Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat_016

Rotweiler

Selim abi hemen Giu'yu övmeye başlamışın :D(Samimiyete binaen)
Valla korkar oldum senden haaaaa =)))
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ArtemiS

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login sevindim yorumunuz icin, sanzimana alisicaz artik..oyunu kuralina gore oynicaz.malzeme kalitesi de sasirtici sekilde cok iyi gercekten.

You are not allowed to view links. Register or Login esat beyin araci..bidaha denk gelirsen tanisin mutlaka, senden faydalanacak cok seyi vardir

Bu arada yine ankara araci buldum:) anlamadim bu isi, ya ordan aliyorum ya oraya satiyorum ilginc sekilde
Hocam alışırsınız kısa sürede, çok kötü falan değil öyle, hatta zamanla seveceğinizi bile düşünüyorum. Malzeme kalitesi kısmı bence peugeout nun diğer araçlarına şöyle bir bakılınca, ' insana, bu gerçekten olmuş dedirtecek kadar iyi.

tayfun

Utku hayırlı olsun. Çok mantıklı bir hareket olmuş. Sw bebekli aileller için gerçekten çok gerekliymiş, bunu astra sedan,ın bagajına bebek arabasını koyunca anladım. Sedan olmasına ragmen, bi araba, bi puset bagaj doldu. Benimde opel  signum ile başlıyan sw aşkım, iyce depreşti. bebeğim olduktan sonra, 1.6 ınsıgnıa sw,yi lpg ile yürütme planlarım vardı fakat, bugün serviste yaptığım araştırmalar sonucu,şehir içi benzin11/12, litreden aşşağı yakmıyor bu araba, ıpg ile eriyen magnezyum subap'larda cabası. Dizeline gelince, yakıtı çok makul fakat, fiyat ve mtv,si bi hayli yüksek kalıyor.  Bugün astra,nın 30.000 bakımını yaptırdım. Km bukadar  düşük olmasa gözünün yaşına bakmıyacam. Hayırlısıyla arabayı alda, belki banada ilham olursun. Tekrardan hayırlı   Olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

francobaresi

@Tolgacan84 sevindim yorumunuz icin, sanzimana alisicaz artik..oyunu kuralina gore oynicaz.malzeme kalitesi de sasirtici sekilde cok iyi gercekten.

@francobaresi esat beyin araci..bidaha denk gelirsen tanisin mutlaka, senden faydalanacak cok seyi vardir

Bu arada yine ankara araci buldum:) anlamadim bu isi, ya ordan aliyorum ya oraya satiyorum ilginc sekilde
Eyvallah utku, karsilikli faydasi dokunuyo herkesin birbirine  :) yalniz bebek arabasi olayi benimde gozumu korkuttu, piyasadaki katlaninca en ufak olan bebek arabalarindan birini aldik ama o bile baya yer tutuyo.  Ben bu sene159la idare edip seneye yazin fiyati makul is gorecek ve esimin de surecegi ikinci bi araba almaya caliscam. Boylece hem benim 159 kurtulcak hem bagaj sikintisi cekmiycez. Planim boyle, tutarsa tabi :))

Cuore sportivo

Utku

Utku hayırlı olsun. Çok mantıklı bir hareket olmuş. Sw bebekli aileller için gerçekten çok gerekliymiş, bunu astra sedan,ın bagajına bebek arabasını koyunca anladım. Sedan olmasına ragmen, bi araba, bi puset bagaj doldu. Benimde opel  signum ile başlıyan sw aşkım, iyce depreşti. bebeğim olduktan sonra, 1.6 ınsıgnıa sw,yi lpg ile yürütme planlarım vardı fakat, bugün serviste yaptığım araştırmalar sonucu,şehir içi benzin11/12, litreden aşşağı yakmıyor bu araba, ıpg ile eriyen magnezyum subap'larda cabası. Dizeline gelince, yakıtı çok makul fakat, fiyat ve mtv,si bi hayli yüksek kalıyor.  Bugün astra,nın 30.000 bakımını yaptırdım. Km bukadar  düşük olmasa gözünün yaşına bakmıyacam. Hayırlısıyla arabayı alda, belki banada ilham olursun. Tekrardan hayırlı   Olsun.

Sağolasın tayfun, aynı araştırmaları bende yaptım.Insignia çok istiyordum ama dizel otomatik şartı yüzünden alamadım, mevcut ilanlar bütçeyi aştılar zaten hepsinin sahipleriyle görüştüm, bazılarını kullandım ama olmadı.Bu arabanın sıfırı 120-130 bin liraya satılmış bir kaç sene önce, o yüzden pek alan olmamış.Haliyle satanda yüksek fiyat istiyor.

508 aynı anda çok fazla soruyu doğru işaretledi o yüzden tercih ettim.Bir iki güne teslim alacağım, izlenimlerimi paylaşırım.
Tüm çocuk sahibi üyeleri sw almaya davet ediyorum buradan :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

ku2

SW şart beyler...
Her tatile gidişimiz gurbetçi gibi..!!! Bagaj dibine kadar dolu.
Yazdım daha önce de..

Çocuk küçükse bir kere bunlar kesin gidecek.
- Park yatak
- Mama sandalyesi
- Bebek arabası

Bunlar dışında oyuncaklar ayrı çanta, kıfayet, bez, bakım malzemeleri..vs.vs..
Ben kendim ufak bir bavul yapıyorum kendime..Tamam :)

Bak bagaj böyleydi yola çıkmadan önce..!!!

Eşim ufaklığı emzirirken de rahat ediyor.. :) Alt değiştirmek için de ideal.. Düz zemin.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login sevindim yorumunuz icin, sanzimana alisicaz artik..oyunu kuralina gore oynicaz.malzeme kalitesi de sasirtici sekilde cok iyi gercekten.

You are not allowed to view links. Register or Login esat beyin araci..bidaha denk gelirsen tanisin mutlaka, senden faydalanacak cok seyi vardir

Eyvallah utku, karsilikli faydasi dokunuyo herkesin birbirine  :) yalniz bebek arabasi olayi benimde gozumu korkuttu, piyasadaki katlaninca en ufak olan bebek arabalarindan birini aldik ama o bile baya yer tutuyo.  Ben bu sene159la idare edip seneye yazin fiyati makul is gorecek ve esimin de surecegi ikinci bi araba almaya caliscam. Boylece hem benim 159 kurtulcak hem bagaj sikintisi cekmiycez. Planim boyle, tutarsa tabi :))

Onur o plan tutmaz :) sonuçta tatile yada sağa sola iki araba gidilmiyor.Haliyle tek araba / tek bagaj kullanacaksın.O bagajda yetmeyecek.Bu işin formülünü selim abi bulmuştu.
Herhangi bir sw araç artı bir tane copue alfa You are not allowed to view links. Register or Login olur, Mito olur..Hatta Gtv bile olur
Benim ilerdeki planım bu.
Ama planlar çoğu zaman tutmuyor :) Kim derdi ki 508 alacağım..Çok alakasız bi araba.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Alfadanadam

Utku hayırlı olsun. Birçok anlamda çok mantıklı bir seçim 508 SW. Ayrıca otomatikleştirilmiş manueli kafana çok takma zira aslında bizim selespeed'ten bir farkı yok mantıken. Ayrıca 1-2 günlük kullanımdan sonra yanında oturan anlamıyor öyle olduğunu :)

francobaresi

Onur o plan tutmaz :) sonuçta tatile yada sağa sola iki araba gidilmiyor.Haliyle tek araba / tek bagaj kullanacaksın.O bagajda yetmeyecek.Bu işin formülünü selim abi bulmuştu.
Herhangi bir sw araç artı bir tane copue alfa You are not allowed to view links. Register or Login olur, Mito olur..Hatta Gtv bile olur
Benim ilerdeki planım bu.
Ama planlar çoğu zaman tutmuyor :) Kim derdi ki 508 alacağım..Çok alakasız bi araba.

Alfa icin derler ya cocuksuz ailelerin araci diye, simdi daha net anliyorum:) iki araba iki ayri dert iki gereksiz vergi vs masrafi demek aslinda da, iste satmayi gectim, satacagim fikri bile zor geliyo.tatillere soyle ortalama bi sw alip onla giderim, 159u da bitek havaalanina git gel icin kullanirim, buna ikna etmeye cabaliycam mantigimi :))

Cuore sportivo

ku2

Utku..
Güzel seçim bence de..
Takma kafana :) Fonksiyonel araçlar. Alışınca gözün başka aracı görmüyor.

2006'yı satıp, 2008'ini almıştım.. Hatırla.

