Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BlackOwl MiTo QV - 34PJ1909

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

Yaylari çıkarttıktan sonra amortisör takozlarindan die düşündüğüm tıkırtı gelmeye başlamıştı. Sabah ilk işim nam amortisör gitmek oldu. Sol bilyada sıkintı olduğunu söyledi. Bilya değişmişken takozda değişsin istedim. Sonrada solu değistirmisken sağda degistirmek gerek dedim. Sabah sabah 200 tl vererek orjinal bilya ve takozlarini degistirdim. ( yan saniyeleride 50 60 tl civari imis bilginize )

You are not allowed to view links. Register or Login
-
-

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

Rica minnet tam takacakken dedim bir kabasini alayim bari   :))
-

Bu arada yağmur giderleri silecegin alt tarafında. Kuaför esnasında bayağı su biriktigini görmüştüm. Servise gidince baktiricaktim ama görünce hemen temizledim. İçinden balçık çıktı resmen. Kesinlikle temizletin. ( ah oralar açıkken yikamaciya gidecektim ah )

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Eşimin dırdırlarıana daha fazla dayanamayıp bilya ve takozları aldigim parcacida hava filtre kutusu varmış. 200 tlye alıp taktırdım. Arabanin caf cuf sesi gidince resmen poloya döndü  :asagi-ok:

*Smiles per gallon*

FAKmito

Rica minnet tam takacakken dedim bir kabasini alayim bari   :))
-

Bu arada yağmur giderleri silecegin alt tarafında. Kuaför esnasında bayağı su biriktigini görmüştüm. Servise gidince baktiricaktim ama görünce hemen temizledim. İçinden balçık çıktı resmen. Kesinlikle temizletin. ( ah oralar açıkken yikamaciya gidecektim ah )

Orayı ben yeni temizledim sen o halini görmüşsün abi bide ben temizlemeden önce görecektin eldivenle abartmıyorum bi kilo çıkardım

Sent from my iPhone using Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

:) kis gecsin oraya actirip gidicem yikamaciya sonra bir daha motoru yikaticam tabi. O zamana kadar tıkanmaz herhalde  :S You are not allowed to view links. Register or Login

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Yarın sabah plaka işlemleri için randevu alabildim sonunda arkadaşlar. Istanbullu olucaz artik  :yukari-ok:

Öğleden sonrada sportivoya gecicem. Oralarda olan varsa yazsin lutfen. Tanismiz oluruz :)

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim bir kaç parçaya ihtiyacım var. Sana ugruycam ilk yeride oluyor musun?
*Smiles per gallon*

Monogram

Biraz gec oldu giremedim siteye ama hayirli ugurlu kazasiz belasiz guzel gunlerde binersin insallah sonunda kavustun uzun arastirmalar sonucu :) ellerine saglik harika elden geciriyorsun devamini bekliyoruz!

Edit: kiymasaydin keske hava filtresine haahah

E.Ç.M. (MiTongin)

Biraz gec oldu giremedim siteye ama hayirli ugurlu kazasiz belasiz guzel gunlerde binersin insallah sonunda kavustun uzun arastirmalar sonucu :) ellerine saglik harika elden geciriyorsun devamini bekliyoruz!

:arkadasim: insallah ardacigim. Bayagi uzun oldu ( bir sana bir buna git gel 2.000 km  :lol: ) sifir masrafsız bir arac alsam bu kadar keyif vermezdi herhalde  :p

Edit : hava filtresi sendekinde güzel  :nazar:
*Smiles per gallon*

Monogram

:arkadasim: insallah ardacigim. Bayagi uzun oldu ( bir sana bir buna git gel 2.000 km  ) sifir masrafsız bir arac alsam bu kadar keyif vermezdi herhalde 

Olsun sonuc olarak guzel bitti :D hava filtresini degistiricem ben yeni almaya karar verdim, 4 - 5 kere temizledim cunku, sanki bu kadar temizleyince artik kotu durumda oluyormus gibi geliyo bana. Gicikligim tuttu gomucem bu hafta ici :)

E.Ç.M. (MiTongin)

:arkadasim: insallah ardacigim. Bayagi uzun oldu ( bir sana bir buna git gel 2.000 km  ) sifir masrafsız bir arac alsam bu kadar keyif vermezdi herhalde 

Olsun sonuc olarak guzel bitti :D hava filtresini degistiricem ben yeni almaya karar verdim, 4 - 5 kere temizledim cunku, sanki bu kadar temizleyince artik kotu durumda oluyormus gibi geliyo bana. Gicikligim tuttu gomucem bu hafta ici :)
:serefe: benimkide bmc marka idi. 300 tl gibi bir rakam sanırım. Güzel bir filtre denemeni tavisye ederim  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Artik istanbulluyuz  :rock:

Cemiyetten alınmış orjinal app...

