Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey 2016 Takvimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Darkboys10

Öncelikle geçmiş olsun
Dün eft yaptım  bugün hesabınıza geçmiştir
Bandırma'da da olsun ALFİSTİ takvimi

Gouki

Teşekkür ederim Çağdaş bey kesenize bereket. Adresinizi de yollarsanız sevinirim.

Darkboys10

You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkür ederim Çağdaş bey kesenize bereket. Adresinizi de yollarsanız sevinirim.
özelden adres ve tlf no gönderdim
Bi bakın gelmediyse buradan da yazabilirim

Gouki

Gelmemiş Çağdaş bey. Zahmet olmazsa bir daha yazın: You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Takvimleriniz yolda. Katkılarınız için tekrar teşekkürler.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

emeğin için biz teşekkür ederiz
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ealprsln

Özgün kardeşim çok geçmiş olsun, çabucak düzelir umarım. Hesabına EFT yaptım yarın işlemi göreceksindir. Emeğin içinde ayrıca teşekkürler.Adresi PM atıyorum. Şimdiden sağol.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Gouki

Teşekkür ederim canım kardeşim. You are not allowed to view links. Register or Login

akaydoruk

Ben teşekkür ederim böyle güzel bir şey sağladığınız için :alfisti:
11' Mito Qv

34 VK 5478

cem meric

Özgün geçmiş olsun...
Elden 1 tane alabilir miyim ayırabilir misin buluşma olursa yakınlarda orada alabilir yada adres verirsen gelip elden de alabilirim :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

Gouki

Eksik olma Cem. Adres vermiyorum bahaneyle buluşmaya gelirsin diye :)

cem meric

Tamamdır

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

max-ime

Özgün'cüm 1 tane de bana ayırır mısın? İlk buluşmada alayım senden..

Gouki

Selimsirkeli

Teşekkürler Özgün Bey :alfisti:
Ruhumuz olmadan sadece birer Makine Mühendisiyiz...
34 SK 855

akaydoruk

Takvim bugün elime ulaştı,Özgün bey ve tüm alfisti ailesine teşekkür ederim,şansıma mart doğumluyum ve aracım mart ayına denk gelmiş,böyle bir şeye uygun gördüğünüz içinde teşekkür ederim.  :alfisti: :clover:

11' Mito Qv

34 VK 5478

milano 75

takvim geldi You are not allowed to view links. Register or Login ,emeğine sağlık.dükkanı bırakamıyorum,cuma yapıcam eft yi  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

Ankara ekibi olarak bir buluşma düzenlersek , başımıza düşeni alalım bizde :)

Gouki

Selim bey, Doruğum ben teşekkür ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login Abi para önemli değil, teşekkür ederim. Hayırlı işlerin olsun.

You are not allowed to view links. Register or Login Buluşalım kardeşim tabi.

Fatihob

Brocum geçmiş olsun.

15 tane bana lazım. Ödemeyi yarın birgün halledicem. Musait olduğunda Yurtiçi kargo ile Opaş Elek. Malz. adına alıcı ödemeli yollarsan süper olur. 
..

ilkerbenli

Özgün'üm geçmiş olsun, banada ayırabilir misin 1 tane takvim?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2012 Mito QV

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login Tamamdır bro çok teşkkürler Opaş'a yollayacağım.

You are not allowed to view links. Register or Login Ayırdım kardeşim.

yaman50

Geçmiş olsun You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim 3 adet istiyorum bende sana zahmet hesabına eft yaptım.
2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)

Gouki

Aytaç abi çok teşekkür ederim, hem dileklerin hem katkıların için.