Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa güzelliği...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

Madem konu 147 geçen yılki fuarda sergilenen 147 blackline'ın tavanını unutanınız yoktur sanırım

Register or Login" border=0>

aksine tam unutulmasi gereken bir tavan...
hiç beğenmedim bu tavanı ...
yanlz arka taraflarda bir makine vardı ki sormayin gitsin...gözümü alamadim..ancak araç başında durmuyordu ..arka plandaydı...
siyah kaputlu , uzun dingilli , siyah farlı , ince gövde tasarımlı , geniş ön - arka çamurluklu , ufak jantlara sahip bir makineydi ...şaheserdi=)

agucba

Volkan, sen sanırım bu aralara pek araba kullanmıyorsun. Hazır hafta sonu yaklaşıyorken araba kullanabileceğin boş yolları araştır da biraz hevesini söndür.

///////////////

murat

quote:

Volkan, sen sanırım bu aralara pek araba kullanmıyorsun. Hazır hafta sonu yaklaşıyorken araba kullanabileceğin boş yolları araştır da biraz hevesini söndür.

iemakuylteüYNGĞTÜYKETLUMİKETÜULMKİE
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

quote:

kıh kıh kıh =)
ben de seni bu aralar pek bi dizginlenmiş gördüm serkan abi ...fazla gazlamiyorsun heralde :D

n/a

quote:

eyvah eyvah bu post bu konunun en iyi psotu olmuş yaaa....

Volkan senin bahsettiğin uzun kaputlu siyah şey sanırım kırmızı viperın başına gelenlerdi...Derili falan fişman...

n/a

quote:

quote:

Volkan senin bahsettiğin uzun kaputlu siyah şey sanırım kırmızı viperın başına gelenlerdi...Derili falan fişman...

cıcıx değildi...alfa standında görevliydi..kirmizi branda ile kapliydi gövdesi..biraz dar bir brandaydi...şişkin çamurluklarini ortaya çikariyordu wallahi..hatta bir ara çağilla sohbet ederken gözüm kayiverdi ki o an kendimi kaybettim desem yeridir...

n/a

quote:

quote:

quote:

cıcıx değildi...alfa standında görevliydi..kirmizi branda ile kapliydi gövdesi..biraz dar bir brandaydi...şişkin çamurluklarini ortaya çikariyordu wallahi..hatta bir ara çağilla sohbet ederken gözüm kayiverdi ki o an kendimi kaybettim desem yeridir...

eyvah eyvah kanka, senin araba konusunda en yakın bir servise gitmen gerek...sanırım baya sorunlar  (trimdir-debidir-varyatördür) var gibi görünüyor..garanti kapsamında bazı parçaları yenilemen gerek acil bir şekilde..birde yağ eksiltiyorsun sanırım baya bi...

BARLAS

8C'nin değişik bir pozu.. Pardon resmi..

n/a

cıcıx...siyah 8c ler daha iyi oluyo

n/a

siyah deri döşeme
kirmizi siyah kombinasyon
sağdaki egzos çok iyi.."bu kadar güzel olma , bizler de insaniz"dedirtiyor
orta konsol çok kaliteli

Edited by - wolkanku on 26/07/2007  16:45:46

HoMeR

hahahahha gülmekten öldüm bee wolkan iyi kapmışsın sen bu işi.... arabalardan da iyi anlıyosun gerçekten
bende en alttan ikinci resimdeki siyah 8c nin kar lastiklerine bittim hoş durmuş.

BARLAS

Volkan, avatar yapmışsın..

babi

volkan avatarın güzel olmuş.gördüğüm kadarıyla arabalardan iyi anlıyosun biraz bizede öğretbaşatn beri bende boşuna demiyorum 8 c leri tek geçerim diye siyahı bile güzelya.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

kanka,irem sana kombinasyonların nasıl oluşturduğunu o kombinasyonları nasıl kurulacağını,nasıl yorumlar yapılacağını çok iyi gösterceek sonra kendin kurcan dış rengini,konsol ,iç döşeme rengini....

agucba

Valla doğruyu söylemek gerekirse  8C güzel de itiraf etmem gerekirse ilk 3 resimdeki hanım arkadaşı çok beğendim. Aşık oldum diyebilirim. Zaten ben de onun resimlerini koymuştum.

Edited by - agucba on 26/07/2007  19:39:09

///////////////

n/a

quote:

Volkan, avatar yapmışsın..

ee abi yaz malum , daral daral nereye kadar , biraz açilmak lazim:D

n/a

quote:

volkan avatarın güzel olmuş.gördüğüm kadarıyla arabalardan iyi anlıyosun biraz bizede öğretbaşatn beri bende boşuna demiyorum 8 c leri tek geçerim diye siyahı bile güzelya.

hakan abi , gidişhatin iyi değil=)
hem aracinin estetik detaylarina çok önem veriyorsun
hem de böyle kiz resimlerine bakiyorsun...
üstüne üstlük tek geçiyorsun =)
kimisi çıkıp diyecek gençlik sendromu, hanım görse ayrı bi dert bu yazıları..falan da falan..en iyisi sen bu topic'e bakma abi

n/a

quote:

Valla doğruyu söylemek gerekirse  8C güzel de itiraf etmem gerekirse ilk 3 resimdeki hanım arkadaşı çok beğendim. Aşık oldum diyebilirim. Zaten ben de onun resimlerini koymuştum.

Edited by - agucba on 26/07/2007  19:39:09

prototip bu...konsept
yani üretime geçmeyecek...piyasada hiç olmayacak bundan:D

n/a

quote:

hahahahha gülmekten öldüm bee wolkan iyi kapmışsın sen bu işi.... arabalardan da iyi anlıyosun gerçekten
bende en alttan ikinci resimdeki siyah 8c nin kar lastiklerine bittim hoş durmuş.

siyah 8cnin kar lastikleri derken lastiklerin yanak yüksekliği mi ?? (topuk yüksekliği:D)
biraz fetişlik gördüm abi sende

agucba

Prototipi elde etmeye bütçe de yetmez zaten. Protipler genelde el değdirilmeden fabrikada muhafaza ediliyor diye biliyorum.

///////////////

n/a

bak bak adam hala daha yazıyor yahuuu irem bir üye olsa alfa güzelliklerinin hepsinden mahrum kalıcaksın kanka...

Sercan Keklik

wolkan kardeşim gel hafta sonu seni bi gezdiriyim :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

agucba

Arabayı ama Volkan kullansın. Seat'a binmek yaramamış. Alfa kullanmak her zaman daha keyiflidir.

///////////////

HoMeR

wolkancım, yüksek yanaklı lastikleri oldum olusa sevmişimdir, ayrı bir cazibesi var yahu... ama fetişmi dersin bilemiyorum... okadar da aşırı değilimdir yani...
ama prototip araç muhteşemmm

babi

volkancım bak ahmet nediyo daha simdiden ipleri vermişsin bak biz buyuk abilerinden öğren biraz  simdiden böyle olursan benim yasıma geldiğinde değil topiclere girmek,internet yüzü göremezsin ona göre.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS