Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Xenon dönüşüm kiti??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Onur

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login burdaki fiyatlar  daha iyi gibi Türkiyeye göre:)

Onur

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login buda aradıgım ve bulsam böyle almak istediğim komple kit parklarda var hb3 te var Önder :)

master

Bu arada benim farlar mercekli , şimdi yeni projektör taksam bi anlamı olur mu ? Belki de saçmalıyorum şu anda , cehalet kötü şey :) Şu projektör işi nedir ne değildir yahu. Daha iyi sonuç veriyo diyolar ama anlaşılmaz şekilde projektörsüz kit bundan daha pahalı :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

anIL(34an623)

projektörlü bir paket ilk defa gördüm ben ya. gerçekten şaşırdım. peki bu projektörlerin montajı nasıl oluyor? farı kesip biçiyorlar mı acaba? mercekli far falan diyoruz, gerek kalmıyor mu acaba projektör takınca? gerek kalmaz gibi duruyor ama "acaba?" diyor insanRegister or Login"/> tahminimce opel astra farları gibi olur.  angel eyedan daha ii bence. o biraz bmw özentisi. ekstra bir parça verip niye ucuz olduğunu anlamak gerçekten mümkün değil ama Register or Login" alt=""/>

sewgili umut, önderin batmasını ben de istemem ama ne yapayım philipsle ortaklığım war. dostluk başka ticaret başka Register or Login"/> ampul diyorsunuz "philips" diyorum, xenon diyorsunuz "philips" diyorum. philipse de dargınım ama. bu kadar reklamlarını yaptım, insan bi xenon paket hediye olarak gönderir. en azından idarelik bi 4200k.

bu sırada onur, sen nereden buldun bu fiyatları? ne güzel size buradan gönderecektik philips ampulleri, 3-5 kuruş komisyon ekleyip, yolumuzu bulacaktık. emeklerimize yazık değil miRegister or Login"/>

Edited by - anIL(34an623) on 04/12/2005  05:36:52

master

You are not allowed to view links. Register or Login">www.geceucusu.com 'da göstermiş projektörlü paketleri. Orda anlattığına göre yapılır gibi geldi bana biraz kesme biçme işlemiyle ama tam anlayamadım :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

master

Mail atmıştım cevap gelmiş , şöyle diyor :

Its never a matter of can you use it without problems, but rather if you

can do the custom installtion. We only sell parts that you can custom

install inside your headlights to produce quality HID output. This

requires you to open your headlights, install the projectors inside, and

seal it up.

Besides the single xenon packages we carry, we also carry limited supplies

of bi-xenon:

We have 2 bi-xenon packages available.

e55 and rs6 bi-xenon. Also have Nissan Murano in limited quantities.

Each projector type is a 3 inch lens with a solenoid and armature to

control beam patterns.

These packages are readily available at this time for $525.00 which include:

1 Pair bi-xenon Projectors of your choice

1 Pair Hella G3 Ballasts (new)

1 Pair Philips D2S 4100K burners (new)

1 Pair Ballast Covers/Mounts (new)

1 set of ballast power leads

If you are interested in purchsing this package, we can send you a link to

purchase online.

Thank you very much for your inquery and we hope to do business with you

soon!

- Show quoted text -

> Hi ,

>

> I want to convert my car's headlights to xenon but my bulbs are HB3. Can I

> use your xenon kit with Valeo projectors without any problem ? Also , do

> you

> have bi-xenon kit available , if yes , what is the price and which parts

> are

> included ? And can I use bi-xenon kit on my car without problems ?

>

> Sincerely

> Önder Filiz

>

Kafama yattı valla , demek biraz işçilik olunca yapılıyor. Hatta Bi-Xenon için gaza geldim :) Ama onu sığdırabilir miyiz acep öyle bi durum var. Evet evet , bi-xenon işi sakat olmama ihtimali var şimdi , geçtim onu.. Hatta projektörlü farı da geçtim , kesip biçmek zor iş. HB3 Philips alabilirsem alırım :)

Edited by - master on 04/12/2005  10:53:34
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Onur

ben hala projektor dediği olayın arabanın üstündeki mercek oldugunun düşünüyorum. ondan 2 tane merceğin olacak sen bu kitleri aldıgın zaman :) Hatta al eger olcaksa ben eskilere talip bile olabilirim. ama diyorum. o buldugun sent benim araba gibi mercek olmayanlar için...

