Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

bu gece cadebostanda, sercan,orçun ,volkan ve ben oturuken bir bayan sürücü az kalsın bir adamcağızı aracının altına alıyordu..ben ciddi ciddi zannettim, adamın bacağı aracın altında kaldı...ama allah korumuşki adam kendisini yolun kenarına atabilmiş... :))

Tufan

quote:

Kadından şöför olur(mu?)

You are not allowed to view links. Register or Login

fakat azmini takdir etmek gerekir, bayağı bir uğraştı:)

n/a

quote:

quote:

Kadından şöför olur(mu?)

Kamutay dua et gülser ablan bu videoyu görmesin,bu zamana kadar benle her sekilde araç kullanan nadir bayan sürücülerden biridir.sezarın hakkını sezara vermek gerek.

İşin espirisi bir yana yapılan bir araştırmada araç kullanırken kadınlarla erkeklerin, beyinlerinin farklı kısımlarının çalıştığı ortaya çıkmış,erkeklerde beynin karar verme mekanizmasının bulunduğu alan ısınırken kadınlarda duygusal mantığın bulunduğu kısım çalışıyormuş, haberi bulursam linkini eklerim...
İşin özü eğitim bana göre, genetik faktörün etkisi az, bayanlar da erkekler kadar iyi kullanabiliyor hatta daha bile iyi...Ancak temel kadın araç kullanımı açısından şunu söyleyebilirim ki kadın şoförlerden yol alamazsınız!!
Bugüne kadar bırakın nezaketen yol vermeyi, geçiş hakkının sizde olduğu yerlerde bile yol vermiyorlar, sanki biri onlara eve gidene kadar frene basma, aracı yavaşlatma demiş..

Geçenlerde alışveriş merkezinin otoparkında geri geri geliyorum park için, ablamın biri küt diye kafadan giriverdi benim hareket ettiğim yere,zor durdum..İndim "sizce bu arkada yanan beyaz lamba ne ifade ediyor" dediğimde aval aval yüzüme baktı, en delirtici olanı ise size sanki ona asılıyomuşsunuz gibi bir tavır yaparlar,adamı çıldırtırlar..

n/a

Alfa Romeo Katledilmiş araçlar ''Katil Tuning''... :))

n/a

Evet izleyince kendinizi gülmekten tutamayacağınız birşey ... ''İnsan Tetrisi''

babi

stres atmak için bire bir,gelecek buluşmada oynanacak bir oyun.
tuningde hakikaten katledilmiş araçlar mevcut.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

carmaniac

Buda benim videom :))) Kıbrısta 1000ytl ye Ford taunus aldım yanı alfam yanında bide taunusum  var:)) 89 model 1.6GL yuruyen aksam saglam ama maalesef segmanlarım bitik yağ katkısıyla hayatta makine:))Boş zamanlarımda uğraşıyorum disk balatalarını değistirdım aldıgımını ilk haftası üst kapagı degıstrdım(100ytl) :)) Araba çok yakıo ama kıbrısta benzın 1950 oldugu için idare ediyoruz.Keşke biraz elime para gecsede E30 325 alabilsem yaklasık 6.5  7bın ytl ye mevcut tam bir zevk makinesi.Kıbrısta alfada baktım hatta bitane 33 buldum 3 milyara alıcaktım ama motorda problem vardı ve adada cok cok  az alfa ve ne parca ne ustası var onun ıcın taunusu kaptım.Hurdalıktan bastan asagı bi taunus toplayabılırsınız:))  nesye cok uzattım buda videom daha gusellerını cekıcezz ınsallah hele bı yagmur yagsında...

n/a

harbi çok güzelmiş sinan yaaaa.....  şaşırdığım şey bildiğim kadarı ile kıbrısta araçlar sağdan direksyonlu ama senin bu taunus nasıl oluyorda soldan direksyonlu oluyor.... :))

carmaniac

Evet cogu sagdan ama benımkı turk uretım ford otosan turkıyeden gelmıs sansıma soldan işte:))

n/a

Başka bir park faciası

yorum yok;

Edited by - Chavez on 03/08/2007  07:17:17

Salleen

quote:

Evet izleyince kendinizi gülmekten tutamayacağınız birşey ... ''İnsan Tetrisi''

+

1ci videoda 160 kiloluk adam yıkıoya oldum ord ya :D

agucba

Bunlar nasıl turbo'dur, nasıl güçlerdir? Hele 1. videodaki turbonun büyüklüğüne dikkat.

///////////////

master

Süper. İlkinde turbo devreye girdikten sonra çok iyi özellikle :) Yalnız o turbo orada aşırı ısındıktan sonra çıkacak ısıyı nasıl engelleyecekler onu merak ediyorum. Bir de diğer videolardan birinde adam stock motoru 800 hp yapmış. İyi cesaret.

Edited by - master on 04/08/2007  21:35:09
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

ahaha battery severler şuna gelin... :)

n/a

Bende stüdyoda davul çalıyorum ama anca bu kadar

agucba

Velede bak ya, bu saatten bu kadar çalabiliyorsa...

///////////////

n/a

caddede tek sevdiğim çocuk...eskiden beri tanirim...gerçi bu aralar pek bi paragöz oldu...sürekli bi sakal atarsin modunda..eskiden hiç yapmazdi böyle şeyler...ama asla arsizlik yapmaz...diğerleri gibi para vermezsen tükürücem çabalarina girmez...sevimlidir =)

eh sercan ve orçunla sıkıntıdan napcağimizi bilmediğimiz bu pazar gününün akabininde böyle bir videomuz oldu...

n/a

allah iiliğini volkan bu ne olm yaa arkadaşlarla bakıyoruz şu an altımıza xxx.... sizin evde tuvalet yokmu?

scanti

japon tetrisini seyrederken buldum gülmekten gözümden yaş geldi

scanti

2. uçan adamın suratına dikkat

n/a

japonlar harbi aşmışlar artık yaaaa... ikiside mükemmelmiş... :)

n/a

f1 aracı döktürüyor...iyi kulak verenler durumu anlıycak...mükemmel bişi...

Salleen

jet motorlu bisiklet  =)

Salleen

Hızlı park etmenın yollarından sadece 1 tanesi

n/a

quote:

f1 aracı döktürüyor...iyi kulak verenler durumu anlıycak...mükemmel bişi...

Fransa marşımı çalıyoo o R25:)