Alfa Romeo ile İlgili Fotoğraflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaan_ist

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

krm1983

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Fatihob

Yeşil Montreal ne guzelmis :clover:

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

E.Ç.M. (MiTongin)

Hzli ve ofkeli 6 yi izlemistim ama yine denk geldi yine izlerim dedim. Algıda secicilik olsa gerek ilk izledigimde alfa ile ilgili hic alakam yoktu. Sonlarina dogru görünce gozlerim acildi coktum onune :) cok hizli olduğu icin fazla yakalayamadim  :rock:

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

milano 75

Alıntı yapılan: Fatihob - 02 Ocak 2016, 07:27:37
Yeşil Montreal ne guzelmis :clover:

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Fatihob 313 bg o canavar,montrealin altındaki gtv6 da aynı adamın garajından çıkma,birde 3.8 75 var,fena yüklenmiş atmosferik.arada bi profiline girip seslerini dinliyorum ,ilaç ilaç  ;)  birde 147 gta sı var elemanın,oda çok iyi
https://www.facebook.com/oliver.koerfgen.5?fref=ts
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

bildiğin şaheser çıkartmış adam,hasta oluyorum böyle en ince detayına kadar güzel makinalara

Fatihob

..

ykilinc

mertcancagla

Alıntı yapılan: MiTongin - 02 Ocak 2016, 20:25:44
Hzli ve ofkeli 6 yi izlemistim ama yine denk geldi yine izlerim dedim. Algıda secicilik olsa gerek ilk izledigimde alfa ile ilgili hic alakam yoktu. Sonlarina dogru görünce gozlerim acildi coktum onune :) cok hizli olduğu icin fazla yakalayamadim  :rock:

Dun bende ayni saatlerde tekrar izledim filmi, ancak bu filmdeki giuliettanin rengi fabrikasyon bir renkmi ben cunku hic boyle bi renk gormedim kirmizisi bir degisikti.

mertcancagla

Kesin 8c competizonerdir demistim zaten:D @Fatihob
Ancak cok daha farkli bir renk gibi gozukuyordu:)
Masallah:)

Darkboys10

alisto

Alıntı yapılan: mertcancagla - 03 Ocak 2016, 15:50:05

çekimlerde kullanılan bu araçlar birkaç ay önce falan satılıktı yurtdışında bir sitede.. hatta forumda konusu da geçmişti.

Ve hatta aracın dashboard'unda Paul Walker  :( ve Vin Diesel'in imzaları vardı..

mertcancagla

Alıntı yapılan: alisto - 03 Ocak 2016, 21:12:57
Alıntı yapılan: mertcancagla - 03 Ocak 2016, 15:50:05

çekimlerde kullanılan bu araçlar birkaç ay önce falan satılıktı yurtdışında bir sitede.. hatta forumda konusu da geçmişti.

Ve hatta aracın dashboard'unda Paul Walker  :( ve Vin Diesel'in imzaları vardı..
bu detayları bilmiyordum:/

milano 75

Alıntı yapılan: Fatihob - 03 Ocak 2016, 06:01:10
@milano 75 adam öz Alfistiymiş :)
valla dün adamın face e yüklediği bütün videoları izledim üstüste,hele bi 3.5 v6 75 yapmışlar 200-260 ivmelenmesi 8.5 saniye,yuhh  dedim....bütün makinalar atmosferik

tughan

Arşivimden 2008 yılında Körfez Drag yarışlarını izlemeye giderken çekilen 156 mın fotoğrafını buldum :)

Tuğhan.
156 Selespeed

milano 75

milano 75

sonra da gt86 falan,japonlarda kullanılan rocetbuny kitli gulia renderi

blackgear

Alıntı yapılan: milano 75 - 04 Ocak 2016, 23:29:32
sonra da gt86 falan,japonlarda kullanılan rocetbuny kitli gulia renderi

Sanırım araç komple photoshop çalışması, o yüzden orantısızlık var ve çirkin duruyor. Gerçek modelde görmek gerek, güzel durabilir.

Liberty Walk yapıyor sanırım bunları abi, ve hakikaten bence çok iyi yapıyor  :yukari-ok:

blackgear

milano 75

@blackgear senin paylaştığında en azından araba gerçek   ;) ,benim attığımda gt86 ya gulia suratı yapmışlar,yalnız gt86 da çok fena duruyo bu kit

blackgear

Alıntı yapılan: milano 75 - 04 Ocak 2016, 23:41:04
@blackgear senin paylaştığında en azından araba gerçek   ;) ,benim attığımda gt86 ya gulia suratı yapmışlar,yalnız gt86 da çok fena duruyo bu kit

BieMWi yi adam edebilen tek body kit bence :D GT86, ve Subaruda hoş duruyor, 458 ve Skyline tasarımcıları da muhtemelen "biz neden böyle tasarlamadık ulan bu arabayı?" diyorlardır :p :D

Giulia için birşey diyemeyeceğim henüz, DTM kiti bence yeterli :)