Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Orjinal Alfa Romeo Jantları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OzgurMR

Bir yandan lastik araştırmaları sürerken bir yandan da "orjinal mi, replica mı? konusunu hortlatayım dedim. Aslında cevabını kendimin de verdiği bir soru ancak 159 için konuşursak orjinal jantla fiyat farkı oldukça fazla. Kormetal ya da CMS'nin ürettiği jantlardan kullanan oldu mu hiç 159'da?
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Bir yandan lastik araştırmaları sürerken bir yandan da "orjinal mi, replica mı? konusunu hortlatayım dedim. Aslında cevabını kendimin de verdiği bir soru ancak 159 için konuşursak orjinal jantla fiyat farkı oldukça fazla. Kormetal ya da CMS'nin ürettiği jantlardan kullanan oldu mu hiç 159'da?
Zaten herkes cmsin ürettiği jantları kullanıyor:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

tarr

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Orjinal bir jant icin bence super bir performans. Lastik icinde ayni seyi soyliyebilirim.

Hafta içi 147m ile kızılayda akşam saatlerinde 50-60 km hızla ilerlerken farkedemediğim bir çukura girdim. Şiddetli sayılabilecek patlama sesi geldi ki o şiddette sesi sadece kaza yaptığımda duymuştum, radyo kapandı açıldı, belki o ara elektrik komple kapanıp açıldı. Kenara çekip durdum yayları amortisörleri kontrol ettim, yerlerindeydi. Sürüşte bir farklılık hissetmeden kullanmaya devam ediyorum.

Böyle bir durum olmuş olabilir mi bana da? Jantlarım 15" standart 147 jantı.

tarr

İnip baktım jantlarda problem yok. :)

Sercan Keklik

Orjinal jant :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Adza

Orjinal jant :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu hem orijinal jant hem de Ferrari jantı. Bildiğim kadarıyla Ferrari döküm yöntemiyle değil de talaş kaldırma yöntemiyle 5axis cnc de üretim yaptırıyor. Bu da döküm hatalarını 0' a indirdiği için dünyanın en sağlam jantlarını üretmiş oluyorlar :)

Murat159

arkadaşlar merhaba
bu jantlardan uygun fiyata ikinci elde olur nasıl temin edebilirim

Adza

arkadaşlar merhaba
bu jantlardan uygun fiyata ikinci elde olur nasıl temin edebilirim

Valla ancak kullanıcısından bulursunuz, 18'e geçmek isteyen biri mesela.. Geçtiğimiz aylarda Sercan Abi' de vardı bu janttan ve lastikli hali çok çok ucuzdu. Öyle bir fırsat daha yakalamazsanız başka şans yok :)

ertena

You are not allowed to view links. Register or Login sahi n'oldu o jantlar? Ben geçen gün gördüm forumda ama herhalde bu zamana kadar çoktan vermişsindir diye düşündüm. Umarım yanılıyorumdur :)

krm1983

Düşünenler için Giulietta Districtive Jantları

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login sahi n'oldu o jantlar? Ben geçen gün gördüm forumda ama herhalde bu zamana kadar çoktan vermişsindir diye düşündüm. Umarım yanılıyorumdur :)

açıkcası isim vermiyim ama konunun özeti;

Jantlar bir arkadaşındı, her zaman alfisti ailesi arasında alım satım işlerinde kar - komisyon almadan satışı hızlandırmak adına ilan verdim. Samimiyetine ve Dostluğuma güvendiğim arkadaşlarım arasında sıkla yaptığım bir işlem esasında ama benim namıma enayilik. Ugraş Didiş et sonra başına gelenlere bak;  Jantları bi arkadaşımız aldı, önce jantlar yamuk ifadesi kullanıldı ki değil, sonra bijon olmadı dendi ki degil, sonra çizikleri yüzünden geri iade olayı çıktı ki, alıcı ile satıcı kendi aralarında alım satım yapmasına ragmen sorumlusu ben tutuldum diyebilirim :) Üstelik alım satım da kargo şirket üzerine göndererek up ucuz bir rakama gitmesini sağladım.