Anılcım xenon işi olmazsa zaten, eger sende öyle 4 lü paketi cazip bir fiyata bulacaksan istanbuldan (ben burdan baktım bulamadım )sana zahmet zaten senden isticem uğraşamam taa oralardan getirtmekle :))

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login

birde bunlara bakın.

master

Eğer resimdeki gibi Interpower marka ise gayet iyi bir seçenek bence. Hatta şu Amerikadan getirtme işi olmazsa buna bakarım sanırım :)

Edited by - master on 04/12/2005  21:45:35
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Tufan

Haftasonu Maslak sanayide geçen haftasonumuzun (ilgililer:sn admin, alfadanadam ve ben) farlar konusunda ufak bir özeti:

Öncelikle aracında angel eye ve mercek isteyenler için, driver's seat FK'nınkileri yaklaşık 650 YTL'ye montaj dahil getirtiyor. Yeni kasa 156'lar için de bunlardan mevcut ve fiyat gene aynı. Siparişin verilmesinin üstünden 15 gün sonra farlar geliyormuş .Fiyatta hiç pazarlık etmedik, onu da söyleyeyim. 

Xenona gelince: Yeniler serviste philipsin xenon kiti 780 euro, philipsin fason üretimi olan bir kore markası 550 usd, ve en ucuz seçenek de yine kore malı bir marka (ismini unuttum) 400-450 usd gibi birşeydi. Peki bunu merceksiz takınca nasıl oluyor dedik. Servis sahibi Hasan Bey'in dediğine göre bütün olay montajda bitermiş. Merceksiz kullanımda orijinalinde ampullerin önünde bulunan şapkanın çıkarılmaması halinde en ufak bir sorun yaşanmaz, farlar karşıdan gelene rahatsızlık vermezmiş. Merceğin faydası ışığı yoğunlaştırarak mesafeyi artırmak iken, merceksiz kullanımda yan bölge aydınlatması daha iyi oluyormuş.

Benim aklımda ciddi olarak FK için sipariş vermek var, düşünen olursa birlikte fiyat alabiliriz.

Onur

bir fotoğraf çekseydiniz keşke yok muydu dükkanda ??ben bizim kasaya angel eye oldugunu bilmiyordum Register or Login" alt=""/> içi siyah zeminli mercekli mi bunlar??

Alfadanadam

Komple iki ön far için 650 ytl..bence güzel fiyat :) yukarılarda biryerlerde resmini verdiğim far :) montaj da dahil..       cüneyttt..ne diyosunnn? :)

Tufan

yoktu ancak siparişler getirtiyorlar. iç rengi hem krom hem de siyah olarak var.

Onur

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login  FK nın sitesine baktım bulamadım nasıl birşeye benziyor acaba ?

Tufan

sitede yok, orada ellerindeki yeni katalogdan gösterdiler. resimde güzel duruyor tabiRegister or Login" alt=""/>

anIL(34an623)

Hasan abi'nin aktardığı doğru tabi ama yan tarafın iyi aydınlatılması da merceksiz farın ışığı dağıtmasından kaynaklanan bir durum zaten. mercekli farla daha ilerisinin aydınlatılması daha mantıklı bence. ben mercekli far olayına kesin girecem ama modifiyesiz, hafif makyajlı aracımı angel eye ile bozmak istemiyorum açıkçası. uyumu bozacağını düşünüyorum ben.

sewgili önder, bence de projektörden kastedilen merceksiz fara yapılan bir uygulama. senin için gereksiz bence. bu benim aklıma yatmaya başladı ama. bi arkım sanırım golf'üne hella xenonla böyle ince bir işçilik yaptı, onla görüşmeyi düşünüyordum ama kısmete bakın ki arkadaş biraz rahatsız şimdi. geçenlerde turbulance giren thy düsseldorf uçağında kabin görevlisiydi, boynunu incitmiş. ben de konuyu açamadım doğal olarak.

sewgili onur, ampul fiyatlarına geçenlerde zeytinburnu cms'den bakmış, buraya bir yere yazmıştım. kaçıncı sayfa bilmiyorum ama yazmıştım kesin. aklınızda olsun.

n/a

quote:

Alfadanadam wrote:

Komple iki ön far için 650 ytl..bence güzel fiyat :) yukarılarda biryerlerde resmini verdiğim far :) montaj da dahil..       cüneyttt..ne diyosunnn? :)

bulent abi valla ben daha ucuza buldum! resmi nerden buldun bilmiom ama 300euro ya gordum ki bu 480 mılyon edio herlde aynısı cok benzio cunku!

