Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

16 AR 886 - MK1 147 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Incablue

You are not allowed to view links. Register or Login
Rica ederim. Iyi gunlerde kazasiz belasiz kullan. Harika gorunuyor. Jant ve yay ile mukemmel hale gelecek.

Sonumuz jant ve yay görünüyor :) sıfır jant ve lastik beni bu aralar aşar. Replika gta jant ve lastik takımı satana da hiç rastlamadım. Bakalım kısmetimizde varsa o da olur You are not allowed to view links. Register or Login abi  :)

Murad

Rica ederim. Iyi gunlerde kazasiz belasiz kullan. Harika gorunuyor. Jant ve yay ile mukemmel hale gelecek.

Sonumuz jant ve yay görünüyor :) sıfır jant ve lastik beni bu aralar aşar. Replika gta jant ve lastik takımı satana da hiç rastlamadım. Bakalım kısmetimizde varsa o da olur You are not allowed to view links. Register or Login abi  :)
Bu ara gta jant arayan cok var. Replikasi uzun zamandir gelmiyor. Ikinci el olarak da orjinalde en pahali jantlardan gta. Umarim bulursun.

Murad

Far karartma ve temizlik :yukari-ok:  :nazar: :clover:  Bu işlemi yaptırmam konusunda, fikir veren herkese teşekkürler  :) You are not allowed to view links. Register or Login abi sana ayrıca teşekkür ederim.

Süper olmuş acayip beğendim You are not allowed to view links. Register or Login  üstad bende bilgi istiyorum müsait bir zamanında
Far temizligi yapan herkes yapar bu islemi. Cok zor bisey degil. Farin ici acildiktan sonra is sadece o cerceveyi boyamak.

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login sağolsun gerekli bilgileri verdi. İşçilikte güzelmiş. Bakalım bende buralarda araştıracam olmadı bursaya yolumuz düşünce uğrayacaz inşallah.

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

Adza

Far karartma ve temizlik :yukari-ok:  :nazar: :clover:  Bu işlemi yaptırmam konusunda, fikir veren herkese teşekkürler  :) You are not allowed to view links. Register or Login abi sana ayrıca teşekkür ederim.

Süper olmuş acayip beğendim You are not allowed to view links. Register or Login  üstad bende bilgi istiyorum müsait bir zamanında
Far temizligi yapan herkes yapar bu islemi. Cok zor bisey degil. Farin ici acildiktan sonra is sadece o cerceveyi boyamak.

Aynen öyle. Farın camında kullanılan silikonu sökmek kolay. Ama nasil temizlenecegini bilmiyorum. Kapatmak da ustalik gerektiriyor bence. Silikon taşırmamak vs...

Murad

Kapatabilmek en onemli kisim. Bircok farci bile duzgun kapatamaya biliyor. Buğu yapmamasi lazim.

cAn16

Goruyorum doktoooor :)) masallah kardesim pırıl pırıl
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

FB10ur

Maşallah güzel olmuş güle güle kullan

Incablue

Goruyorum doktoooor :)) masallah kardesim pırıl pırıl
Maşallah güzel olmuş güle güle kullan

Yol bile dün gece bir başka aydınlandı bee :p :lol: teşekkürler.

tsmsk

Arada bir yıka aracı uğur bu arada bana da mesaj atsana nerde yaptırdın sadece temizlik yaptırmayı düşünüyorum tahmini kaça patlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

Incablue

Arada bir yıka aracı uğur bu arada bana da mesaj atsana nerde yaptırdın sadece temizlik yaptırmayı düşünüyorum tahmini kaça patlar

Arabam her zaman temizdir Tarık abi laf söyletmem 8) Mesaj attım şimdi.

cAn16

Yazsana olum genele :)) ya da banada ozelden at mesaj , kaca temizliyoruz :))
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Tolga033

MK1 147'ye yapılacak en güzel işlerden bir tanesi. :alkis: :nazar:

ilbey666

Çok güzel bir dokunuş olmuş :) takipteyiz..
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