--

ku2

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

--

tayfun

Kesinlikle haklısın Selim abi. Yiğit Ali daha iki aylık. Ben astrayı alalıda 3'ay oluyor. Astrayı alırkende sw baktım fakat, 2006 pasaat variant' a 1200 yıllık mtv vermek işime gelmedi. Fiyat, yaş,yakıt,mtv ve km kriterlerimi sıraladığımdada 50/55 bin bütçe ile de anca, clio,megane,dacia, kia ceed, picasso ford, b max, gibi seçenekler kalıyor sw olarak onlarda içime sinmiyor. Bir tek volvo v50 1.6 dizel var bütçeme göre göz kırpan ama 508 gibi dolu dolu bir seçenek varken onuda eliyorum. Biraz daha sabır edip, doğru karar vermek lazım. Bakalım hayırlısı. Artıl ya biraz daha borçlanıp, gönlüme göre bir sw alıcam, yada buradan sizleri izleyip ağzımın suyunu silicem

ku2

Kesinlikle haklısın Selim abi. Yiğit Ali daha iki aylık. Ben astrayı alalıda 3'ay oluyor. Astrayı alırkende sw baktım fakat, 2006 pasaat variant' a 1200 yıllık mtv vermek işime gelmedi. Fiyat, yaş,yakıt,mtv ve km kriterlerimi sıraladığımdada 50/55 bin bütçe ile de anca, clio,megane,dacia, kia ceed, picasso ford, b max, gibi seçenekler kalıyor sw olarak onlarda içime sinmiyor. Bir tek volvo v50 1.6 dizel var bütçeme göre göz kırpan ama 508 gibi dolu dolu bir seçenek varken onuda eliyorum. Biraz daha sabır edip, doğru karar vermek lazım. Bakalım hayırlısı. Artıl ya biraz daha borçlanıp, gönlüme göre bir sw alıcam, yada buradan sizleri izleyip ağzımın suyunu silicem

Şu an benim SWyi satmaya kalksam.. 45-48 arası fiyat yazsam gitmez..Emin ol. (Araç 81.000 de bu arada..)
Aslında 2. eli çok makul bir araç..ama benzinli diye tercih edilmiyor.
Oldukça dolu.. Deri ısıtmalı ve hafızalı koltuk, ısıtmalı silecek, ısıtmalı yan aynalar, sürekli 4 çeker, bi-xenon ve far yıkama, mp3-cd-radyo, kocaman sunroof..ve kocaman kargo alanı. İçi de gayet rahat ve konforlu bir araç.. Ama gel görki..kimse dönüp bakmıyor.
LPG takılıyor..ancak zaman içinde enjektörlerin anasını belliyor.. Enjektörler değişiyor 3500 TLye sanırım..
Ben takmadım LPG.. Haftalık kullanımımız 120-140 km.. Ben bir günde 110 km yapıyorum düşün..!!
Eee.tatile gidiyorum..uzun yolda 8-8.2 lt ile gidiyorum..Tam yüklü araç.. 3 yetişkin, 2 çocuk

--

tayfun

Yani abi ikinci araç olacak olsa zaten lpg dir bilmemneydir hayatta uğraşmam. Hatta km' sine yaşına bakmam. Varsın eski olsun audi, subaru, mercedes vs birsürü konforlu seçenek var fakat,bu araç yılda 20/25.000 km yapan, günlük kullanılan, evin tek aracı olmak zorunda olunca mecburen daha yeni, daha masrafsız, daha az yakan, ve vergisi düşük, olsun ha bide koforlu olsun birde 50/55 bin olsun diyince iş orda tıkanıyor

Utku

Utku hayırlı olsun. Birçok anlamda çok mantıklı bir seçim 508 SW. Ayrıca otomatikleştirilmiş manueli kafana çok takma zira aslında bizim selespeed'ten bir farkı yok mantıken. Ayrıca 1-2 günlük kullanımdan sonra yanında oturan anlamıyor öyle olduğunu :)

Sağol Bülent abicim, içim rahatlıyor memnun olanları görünce.Aynı şanzıman dimi senin picassoyla ?
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Utku

Yani abi ikinci araç olacak olsa zaten lpg dir bilmemneydir hayatta uğraşmam. Hatta km' sine yaşına bakmam. Varsın eski olsun audi, subaru, mercedes vs birsürü konforlu seçenek var fakat,bu araç yılda 20/25.000 km yapan, günlük kullanılan, evin tek aracı olmak zorunda olunca mecburen daha yeni, daha masrafsız, daha az yakan, ve vergisi düşük, olsun ha bide koforlu olsun birde 50/55 bin olsun diyince iş orda tıkanıyor

