Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Dünya'dan Farklı Fotoğraflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

ilk defa bi 75 üzerinde net gördüm gta jantı.hoş beğensekde takabilme ihtimalimiz çok düşük bulupta ama nası durmuş sizce.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

blackgear

Bence biraz büyük kalmış. 16 Teledial daha mı iyi dururdu sanki... Aslında önde güzel durmuş ama arkada bi garip olmuş... Anlamadım :)

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Bence biraz büyük kalmış. 16 Teledial daha mı iyi dururdu sanki... Aslında önde güzel durmuş ama arkada bi garip olmuş... Anlamadım :)
75 in en uyuz olduğum kısmı,ön arka çamurluk içi farkı.ya farklı ebatlarda arkaya biraz büyük lastik takılacak yada böyle acaip görünüyo.teledial kesinlikle yakışmıyo,gta da pek iç açıcı değil gerçi.156 nın 15 '' jantı daha güzel duruyodu hatta.sen bide 18 jantlıları görsen  ;)

milano 75

Bandırmalı

Ama yılan gibi olmuş. Ben beğendim.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

milano 75

Ama yılan gibi olmuş. Ben beğendim.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olmaya süper olmuşta,o ölçülerle burda 1 ay kullanılmaz,lastikde jantta yalan olur,bbs ler acaip yakışmış o ayrı

milano 75

çooook güzel (foto altında konu linki)

milano 75

face alıntı
tr de ilk patlıyan typer mış,alındıktan 2 saat sonra kütürdetmiş çocuk,yazık olmuş

ku2

Yazık olmuş.. Araç geliş yönüne dönmüş baksana..!!
Geçmiş olsun.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

milano 75

t.t forumda günün geyiği dönüyo typer konusunda,18 yaşında bu araba verilirmi diyenler,sen kaç yaşındasın la diyenler  :) yazık olmuş arabaya,al,2 saat sonra patla,iyi ki kimseye bişey olmamış.keş almış adam,kaskosuda yokmuş daha  ;)

ihsany

Bence güzel olmuş. Bu jantı neye taksan güzel durur zaten.  :alfisti:

ilk defa bi 75 üzerinde net gördüm gta jantı.hoş beğensekde takabilme ihtimalimiz çok düşük bulupta ama nası durmuş sizce.

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

milano 75

beyazda daha güzel durur knımca,tabii bunun gibi ön arka düşcek,tampon 1 cm öne çıkcak,her halukarda arka spacer ister.masraflı ve zor iş söz konusu gta jant olunca.en azından alfa jantı olurdu

kaan_ist

face alıntı
tr de ilk patlıyan typer mış,alındıktan 2 saat sonra kütürdetmiş çocuk,yazık olmuş

Nazardandir nazardan

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admin

Geçmiş olsun demek en doğrusudur. İstanbul'da ve Türkiye'de trafikte insanların haricinde sürücü koltuğunda "kalaslar da oturduğundan, bu kazaya neyin sebep olduğunu ve nasıl gerçekleştiğini bilmediğimizden olumlu veya olumsuz yorum yapmak, bizlere yakışmayacaktır.

Belki bu Type R sürücüsünün kazada hiç bir suçu yok. Belki de tümü ile kusurlu.

Geçmiş olsun diyelim.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

OğuzCanAlantor

Geçmiş olsun demek en doğrusudur. İstanbul'da ve Türkiye'de trafikte insanların haricinde sürücü koltuğunda "kalaslar da oturduğundan, bu kazaya neyin sebep olduğunu ve nasıl gerçekleştiğini bilmediğimizden olumlu veya olumsuz yorum yapmak, bizlere yakışmayacaktır.

Belki bu Type R sürücüsünün kazada hiç bir suçu yok. Belki de tümü ile kusurlu.

Geçmiş olsun diyelim.

Kusur vs kimde bilmem ama Type R sürücüsü bugün sıfır  Type R almış

milano 75

forumlarda dolaşan çıkarımlara göre malum sakat zemin ve kilit birleşiminin iyice öğrenilmeden başa açabileceği bi kaza,geçmiş olsun demek düşer bize.benzer bişeyi kilit yüzünden ilk aldığım zamanlar 75 de yaşadım,kaynarca e5 den sahile inerken keskin bi viraj var ,3. vites inerken ıslak zemin hafif gaza dokununca ters istikamete geri döndüm sağ içden,bariyerden son anda kurtardım,o ara sağım solum dolu olsa facia.yadırgamamak lazım,olur böyle şeyler.

ES53

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatihob

..

Tolga033

Benim anlamadığım ,kaza yapmışsın olabilir,geçmiş olsun ama aynı arabadan bir daha  aldıktan sonra tutup bu da yenisi diye paylaşmanın manası nedir. :duvar:

Fatihob

..

rain man

Kimsenin başına gelmesini istemediğim bir olay kaza. O konuda söylenilecek söz yok.

Fb hesabını görene kadar yorum yapmadım ama elemanın tutum ve hareketleri ortada. Klasik zengin çocuğu olup kendini kaybeden bir tip. Ben burada bu konunun konuşulmasına bile karşıyım desem umarım beni garipsemezsiniz :) Varsın tt'de facebook ve diğer sosyal medya organlarında istenildiği kadar tartışılsın. Ama çapı belli olan "saplama hastalarını" ünlü edip, onlara ve piyalasalarına malzeme vermek de gereksiz.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

milano 75

haklsın,zaten burda pekde olmaz bu tip mevzular,farklı bi durum olmadıkça.konuyu başlatan benim ama paylaşma sebebim kaza falan değildi,tr de satılan ilk typer lardan biri olmasıydı,yoksa bunun gibi onlarca kaza,sosyal medyadada yüzlerce geyik var.
o değilde, :)) ahanda yenisi haaaa   :)) :))

fatihmehmet

Bundan sonra SAL'maz SAR'ar gari.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

milano 75

Bundan sonra SAL'maz SAR'ar gari.

:))

rain man

Estağfurullah abi. Sözüm kişiye yönelik değildi. Tip ve malzeme ortada, konuşmaya değmez diye söyledim :) Yoksa olayın farklılığı ile ben de ilgilenip merak ettim ve elemanın profil ortaya çıkınca tamam dedim.

You are not allowed to view links. Register or Login  :lol: :lol:
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009