Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Arka Koltuk Sökümü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mstf_ozkantar

Arabamın arka koltuğuna oturan bir arkadaşım malesef ki yolculuk sırasında bana bi soru sordu ve orta kol dayamanın yerinden çıkıp çıkmadığını sordu. Bi an düşündüm ve çıkıyor dedim. arabadan indiğinde baktım ki kol dayamanın klipslerini tutan kenardaki yuvaların olduğu yer içeri doğru eğilmiş ve klips yerine girmiyor. elimle yokladığımda klips yuvalarını tutan metal bir parça hissettim ama bu haliyle tamir edilebilecek gibi durmuyor. koltuğu sökmem gerekecek. Arka koltuğun taban kısmını daha önce temizlik sırasında söktüm ama sırt kısmını nasıl sökeceğimi bilmiyorum. Lütfen arka koltuk sırtlığının nasıl söküldüğünü biri bana tarif etsin, çünki kol dayama şu an yerinde durmuyor. Koltuğu sökersem o metali geri eski yerine eğerek düzeltebileceğimi düşünüyorum. daha önce başına gelen varsa yada en azından yardımcı olabilecek bi fikir, her türlü yardıma ihtiyacım var şu an çok çaresiz hissediyorum kendimi.  :( :'( 

oLYmpOs

Merhabalar öncelikle. Arka koltuğun sırt kısmı da tıpkı oturma kısmı gibi sökuluyor. Oturma kısmını söktükten sonra eğilip sırt kısmının altına yanı oturma kısmıyla birleştiği yere bakarsanız sağ ve solda olmak kaydıyla iki tane vida olduğunu görürsünüz. Bu vidaları söküp ve arka baş dayamalari yukarı kaldırdıktan  sonra sırt kısmı hafif yukarı kaldırarak çıkacaktır. Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Alfa Romeo mk1 156 2.0 TS