Incablue

Yol arkadaşımla bu yazda gezmeye devam ettik. Bursa'dan başlayan yolculuğumuz; Dikili, Çandarlı, Bergama, İzmir merkez, Ayvalık, Cunda adası, Çeşme olarak akıp gitti. 1470 km boyunca uzun yolun keyfine vardım. Tek anımız Ayvalık cennet tepesinde :)

Tolga033

Wolfshade1989

Murad'a katılıyorum. Mk1 147'im olsa ilk yapacağım iki işten biri bu, diğeri son susturucu iptalidir.
147'nin farları karartıp, son susturucuyu iptal edip, vites çubuğunu kısalttığımda, her seferinde aracı yeni almış gibi mutlu olmuştum. :)

Son susturucu'yu ben de murad'ın tavsiyesi üzerine iptal etmiştim. Çokta memnun kalmıştım. Sonrasında uzun yolda biraz kafa şişirince tekrardan taktırmak zorunda kaldım. Şimdi yine iptal edesim var :))
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Incablue

Güzel fotoğraf olmuş. :yukari-ok:

benden yakışıklı You are not allowed to view links. Register or Login  :))

Incablue

Dün rutin bakımı yapıldı. Yol arkadaşım ile sonbahara hazırız :)

• Yağ, polen ve hava filtrelerini yeniledik.
  • Motul 6100 Synergie+ 10W40 ultra performans motor yağı ile değişim yapıldı.
  • Tüm sıvılar kontrol edildi. Antifiriz derecemiz 28.
  • Klima temizleme spreyi ile kısmen klima bakımımızı yaptık.
  • Motor temizliği yapıldı.

Bir kaç eksiğimini de not ettik, yaza kadar onları tamamlayacağız. Spiral değişimi, ön takım değişimi vb. gibi.

Kilometre 122222.  :nazar: :clover:

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Incablue

Yaklaşık bir hafta önce amcamın vefatı üzerine Bursa'dan yola çıktıktan sonra İzmir'e 65 km kala, bir çoğumuzun korkusu olan triger sıyırma mevzu başıma geldi. Havanın 2 dereceye kadar düşmesi, sulu kar altında 1,5 saat çekici beklemek vb. gibi kötü de olsa bir anıya sahip oldum. Yaz başında ağır bakımını yaptırmayı düşünürken, bir anda plan alt üst oldu ve çekici ile yola arkadaşımı İzmir Alfamir'e götürdüm. İş emri listesi baya kalabalıktı. Metin ustanın tabiri ile yarım motor yaptırmış oldum. Hazır masrafım olacakken termostat değişimi, klima bakımı gibi tüm bakım ve onarımları yaptırdım. Bu vesileyle konuyu kötü bir anımla güncelliyorum. Aklımda kaldığı kadarıyla değişen parçalar ve yapılan bakımlar aşağıdaki gibi.

• Emme egzoz sibop değişimi,
  • Sibop kovan değişimi,
  • Yarım takım conta değişimi,
  • Silindir kapak revizyonu,
  • 16 adet sibop fincan değişimi,
  • Varyatör tamiri,
  • Devirdaim değişimi,
  • Triger kayış, V kayış değişimi,
  • Motul synergie 6100 motor yağı, yağ filtresi değişimi,
  • Termostat ve antifiriz değişimi,
  • Bujilerin orjinali ile değişimi,
  • Klima bakımı ve gaz dolumu,

Motorla ilgili olarak rutin yağ değişimi ve 40k km sonra triger değişimi haricinde yaptırmam gereken bakım kalmadı. :nazar: :clover:

Incablue

fatihmehmet

Hem başınız sağolsun hem de büyük geçmiş olsun. Allah bundan sonra daha büyük kaza bela vermesin.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Yiğit Doğukan

Başınız sağolsun Uğur bey. Maalesef gelince üst üste geliyor. Bununla geçmiş olsun.