*Smiles per gallon*

Ormanci

Pejo plaka almışın hoca yaw :D

PJ ne yaa, enteresanmış, hangi semtin harf grubu bu? :)

Bir arkadaşla 2000 senesinde yeni tanışacağız, adamda R11 Flash var, gelip seni alırım dedi, beyaz Flash, plaka ACJ dedi, zaten başka yok, gördün mü tanırsın dedi. Ben de dalga geçiyor sandım, ACJ ne be dedim, adam geldi, cidden plaka ACJ :) Hiç öyle bi plaka görmemiştim :)

E.Ç.M. (MiTongin)

Pejo plaka almışın hoca yaw :D

PJ ne yaa, enteresanmış, hangi semtin harf grubu bu? :)

Bir arkadaşla 2000 senesinde yeni tanışacağız, adamda R11 Flash var, gelip seni alırım dedi, beyaz Flash, plaka ACJ dedi, zaten başka yok, gördün mü tanırsın dedi. Ben de dalga geçiyor sandım, ACJ ne be dedim, adam geldi, cidden plaka ACJ :) Hiç öyle bi plaka görmemiştim :)
:lol: senin hikayede enteresanmış cidden. Nasıl hafizanda kaldiysa :)

Kcekmece emniyet. Sirada bu varmis. EY ( engin yasemin ) olsun istedim. Piyasada zebil ! 500 tl dediler. Dedim 1010 (  evlilik tarihimiz ) 2 bin civari olur dedi. 34 ey 1010 olsa 5 bin diyceklerdi herhalde  :asagi-ok:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Selamlar

Sportivo yilmaz usta tarafından akümüzün montaji gerçekleştirildi ve ayarları yapıldı   ;)

You are not allowed to view links. Register or Login Yine dayanamadık bak özgün  :lol:

*Smiles per gallon*

Gouki

En iyisini yapmışsın Engin. Bizim arabaların elektrik mevzusunda toleransı az bence. İyi bir aküyü hak ediyorlar. Güle güle kullan.

E.Ç.M. (MiTongin)

Ucuzda değil hani ama gönül hep en iyisi istiyor. Taktirmayi düşünen arkadaşlar 420 tl civari bu arada bilginize
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Asil konuya gelelim. Genel kontrol artık triger seti ve v kayışının değişmesi gerektiği söylüyordu. Buraya gelme amacımda o yöndeydi. Normal bakım icin 5 bin km olmasına rağmen bir anlık kararla triger seti, v kayisi ve motor yağı / filtresi değiştirme işlemi başlamıştır. ( hava filtresi kutu icinde sifir mevcuttu. Polen filtresinide geçen hafta degistirmistim. Bujiler 10 bin km önce akoto da değişmiş. 30 binde bir öneriliyor )
-

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

-
-
*Smiles per gallon*

alisto

bu gidişle çıkan parçalardan bi mito daha yapılacak gibi..  ;)

Kardeşim çok hızlı girdin olaya, bence biraz tadını alarak ilerle, hızlıca bıkmayasın sonra..

admin

Arkada güzel bir 75 var sanki.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ku2

Yapılması gereken işler yapılıyor.. Gayet normal bence.
Eline sağlık.. Uzun soluklu binersin işte.
Kafa rahat..  :serefe:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

E.Ç.M. (MiTongin)

bu gidişle çıkan parçalardan bi mito daha yapılacak gibi..  ;)

Kardeşim çok hızlı girdin olaya, bence biraz tadını alarak ilerle, hızlıca bıkmayasın sonra..
walla selim ustamizinda dedigi gibi bugun 2011 model 20 binde de araba alsak degismesi gereken parcalar. Yildan ötürü yipraniyor. Engin ustaninda super açıklayıcı bir lafi oldu. Donen parcalar oldugu icin istanbulda trafikte cok vakit geciriyoruz. Trafiksiz bir ulkedeki trigerin degismesi 120 binse bizde 60 bin! Ticari bakmayip mantikli düşünürsek ayni sonuca cikiyor  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Arkada güzel bir 75 var sanki.
guzel az kalir bence  :alkis:
*Smiles per gallon*

rain man

Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

E.Ç.M. (MiTongin)

Çok güzel hareketler.  :nazar:  :clover:
:yukari-ok:
*Smiles per gallon*