You are not allowed to view links. Register or Login

n/a

buradan tam acılmıo ya!Register or Login" alt=""/> neyse acınca: alfa romeo-- 156 --beleuchtung seceneklerini acarsanız gorceksiniz! yanlıs bilmiorsam eger ups yada fedex gibi kargo sirketleriyle kişi adına adrese teslim gonderirseniz gumruk odemiyosunuz ve 50 milyona gelio! eger tanıdık kaportacı varsa bu işi 550ye hallederseniz! 100 daha indireyim dedim fiyatı....Register or Login" alt=""/>

whale

quote:

Alfadanadam wrote:

Anlaşılan bu hafta yoğun baskılar altında geçecek ve sen benim aklımı çelecen. Register or Login" alt=""/>

Alfadanadam

Umutcum bu far FK'nın farı, yani aynı far ama dediğin fiyata getirtebilme garantisi yok ki...Artı olarak Türkiyeye satışları var mı? Bence montaj dahil 650 (ki hiç pazarlık yapmadan=bu en kötü 600 milyona olur demektir) daha makul...Problem çıkarsa garanti konusu muamma senin yolla getirtirsen..Benim fikrimce tabi..Kısaca 100 milyon kara geçmek için değmez..

n/a

quote:

Alfadanadam wrote:

Umutcum bu far FK'nın farı, yani aynı far ama dediğin fiyata getirtebilme garantisi yok ki...Artı olarak Türkiyeye satışları var mı? Bence montaj dahil 650 (ki hiç pazarlık yapmadan=bu en kötü 600 milyona olur demektir) daha makul...Problem çıkarsa garanti konusu muamma senin yolla getirtirsen..Benim fikrimce tabi..Kısaca 100 milyon kara geçmek için değmez..

ben daha once getirtim be abi gelioda gercekten yani sorun cıkmıo! genel olarak bole sitelerin hepsine yakını turkiyeye satıs yapio belki 1 2 tane cıkar! eger 600e inerse tabi turkiyeden alırım cunku tek sorunum garanti bi sorun cıkarsa muattap bulabileceimi sanmıorum..Register or Login" alt=""/> 50 mılyon için riske girmem bu arada garantisi varmı bunların ve neleri kapsıo? olduki kırıldı dielim adamın biri vurdu sigortaya falan odettirebilirmiyim?? yoksa elimi gene cebimemi atmam gerekir??

Alfadanadam

kırılma durumunda kaskonun bunu ödeyip ödememesi senin kasko acentan ile iletişimine bağlı ama zaten orjinal farı da daha ucuza değildir, kaskon orjinal far parasını sana öder, sen de gider bunlardan bir tane daha alırsın :) Ki benzer bir durum benim için de geçerli..Ben ön tarafı vursam kaskom eski 156 önüne göre muamele yapacak :)

n/a

eski 156nın 250ytl yanılmıosam! arada fark yokta kasko parayı eline verirmi bikc kez inadına gidip kendileri orjinalini alıo parasını vermio gibilerinden bişi duymustum ama..!

bunu ödeyip ödememesi senin kasko acentan ile iletişimine bağlı!!!!

abi o zman ben simdiden yakın bi ilişki kurayım sigortacımlaRegister or Login" alt=""/>

Alfadanadam

umut bunun senin poliçe tipinle de de ilgisi var..mesela güneşsigortada ekstra kasko yaptırırsan daha ucuza yaptırıyosun ama onların anlaşmalı olduğu yere yaptırcan ve parçaları da güneş sigorta ana merkez gönderiyo...

alfisti

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login

Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce