Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Servis Km Sifirlama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nazamarya

Merhabalar. Son periyodik bakimda servis km uyarisi icin sifirlama yapilmamis. 2000km kaldi seklinde uyari cikti. Bunu biz duzeltebiliyor muyuz yoksa bilgisayara mi baglanmasi gerekiyor. Eski aracimda sifirlaniyordu ama giulietta ile ilgili boyle bir bilgi bulamadim.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

Gouki

Kendi başınıza yapabilmeniz için OBD bağlantısı ve MultiECUScan gibi bir programa ihtiyacınız var. Diğer türlü servis.

nazamarya

You are not allowed to view links. Register or Login
Kendi başınıza yapabilmeniz için OBD bağlantısı ve MultiECUScan gibi bir programa ihtiyacınız var. Diğer türlü servis.
Ozel servislerin elindeki programlar da bu bahsettiginiz programdan mi? Bakimi ozel serviste yaptirmistim, unutuldu sanirim.
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

Gouki

Tabi tabi muhakkak vardır özellerde de.

cagdas oto izmir

Multiecuscan programıyla mumkun arac dizelse ayni zamanda motor bolumunden yag degisim kalite bilgiside sıfırlanmalidir

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
Multiecuscan programıyla mumkun arac dizelse ayni zamanda motor bolumunden yag degisim kalite bilgiside sıfırlanmalidir

Bu mevzuyu biraz açabilir misiniz? Yağ değişim kalite bilgisi nasıl birşey? İlk defa duydum kusura bakmayın ondan soruyorum.
                                                                                                                           Stile Italiano

cagdas oto izmir

Dizellerde euro5 motor oldugu icin yag kullanim ömrü parametresi vardir bakim yapildiginda arac cihaza baglanip bu deger sifirlanir yag ömrü %100 olur boylelikle dpf ömrü uzar aracta çekiş dusuklugu olmaz eğer sifirlama bakimda yapilmazsa ekranda motor yağını değiştirin diye surekli ikaz verir yag lambasi yanik kalir bu sekilde kullanmakta tehlikeli herhangi yaglama arizasinda motor haberiniz olmadan zarar gorur multiair motorlarda periyodik bakimlarinda motor ve servis unitesinden bakim islemini sifirlamak şarttır

Sonuç orjinal servis cihazi ve ya bu isleri yapacak aleti olmayan yerler periyodik bakım hizmetini tam veremez

Alfadanadam

Hatta giulietta'da değişen bir çok parça için sifirlama yapılması gerekiyor. Motor parçaları tabi bahsettiğim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alfadanadam

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi