Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İnternet Abonelikleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

evet wifi de acayip bir kayıp var. birde superonline fiyatları arttırdı adil kullanım kotalarını düşürdü. benim 20Mbit-100GB adil kullanım internetim için 49TL öderken faturalar abarmaya başladı. 69TL olmuş birden. Hemen onu tekrar 49TL ye çektim ama bu sefer 25Mbit-25GB adil kullanım oldu. Bu seferde ayın ortasında kota aşımı yaşıyorum...

Alfadanadam

Yeni teknoloji wi-fi modemler sayesinde eternet ile bağlantı arasındaki kaybı anlamak pek mümkün değil artık.
Mevcut modemin wi-fi'sinden memnun değilsen 40-50 liralık bir router yada access point alarak bu sorunu çözebilirsin.

Fatihob

Bülen abi Superonlinenin Huawei marka modemi var bende, biz ona router bağlamayı denedik, şifreleme sorunu yaşadık sonra onu çözdük ama yine olmadı hız adam akıllı artmadı hatta bi sıkıntı daha vardıda hatırlamıyorum şimdi o yüzden powerline aldık. Elektrik kabloları üzerinden bağlanıyor birbirine. İstersen odanda ethernet bağlantısıda oluyor ama routerlere göre biraz pahalı.

Hatta hatırladım Airties'in güzel bi modemi vardı bizde onu bağlamayı denedik yemedi. Superonline fibere sadece Superonlinenin verdiği modem bağlanabiliyor diğer modemler çalışmıyor. Ama dediğim gibi wi-fisinde inanlmaz kayıp var. Pc ile modemin dibinde bile wi-fi açsan 25-30mbps'yi geçmiyor ama ethernetle 48mbps falan geliyor.
..

Alfadanadam

Siz router'ı acces point gibi mi bağladınız? Yani havadan havaya?
Eternet çıkışına kablo ile bağladınız mı?

E.Ç.M. (MiTongin)

Arkadaşlar Merhaba

Evimde hem dsmart hem digiturk hemde turkcell vin ( internet ) var. Hepsini iptal edip tek bir yerden hizmet almak istiyorum :) uydunet ve turkcell tv arasinda kaldim. Kullananlar var midir ya da baska bir firma? ( bu arada alt.yapimiz fibere uygundur )

Simdiden tesekkurler
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

repla

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar Merhaba

Evimde hem dsmart hem digiturk hemde turkcell vin ( internet ) var. Hepsini iptal edip tek bir yerden hizmet almak istiyorum :) uydunet ve turkcell tv arasinda kaldim. Kullananlar var midir ya da baska bir firma? ( bu arada alt.yapimiz fibere uygundur )

Simdiden tesekkurler

2 seneye yakındır turkcell fiber ve turkcell tv kullanıyoruz ailecek. Bu tarz tavsiyeleri pek sevmem çünkü firmaların verdiği hizmetler bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyor (özellikle fiber sıkıntılı olabiliyor). Fakat, biz memnunuz. Sinema ve dizi kanallarında digiturk performansı beklemiyorsan memnun kalırsın Engin.

Özellikle turkcell tv'nin tüm kanallarında 12 saat geri gidebilme özelliği bir çok reklamdan kurtulma veya kaçırılan programları izleme açısından güzel oluyor. Turkcell tv için fibere geçmen gerekiyor bu arada. Taahhütlü olarak bu işe gireceksen telefon ile sözleşmenin fotoğrafını çekmeni tavsiye ederim (sözleşmeyi eve getirdiklerinde kopyasını alma şansı olmuyor).

Ben 2 senelik taahhütle hizmeti almıştım. Geçenlerde iptal ettirirsem ne kadar ödemem gerekiyor dediğimde, taahhütün bitmesin 1 yıl 1 ay varken 650TL civarı bir rakam söylemişlerdi  :lol:

Tabi bunun yasal yaptırımı var mı bilmiyorum araştırmak lazım, yanlış bilgi vermiş olmayım.
verba volant scripta manent

E.Ç.M. (MiTongin)

Nacizane yorumlarin için cok tesekkurler. Aylik 69 tl bir ucret talep ediyorlar. Sanirim yurt disinda bir firmanin alt yapisini kullaniyorlar yayin icin. Fiber internet icinde superonline. Cüzi rakamlara Film kiralama secenekleri ( 1.99 / 2.99 tl gibi ) mevcutmus. Dogru mudur?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*Smiles per gallon*

repla

Nacizane yorumlarin için cok tesekkurler. Aylik 69 tl bir ucret talep ediyorlar. Sanirim yurt disinda bir firmanin alt yapisini kullaniyorlar yayin icin. Fiber internet icinde superonline. Cüzi rakamlara Film kiralama secenekleri ( 1.99 / 2.99 tl gibi ) mevcutmus. Dogru mudur?

Altyapısı hakkında bir bilgim yok fakat eğer merak ettiğin yayın kalitesi ise yeteri kadar doyurucu bir yayın sunuyor. Evet, fiber+telefon(200dk heryöne)+turkcell tv'ye 70 lira gibi bir rakam ödüyoruz. Son zamanlarda kontrol etmedim iyi hatırlattın bende bir bakayım ne durumda faturalar diye :)

Market kısmında ücretsiz film ve diziler de var, 2-5 tl arasında değişen fiyatlı filmlerde var. Genelde daha eski ve bilindik filmler ücretsiz, daha yeni ve izlenebilecek filmler ücretli oluyor.

Turkcell Tv internet kotasından yemiyor diyorlar ama hiç test etmedim, internette bir yavaşlık yaratmıyor.

E.Ç.M. (MiTongin)

Altyapısı hakkında bir bilgim yok fakat eğer merak ettiğin yayın kalitesi ise yeteri kadar doyurucu bir yayın sunuyor. Evet, fiber+telefon(200dk heryöne)+turkcell tv'ye 70 lira gibi bir rakam ödüyoruz. Son zamanlarda kontrol etmedim iyi hatırlattın bende bir bakayım ne durumda faturalar diye :)

Market kısmında ücretsiz film ve diziler de var, 2-5 tl arasında değişen fiyatlı filmlerde var. Genelde daha eski ve bilindik filmler ücretsiz, daha yeni ve izlenebilecek filmler ücretli oluyor.

Turkcell Tv internet kotasından yemiyor diyorlar ama hiç test etmedim, internette bir yavaşlık yaratmıyor.
:yukari-ok: Teşekkürler.

Uydunet ya da alternatifi hakkinda bilgisi olan var midir ?  :alfisti:
*Smiles per gallon*

mahoretti

Evimde kontratlı DigiturkPlus olduğunu belirttiğim halde Süperonline modemini değiştirilirken BEDAVA diyerek TurkcellTV yi de verdiler bize. Digiturk ile karşılaştırınca kanal sayısı ve bizim izlediğimiz kanallar itibari ile geldiği günden itibaren kapalı vaziyette duruyor TurkcellTV. Ama digiturk olmasaydı bende kullanırdım tabiki de...

balesanist

3 senedir Superonline fiber kullanıyorum, çok memnunum.1 senedir Turkcell TV+ kullanıyorum, hiç memnun değilim.Geri alma falan işe yarıyor da çoğu platformda bu özellik var You are not allowed to view links. Register or Login pek izlemem genelde eski filmler var gibi.Kanal geçişleri facia.3 sn normalmiş kendilerine göre.Ses kontrol facia ötesi.0-100 aralığında 20 ile 80 arasında çok az fark var.Yani sesi kısıp açmak için 4-5 sn tuşa basılı tutman gerekiyor.Buna çözüm olarak da turkcell tv den sesi 100'e getirip tv kumandasından işimi görmemi söyledi kendileri. :duvar: İnternet kotasından yemiyor ama internetimin yavaşladığını düşünüyorum.Daha doğrusu ara ara kopmaların sık yaşanmaya başladığını düşünüyorum.İnternet gidince tv'nin gitmesi de çok sıkıcı ha her zaman olmuyor benim başıma 2 kere geldi ama biri seçim akşamı diğeri de Beşiktaşımızın Lisbon maçının olduğu akşamdı.Geçen sene şampiyonluk gidince sinirlenip Digitürk'ü iptal ettirmiştim.Lisbon maçında yayın gittiğinde 1-0 öndeydik 3-1 yenilmişiz.Sabahına Digi'yi tekrar bağlattım.Aman aman bir fark var mı?Bence yok.Ben Turkcell tv ye fazladan para ödemiyorum internetin içinde(59 TL).En uygunu hangisiyse onu bağlatın bence hepsi birbirine yakın.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

shadycome

Bende superonline fiber intenet + digiturk 5 büyüklerin maçı,spor extra paketine toplam 100 TL ödüyorum gayet memnunum.
Özellikle superonline fiber internetden 2 yıldır kullanıyorum bir kere kopma yada hız problemi yaşamadım.
Daha önce TTnet kullanıyordum sürekli kopmalar hız düşüklüğü gibi problemler ile karşılaşıyordum.

repla

3 senedir Superonline fiber kullanıyorum, çok memnunum.1 senedir Turkcell TV+ kullanıyorum, hiç memnun değilim.Geri alma falan işe yarıyor da çoğu platformda bu özellik var You are not allowed to view links. Register or Login pek izlemem genelde eski filmler var gibi.Kanal geçişleri facia.3 sn normalmiş kendilerine göre.Ses kontrol facia ötesi.0-100 aralığında 20 ile 80 arasında çok az fark var.Yani sesi kısıp açmak için 4-5 sn tuşa basılı tutman gerekiyor.Buna çözüm olarak da turkcell tv den sesi 100'e getirip tv kumandasından işimi görmemi söyledi kendileri. :duvar: İnternet kotasından yemiyor ama internetimin yavaşladığını düşünüyorum.Daha doğrusu ara ara kopmaların sık yaşanmaya başladığını düşünüyorum.İnternet gidince tv'nin gitmesi de çok sıkıcı ha her zaman olmuyor benim başıma 2 kere geldi ama biri seçim akşamı diğeri de Beşiktaşımızın Lisbon maçının olduğu akşamdı.Geçen sene şampiyonluk gidince sinirlenip Digitürk'ü iptal ettirmiştim.Lisbon maçında yayın gittiğinde 1-0 öndeydik 3-1 yenilmişiz.Sabahına Digi'yi tekrar bağlattım.Aman aman bir fark var mı?Bence yok.Ben Turkcell tv ye fazladan para ödemiyorum internetin içinde(59 TL).En uygunu hangisiyse onu bağlatın bence hepsi birbirine yakın.

Bahsettiğim şey buydu  :) Bölgeden bölgeye hizmet kalitesi değişiklik gösteriyor olabilir. Ya da aynıysa bile belki de beni rahatsız etmemiş olabilir.

Sonuç olarak söylendiği gibi hepsinin bir takım eksikleri mutlaka vardır. F/P oranı en iyi olanı seçmek en mantıklısı bence.

iceberg156

Bende superonline fiber intenet + digiturk 5 büyüklerin maçı,spor extra paketine toplam 100 TL ödüyorum gayet memnunum.
Özellikle superonline fiber internetden 2 yıldır kullanıyorum bir kere kopma yada hız problemi yaşamadım.
Daha önce TTnet kullanıyordum sürekli kopmalar hız düşüklüğü gibi problemler ile karşılaşıyordum.

çok iyi fiyat  :yukari-ok:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Tolga033

İp Tv'ler kotadan harcamıyor ama interneti 3 mbps ile 7 mbps arasında kullanıyor.Yani 20 mbps olduğunu varsayalım,ip tv'yi açtığınız zaman yayının kalitesine göre(sd,hd) mbps düşüyor.Ama ip tv olacaksa da minimum 24mbps kullanmanız iyi olur. Ttnet ile olan sözleşmenin bitimine az kaldı diye Uyduneti bende araştırdım bir kaç gün önce,fiyatları çok iyi ama düşündürüyor. Taahhüt yapıp memnun kalmazsak sıkıntı.  :)

E.Ç.M. (MiTongin)

Süper oldu yorumlarınız. Herkes neyin ne olduğundan da sayenizde bilgisi oluyor  :yukari-ok:

*Smiles per gallon*

OnurCangir

İp Tv'ler kotadan harcamıyor ama interneti 3 mbps ile 7 mbps arasında kullanıyor.Yani 20 mbps olduğunu varsayalım,ip tv'yi açtığınız zaman yayının kalitesine göre(sd,hd) mbps düşüyor.Ama ip tv olacaksa da minimum 24mbps kullanmanız iyi olur. Ttnet ile olan sözleşmenin bitimine az kaldı diye Uyduneti bende araştırdım bir kaç gün önce,fiyatları çok iyi ama düşündürüyor. Taahhüt yapıp memnun kalmazsak sıkıntı.  :)

Tolga 99'dan 2015'e kadar aynı kullandım Uydunet'i. Tabi önce Kablonet'ti, sonra Türksat oldu, Uydunet oldu. En son bıraktığımda Uydunet'ti :) Çok problem yaşadığım da olmuştu ama son 4-5 senedir sorunsuz kullandım Uydunet'i. Fiyatları da oldukça uygundu. Kullanan arkadaşlarım da herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Yine de hizmeti alıcağın bölgede bir araştırma yaparsan daha doğru olur. Bazen bölgesel sıkıntılar yaşanabiliyor uzun süreli. Şu an 50mbit Superonline fiber kullanıyorum. Memnun değilim :)

Tolga033

Tolga 99'dan 2015'e kadar aynı kullandım Uydunet'i. Tabi önce Kablonet'ti, sonra Türksat oldu, Uydunet oldu. En son bıraktığımda Uydunet'ti :) Çok problem yaşadığım da olmuştu ama son 4-5 senedir sorunsuz kullandım Uydunet'i. Fiyatları da oldukça uygundu. Kullanan arkadaşlarım da herhangi bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Yine de hizmeti alıcağın bölgede bir araştırma yaparsan daha doğru olur. Bazen bölgesel sıkıntılar yaşanabiliyor uzun süreli. Şu an 50mbit Superonline fiber kullanıyorum. Memnun değilim :)
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Evet fiber olup memnun olmayanda var,bakır kullanıp memnun olanda var. Sokaktaki santrale uzaklıkla alakalı galiba.

alperuzi

Şu anda 50Mbit Superonline fiber kullanıyorum ve memnunum.

AKK saçmalığından da gecekuşu tarifesi ile bir nebze kurtulabiliyorum, tüm indirmeler geceye ayarlanıyor.

Hatta şu anda yeni ev bakıyorum, yine superonline alt yapısı olması tercih nedenlerimden biri :D

Adza

Oturduğum mahalle müstakil olduğu için fiber altyapısı gelmedi.
Fiber olmayınca 10mbps diye sattıkları paketi ttnet den memnun olmadığım için aldım. Lanet olsun öyle firmaya hizmete. Ttnet kullanırken isohunt üzerinden torrent download değerleri internet 8mbps e kadar olmasına rağmen 11mbps gibi değerler görüyordu kaliteli torrentlerde. Şimdi Türknet kullanıyorum 6yi görse kurban kesecek seviyeye geldim. 480p de bile videolarda takılıyor. Bu konuda bilgisiz biri de değilim bilgisayarım çok bakımlı ve korumali. Arkadaşların evinde 20yle bile indirdiği zamanlar oldu.
Kısaca TURKNET ALMAYIN ALDIRMAYIN. VERDIGINIZ PARAYA YAZIK.

Alfadanadam

Senelerdir uydunet kullanıyorum ve çok memnunum.
10 Mbit, 50 Gb AKK var (32 TL ödüyorum) ama AKK dolduğunda düştüğü hız 3 Mbit olduğu için çok ta hissedilmiyor.
Uydunet hizmet kalitesi bölgelere göre değişebiliyor deniyor o yüzden çevre araştırması yapılmalı girmeden önce.