Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Makyajlı Giulietta ön panjur ihtiyacı.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kibitzer

Merhabalar...

Bildiğiniz(veya şimdi öğreneceğiniz) gibi 2014 giulietta sahibiyim. Geçen gün tamamiyle kendi hatamdan dolayı ön panjurdaki çizgilerden en üsttekini kaybettim.

Sıkışık trafikte çakallık yapıp yandan girmeye çalışan bir şşşeeerrrefffsize yol vermemeye uğraşırken öndeki şahine tamamen kendi mallığımdan dolayı dokundum. Aslında dokunmadım sanıyordum, muhtemelen düşük not almış öğrencilerimin karne günlerinde daha önceki araçlarıma da yaptıkları gibi bir zarar verme zannediyordum. Fakat öyle değilmiş. Öndekine dokunmuşum ve öndeki de zaten yaklaşık 20 yaşında  bir şahin olduğu için hiç ses etmeden çekip gitti.

Bugün arabayı yıkatırken farkettim ki çizgilerin en üstteki dışında çerçevedeki V'yi de kırmışım.

Şimdi bana ya "komple ön panjur" ya da "üstteki uzun çizgi ve V" lazım. Gördüğüm kadarıyla komple ön panjur 250TL civarına satılıyor.

Elinde olan veya çıkma bulabilecek olan var mıdır?

Not: O yandan girmeye çalışana ne mi oldu? Tabii ki hiç bir şey olmadı. Şeeeerrrrefffsizzz yaşamına devam etti. Olan yine hakkını yedirmemeye çalışan adama oldu.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Gouki

ES53

Gecmis olsun..

Sent from my iPhone using Tapatalk

rain man

Geçmiş olsun. Trafikte kimlerle karşılaşacağımızı seçemiyoruz.

Bir acemi olan ben, en azından o kategoriden çıkana kadar sollama bile yapmaya cesaret edemeye durayım solum müsaitken sağımdan geçenlere, sinyal vermeden şerit değiştirenlere, ayrılan yola geçmek için aniden karar verenlere ne kadar küfretsem az.

Umarım en uygun şekliyle tedarik edersiniz o parçayı.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

krm1983

Çok geçmiş olsuun

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

fatihmehmet

Geçmiş olsun.
Hep böylelerini özellikle araya girmeye çalışırken geçirmem, çabalarım, kornaya basarım. Çok kez arabanın içindekiler 'ya boşver geçsin bırak' deseler de yediremiyorum kendime.

İstanbul'a geldigimde emniyet şeridi o kadar kullanılıyordu ki en sağda olduğumda geçirmeyecek sekilde yanaşıyordum sağa. Sanki hatalı benmişim gibi selektorler, kornalar havada uçuşuyordu.

İlginç insanlara sahip bi ülkedeyiz. 

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

schumi

Geçmiş olsun hocam. Benimde çizgilerden 2 tanesi kırıldığından dolayı makyajlı panjuru taktırdım. Çıkan eski panjur garajda duruyor.Üst çizgiler mi eksikti, yoksa alttakiler mi şu an hatırlıyamıyorum. Yarın bakıp,yazarım buraya.

Kibitzer

Çok teşekkürler arkadaşlar. Ne kadar sakin olmaya çabalasam da "çakallık" yapmaya çalışan birini görünce sinirim tepeme çıkıveriyor. Tam yandakine bakarken öndeki durmuş, hanım son anda uyardı ama yetmedi. Önden dokunmuşuz. Bir öğretmen arkadaş birkaç yıl önce kırılan aynası için "vardır heralde helal olmayan bir kazancımız, o çıkmıştır heralde" gibisinden birşey demişti. Belki de öyledir, elbet bir hayır vardır deyip geçmeye çalışıyorum artık.

You are not allowed to view links. Register or Login Hocam kaça taktırmıştın makyajlı panjuru? Nerede?
2013 BMW 1.16i

tayfun

Zafer hocam o tiplerden okadar çok varki, bir dönem bunlar yüzünden ciddi sinir harbi yaşıyordum. Baktım çözümü yok, küfür edip geçiyorum. Geçmiş olsun.

schumi

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok teşekkürler arkadaşlar. Ne kadar sakin olmaya çabalasam da "çakallık" yapmaya çalışan birini görünce sinirim tepeme çıkıveriyor. Tam yandakine bakarken öndeki durmuş, hanım son anda uyardı ama yetmedi. Önden dokunmuşuz. Bir öğretmen arkadaş birkaç yıl önce kırılan aynası için "vardır heralde helal olmayan bir kazancımız, o çıkmıştır heralde" gibisinden birşey demişti. Belki de öyledir, elbet bir hayır vardır deyip geçmeye çalışıyorum artık.

You are not allowed to view links. Register or Login Hocam kaça taktırmıştın makyajlı panjuru? Nerede?

Eylül ayında taktırdım. Zeki Usta Sercan'dan temin etmişti. 2 sokak arkasında çalıştığı kaportacı vardı. Tampon söküleceği için orda taktırdık. Yanlış hatırlamıyorsam 480 tl idi makyajlı olan. Normal olanda 580 tl demişti Zeki Usta. Makyajlı panjur hem daha güzel duruyor, hem de diğerinden daha ucuz bunu takalım demişti ozaman.

schumi

Bu arada benim çıkan, garajda duran eski panjura baktım. Üstten ilk 3 çizgi sağlam duruyor. Ancak V olan panjurda çatlak olduğundan dolayı ozaman onu söküp atmıştık. Sadece ilk 3 dilim işinizi görürse kargo yapayım? You are not allowed to view links. Register or Login

Kibitzer

Bu arada benim çıkan, garajda duran eski panjura baktım. Üstten ilk 3 çizgi sağlam duruyor. Ancak V olan panjurda çatlak olduğundan dolayı ozaman onu söküp atmıştık. Sadece ilk 3 dilim işinizi görürse kargo yapayım? You are not allowed to view links. Register or Login

Çok teşekkürler ama uymayacak. Değiştirdiler makyaj ile o parçayı. İncelemiştim eski panjuru da, alakasız duracak. Çok teşekkür ederim duyarlılığınız için :))
2013 BMW 1.16i

fuaydin

İStersen bende mevcut qv panjur aldığımdan öteki boşa cıktı

mertharman

Benimde makyajli panjur almam gerekiyor.nasil temin edebiliriz ve ne kadara mal.oluyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akif3816

Arkadaşlar ben de panjuru makyajlıyla değiştirmek istiyorum ancak Bi kaç sorum olacak;Nereden temin edebiliriz? Sislerin yanlarında bulunan parçalarda değişmeli mi?Birde komple logoları da değişmemiz gerekecek galiba.Toplam maliyeti ne olur acaba?

krm1983

Arkadaşlar ben de panjuru makyajlıyla değiştirmek istiyorum ancak Bi kaç sorum olacak;Nereden temin edebiliriz? Sislerin yanlarında bulunan parçalarda değişmeli mi?Birde komple logoları da değişmemiz gerekecek galiba.Toplam maliyeti ne olur acaba?

Alfayedek.net

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.