Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey 2016 Takvimi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emree

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login takvimleriniz bugün yola çıktı. Tekrar teşekkürler.

Özgün selamlar. Takvim elime ulaştıktan sonra bir kare resim ekleyip teşekkürümü ileteyim dedim.
Ama kargocularla 5 gündür kavga edip bugün bölge müdürlerine ulaşıp kargoyu anca bu öğlen teslim ettirebildiğimden bu zamana kaldı.
Takvim çok güzel olmuş gerçekten, fotoğraflar da çok başarılı. İlgine, emeğine sağlık.
Bu sene yoğunluktan fotoğraf gönderme süresini geçirdik ama 2017 takviminin bir ayını ayır bana şimdiden, o kadar iddialıyım  8) :D

Tekrar teşekkürler kardeşim, saolasın.

Gouki

Merhaba;

ilk mesajım foruma. Bir Focus kullanıcısı olarak kıskandım açıkçası. Emeği geçen arkadaşları tebrik etmek istedim.

Aramıza hoşgeldiniz, Nezaketiniz için teşekkür ederim.

You are not allowed to view links. Register or Login Hadi inşallah kardeşim :)

sbk0655

Ozgun niz elden alalim dedik ama by gidisle kalmayacak bize , ayirdin degilmi sonra taban girmek zorunda kalmayalim.

e.ateskaya

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login ben teşekkür ediyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login dostum bana yolladın mı? Gelen giden bir şey yok henüz. Epey oldu konuştuk ama.

Ne zaman Eft yapmıştınız?

Dostum sen kargoya veriyorum demedin ki ben EFT geçeyim  :S
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

Gouki

Ozgun niz elden alalim dedik ama by gidisle kalmayacak bize , ayirdin degilmi sonra taban girmek zorunda kalmayalim.

Ahuashuh ayırdım abi seninkini sıkıntı yok.

DcD-Semih

Özgün hocam Eft işlemini yaptım az önce 1 adet isteyeceğim bende. Özelden adres bilgilerini gönderiyorum hemen.

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login takvimlerinizi kargoya teslim ettim. Tekrar teşekkürler. Ayrıca Semih bana biraz fazla ödeme yapmışsın, onu iade ettim.

You are not allowed to view links. Register or Login abi hala senden adres bekliyorum :(

halil

çakılda  takvim buluşması yapalım.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

evrenalpar

Beyefendi kargo bilgilerini de iletirseniz sevinirim. Kargo elimize geçince siparişi onaylamamız da gerekecek mi?  :D

Özgün'üm çok teşekkürler şimdiden, eline sağlık.
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

Gouki

Evren abi ben teşekkür ederim asıl. Sizin gibi insanları tanımak iyiki varmış bu "forum" dedirtiyor.

Halil abi 22 Ocak Cuma günü buluşalım diyoruz. Uyar mı sana?

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ozoozo

Taktik bu , elde kalmadı sana 20 tl abim. Malın bize gelişi zaten 18.75 , aha dayıya sor.

sbk0655

Taktik bu , elde kalmadı sana 20 tl abim. Malın bize gelişi zaten 18.75 , aha dayıya sor.
4 kere ruzgarliya gittim geldim der arkasindan.Farketmez kardes toptan satista cikaririm ben onun parasini.

ozoozo

4 kere ruzgarliya gittim geldim der arkasindan.Farketmez kardes toptan satista cikaririm ben onun parasini.

Ahauauahaha bi an izlememişsindir sandım da kaçar mı abi senden :haydi:

sbk0655

Ahauauahaha bi an izlememişsindir sandım da kaçar mı abi senden :haydi:
10 liraya niye mi verdi ?, izledim kardesim severim oyle bombalari.

Ugur55

Bekleyiş bitti ve takvimimiz geldi. Hemen masamdaki yerinide aldı. Eline sağlık You are not allowed to view links. Register or Login  :alfisti:
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login kardeşim, benim de elime hafta başı geçti. Güzel oldu masada  :serefe:
Emeğine sağlık...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Gouki

Kesenize bereket ben teşekkür ederim. Seneye muhakkak güzel fotoğraflar bekliyorum sizden. You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login takvimlerinizi dün yolladım ama yazmayı unutmuşum, tekrar teşekkürler.

DcD-Semih

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Takvim elime ulaştı bir türlü kargoya gidememiştim, harika olmuş elinize sağlık hocam.
@Gouki
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

koroglubrk

Emeği geçenlere teşekkürler.
Sağdaki de idare eder ama bir q2 degil :) You are not allowed to view links. Register or Login

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

rain man

Sağdaki de idare eder ama bir q2 degil :) You are not allowed to view links. Register or Login
Ahu'nun olduğu yerde esamesi okunmaz
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Gouki

Tekrar teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Veysel takvimlerini Cumartesi günü teslim etmiştim ama yazmamışım buraya. Kesene bereket kardeşim. You are not allowed to view links. Register or Login

Takvimi görmemiş olanlar için:

Tolga033

Kartal da güzelmiş. :)

Tapatalk 19.03

rain man

Tekrar teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Veysel takvimlerini Cumartesi günü teslim etmiştim ama yazmamışım buraya. Kesene bereket kardeşim. You are not allowed to view links. Register or Login

Takvimi görmemiş olanlar için:

Abi eline koluna emeğine sağlık. Asıl ben teşekkür ederim böyle keyifli bir işe vesile olduğun ve bana da yer verdiğin için.

Takvimler gelmiş aradılar beni şubeden yarın veya ertesi gün merkeze gidip alacağım. Çok heves ettim almaya başından beri ancak yeni isteyebildim senden. Her ne kadar bizim karaoğlanın bulunduğu ayın bitmesine üç dört gün kalsa da ben bütün yılı masada ocakmış gibi yaşarım :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009