Tayfun inan aynı bütçeyle aynı araçlara bakmışız..
Baktım işin içinden çıkamıyorum, kredi alıp 60 üzerine çıktım ve 508 de karar kıldım.
Yüksek modelli, ekonomik, donanımlı ve nispeten şık bi araç.
V50 yi kime göstersem cenaze arabası gibi dedi.Hakkaten tasarım namına hiç bişey yok arabada
İnsignia çok baktım dediğim gibi, ama bütçeye uymuyor.
Cmax de olabilir senin için, çok geniş araba.Donanım da çok iyi.Ben köpek var diye tercih etmedim,o bagaja koyamazdım
Legacy de olurda, lpg siz binmek yorar bizi.Şehir içi 10-11 lt kaldıramayız günlükte.lpg de ayrı mide bulantısı
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Alfadanadam

Sağol Bülent abicim, içim rahatlıyor memnun olanları görünce.Aynı şanzıman dimi senin picassoyla ?

Evet dostum aynı şanzıman.  Yazılım güncelleştirmelerini de halen alan bir şanzıman ayrıca.  Ben kullanınca bu ne ya demeyeceğini düşünüyorum.
Yığılma hissinin sebebi aslında manuel olsa senin vites değiştirmeyeceğin bir düşük bir devirde vites değiştirmesinden kaynaklanıyor.  Yani sen arabada fiziken biraz daha gider diye bekliyorsun ve beklemediğin bir anda vites değiştirince o his oluşuyor.  Yani aslında yığılma değil o,  manuel şanzımanın tipik vites geçişi esnasındaki hız yavaşlaması ama dediğim gibi beklediğinden "erken" olunca yığılma gibi algılanıyor.  Koca arabanın yakıt tüketimini görünce asıl şaşkınlık olacak

ku2

--

tayfun

Aynen oyle Utku'cuğum.  Bu arabayı alırken kredi çekmemiş olsam,belki bir hamle yapardım ama ikinci kredi beni zorlar. Ben çok çabuk heyecanlanıp, çabuk karar verip, çabuk uyguluyorum. Böyle oluncada hata yapıyorum. İysimi astra ile yola devam. Hem astranın bagajı kumandadan açıldığında el ile müdahale etmeden sonuna kadar kendi açılıyor bende kendimi onunla avutayım

tolga_ozhan

E 159'un da SW'si var. Onu niye değerlendirmediniz. Hem 159'dan vazgeçmemek, hem de SW bagajına sahip olmak.
508 hem sedan hem SW olarak son derece başarılı bulduğum bir araba. Hatta insignia'dan bile zevk renk kriterlerime göre çok daha iyi bir seçenek.

Utku

E 159'un da SW'si var. Onu niye değerlendirmediniz. Hem 159'dan vazgeçmemek, hem de SW bagajına sahip olmak.
508 hem sedan hem SW olarak son derece başarılı bulduğum bir araba. Hatta insignia'dan bile zevk renk kriterlerime göre çok daha iyi bir seçenek.

Sadece 1 ilan var..Modenadaki, kombinasyonu hiç bana uymayan ve 44 e alıp 54 e satmaya çalıştıkları..
Bekleyecek zamanım yok malesef.Bebek bir haftaya doğuyor, o riski göze alamam..

Öte yandan 508 yorumlarını okudukça seviniyorum, heralde doğru bi iş yapıyorum
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

murat

Başlık Alfa dışı olsa da yeri gelmişken belirtmem lazım: İki aracı da kullanmış/kullanan çocuklu ve bagajlı biri olarak söyleyebilirim ki 159 SW nin bagajı Giuilietta'dan çok da başarılı değil. Bakmayın SW olduğuna filan, o açıdan hayal kırıklığı yaşarsınız..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Doğa Tosun

508'in malzeme kalitesi ve işçiliği beni de çok şaşırtmıştı. Cam tavanlı bi 508 SW'yi benzer fiyatlara başka arabaya değişmem sanırım. Aynı para bile olsalar insignia yanında kesinlikle 508 olurdu tercihim.
Ayrıca arada kalmış bir araba değil. Sportiflikten net uzak, konfora net yakın.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)