Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta tamponu indirip geri yerine takma işlemi ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erenbal

Merhabalar,

Xenonun kablolarının bir kısmı yanmış, değiştirmem gerekiyor, xenonun beyin kutusu da aşağı taraflara sallanmış. Özetle tamponun sökülmesi ardından yerine tekrar geri takılması gerek.

Bu tampon sökme takma işlemini ben kendim halledebilir miyim ?

Teşekkürler şimdiden cevaplar için.

Oğuz

Kaput altında 40 ya da 50 torx tornavida, çamurluk içlerinde 8 ya da 10 torx ve yıldız tornavida lazım. Varsa eğer söküp takabilirsiniz.

Edit : Değerler yanlış olabilir :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

alisto

Ben geçenlerde tek başına ön tamponu söküp takan adam gördüm bostancı serviste. Usta değil müşteriydi yanlış olmasın :)

Aynen, 5-10 vidası olduğunu ve kolay bir işlem olduğunu söylemişti o da.

tolga_ozhan

Çamurluk ile birleşme noktaları geçmelidir. Oralarda vida aramayın. Sadece altını ve kaput içinde kalan vidalarını sökeceksiniz.
Geçme olan kısmı çıkartırken biraz nazik davranın.

Erenbal

led h1 ler gelsin denememi fotoğraflıyacağım : ) , en kötü elde tampon sanayi yolu gözükür bana.  :duvar:

alisto

You are not allowed to view links. Register or Login
Çamurluk ile birleşme noktaları geçmelidir. Oralarda vida aramayın. Sadece altını ve kaput içinde kalan vidalarını sökeceksiniz.
Geçme olan kısmı çıkartırken biraz nazik davranın.

Tolga peki arka tamponun nasıl söküldüğünü biliyor musun ?
Benim de arka park sensörlerinden biri içine kaçmış, alttan baktım ama ulaşılacak gibi değil. Sanıyorum arka tamponu sökmek gerekiyor. Ya da bagaj kapağını açınca orda bagaj kilidinin olduğu yerde bi kapak var, onu sökerek ulaşabilir miyim ?