Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Arkadaslar acil yardım ltf

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfa

öncelikle herkeze hayırlı aksamlar dilerim .Arkadaslar benim sorunum ıkıncı bir arabam var tempra 2000 motor 8 valf bugun aracamıza motor yenıleme yaptık itaiyadan hiç işlem görmemiş üst kapak getırdık ve motorun içinden gereklı olan her parcayı yenılerıyle değiştirdik sente ayarını kırkkale alfa motor ustası yasın bey yaptı montajınıda yardım ettı aracı çalısdırdık ama beyaz duman  atıyor sıboblar alısnca motor bıraz çalıssın düzelır dedı . alfaya motor yenıleme yaptımızda böle bır beyaz duman atma yapmamısdı . Aklıma takılan sey gerçekden düzelırmı bu beyaz duman atma ( cok fazla değil duman atmıyor ama genede aklıma takılıyor ) Baska aklımıza gelmeyen bir sorunmu var anlıyamadım yarın tekrra kontrol edelım dedı  sizin fıkırlerınız nedır  tekrar tesekkür ederim ilginize şimdiden.

hiktor

Selam,
Soğuk motorda beyaz duman olur, ısındıktan sonra beyaz duman görmemen lazım. Kontrol et bakalım...
1985 Sprint 1.5 Boxer (Siyah)
1985 Sprint 1.5 Boxer (Kırmızı)
1986 Sprint 1.5 Boxer (Sarı)
1990 33 1.5 Boxer (kırmızı)
1994 155 2.0 TS (Kırmızı)
1996 146 1.6 Boxer (Siyah)
1998 156 2.0 TS (Yeşil)
1999 156 1.6 TS (Yeşil)
2000 2.0 TS SS (Nuvola)
2008 159 1.9 JTDM QTronic (Füme)
(Sadece Alfa olanlar. 3-5 tane de diğerleri...)

TOLGA a.f.r.

iyi günler bende İtalyan motor ustasıyım hem elektronik hem mekanik tecrübelerime göre size şöyle fikir verebilirim daha önceden eksoza yağ biriktiyse onu atması gerek ısındıkça duman artar fakat belli bi km gittikten sonra soğuk sıcak farketmez artık duman atmaz ikincisi ise sibop lastikleri montaj hatası var ise veya değişmediyse ondan atar üçüncü ihtimal ise piston sekmanlarından atar sekmanlar ağız ağaza geldiyse veya boşluk varsa başkada ihtimal düşünmüyorum tabi benim düşüncem araca bakmadığım için sadece tahmindir