
ama zevksiz..
direksiyon evet bir vw gibi bomboş bir pamuk tarlası gibi değil, yine sert, hatta insignia forumlarında bu sertlikten şikayetçi olmuşlar hep, ama yine de 159'daki net his yok..nasıl anlatayım, ani bir harekette 159'u ne kadar çevirdiğimde ne kadar tepki alacağımı biliyordum ve eldiven gibi uyum sağlıyordu, insignia'da bu yok..önümde tın tın giden birini geçeyim diye direksiyonu hafif kırıp gaza basayım dedim, soldaki kaldırıma doğru fazla yaklaştı..sanki kendini oraya attı gibi.
teknolojik oyuncakları çok, afl farlar müthiş çalışıyor evet, ama bixenon çok yavaş, 159'un farları şimşek gibi çakıyordu cidden, sağa sola dönmeseydi de bakışı yeterdi..
pöf , giden eski sevgilini başkasıyla görüp hayıflanmanın manası yok..hele de onu sen terk ettiysen  :duvar:

Abi yorumlarına gülsem mi üzülsem mi bilemedim :) Nükteli anlatımın çok şeyi anlattı aslında.

Aynı şeyi astra j için düşünmüştüm ben de. Çok güzel araba, iç dış dizayn gerçekten harika. Bir çok konuda da güzel ama kütük gibi geliyor bana ya. Biraz gacırdayacak gucurdayacak araba alışkın değilim öyle taş gibi kasisten geçmesine.

147'nin her yeri farklı esniyor sanki :D Hatta aynı kasisten aynı hızda aynı vakit ve sıcaklıkta geçtiğim zamanlarda verdiği tepkiler bile farklı geliyor.

You are not allowed to view links. Register or Login forumdan önceye kadar sw'lerden nefret ederdim :) Şimdi bayağı ilgi duyuyorum.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

murat

Aynı mekanda çekilmiş resimlerle hem Selime hem de Volkana gelsin  8)
İnsan özlemeden duramıyor gerçekten ..

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ku2

Güzel resimler :)) Hem mekan güzel..hem SW.. :)

Volkan..Alfa'nın direksiyon turu 1.. Biliyorsun. Başka araca binince şaşırmak gayet doğal.
Bak Giu kullanıyorum..Onda da şaşmamış..1 tur :) Sportif kullanımı destekleyen bir yapı bu.
Insignia öyle değil söylediklerinden anladığım kadarıyla :)

Sana bi 1.8 tbi alalım..Rahatla. Hem de değişiklik olur. Turbo Benzina :)
--

wolkanku

Güzel resimler :)) Hem mekan güzel..hem SW.. :)

Volkan..Alfa'nın direksiyon turu 1.. Biliyorsun. Başka araca binince şaşırmak gayet doğal.
Bak Giu kullanıyorum..Onda da şaşmamış..1 tur :) Sportif kullanımı destekleyen bir yapı bu.
Insignia öyle değil söylediklerinden anladığım kadarıyla :)

Sana bi 1.8 tbi alalım..Rahatla. Hem de değişiklik olur. Turbo Benzina :)

yok abi yok, bu insigniayı borusandaki arkadaşımın personel indirimi ile aldım, daha 1 ay olmadan satamam..çünkü satarsam çok iyi bir fiyata rahatlıkla satarım biliyorum..dışarıdan da kar etmek için aldı sattı gibi görülmesini istemem.. en azıdan 1 yıl bineceğim insigniaya..
yoksa yarın ilana koyar dizel otomatik 159 alır, h&r yay siparişini geçip, 19" bbs ch alırım , önümüzdeki hafta da yeni topici açarım  :)) ama yok duracağım.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ucarozcan

You are not allowed to view links. Register or Login arabayı tekrardan satayım sana. Araçta ekstralar var.  >:D :haydi: 8)
Şaka bi yana cidden arabayı satışa çıkardığında her an cayacağını bildiğim için biraz hızlı davranmıştım.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!