Neyse İyilik yapıp denize atmış olduk, Sonra jantlarda hiç bir şey yokmus gibi takıldı kullanıldı, sonra ilana 2.500 TL ye ilan çıkıldı. Son durumunu bilmiyorum ama bende artık hayır işlerini bıraktım. En azından kefil falanda olmuyorum kafam rahat sorumlusuda ben olmuyorum.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ertena

açıkcası isim vermiyim ama konunun özeti;

Jantlar bir arkadaşındı, her zaman alfisti ailesi arasında alım satım işlerinde kar - komisyon almadan satışı hızlandırmak adına ilan verdim. Samimiyetine ve Dostluğuma güvendiğim arkadaşlarım arasında sıkla yaptığım bir işlem esasında ama benim namıma enayilik. Ugraş Didiş et sonra başına gelenlere bak;  Jantları bi arkadaşımız aldı, önce jantlar yamuk ifadesi kullanıldı ki değil, sonra bijon olmadı dendi ki degil, sonra çizikleri yüzünden geri iade olayı çıktı ki, alıcı ile satıcı kendi aralarında alım satım yapmasına ragmen sorumlusu ben tutuldum diyebilirim :) Üstelik alım satım da kargo şirket üzerine göndererek up ucuz bir rakama gitmesini sağladım.

Neyse İyilik yapıp denize atmış olduk, Sonra jantlarda hiç bir şey yokmus gibi takıldı kullanıldı, sonra ilana 2.500 TL ye ilan çıkıldı. Son durumunu bilmiyorum ama bende artık hayır işlerini bıraktım. En azından kefil falanda olmuyorum kafam rahat sorumlusuda ben olmuyorum.
Seni çok iyi anlıyorum kardeşim. İyi niyetin suistimal edilmesi gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Birşey diyemiyorum, insanın olduğu yerde malesef oluyor böyle şeyler.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ucarozcan

Merhaba,

19' ProDrive jant alma planlarım var. Yurt dışında geleceği için kargo parası bir hayli fazla tutuyor. (400 Euro) Satıcıyla yazışmalar sonucunda aynı kargo fiyatına 2 set gönderebileceğini söyledi. Ben 1 set almak istiyorum. Eğer 19' ProDrive jant almak isteyen varsa 2 set alabilir ve fiyat olarak avantajlı konuma geçebiliriz. Böyle bir ortaklığa katılmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirlerse sevinirim.  :clover:
Jant rengi: Antrasit
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

ertena

Merhaba,

19' ProDrive jant alma planlarım var. Yurt dışında geleceği için kargo parası bir hayli fazla tutuyor. (400 Euro) Satıcıyla yazışmalar sonucunda aynı kargo fiyatına 2 set gönderebileceğini söyledi. Ben 1 set almak istiyorum. Eğer 19' ProDrive jant almak isteyen varsa 2 set alabilir ve fiyat olarak avantajlı konuma geçebiliriz. Böyle bir ortaklığa katılmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirlerse sevinirim.  :clover:
Jant rengi: Antrasit
Fiyat nedir üstad?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ucarozcan

Fiyat nedir üstad?
2 set alırsak 4900tl civarı 5bini bulmaz. Gümrük fiyatı dahil.
bu kişi başı ödenecek tutar.

06BA7907

yaşamak direnmektir.

ucarozcan

18 inch 8c satan yok mu :)
19' sıfır jant verelim olmaz mi?

Xperia Z3

Koful

19' sıfır jant verelim olmaz mi?

Xperia Z3

Özcan hocam, sadece satıcıyla mı görüştünüz yoksa gümrük tarafını da araştırdınız mı? You are not allowed to view links. Register or Login daha iyi bilir ama, bildiğim kadarıyla, Jantların tüv sertifikası yoksa gümrükten geçirmek sıkıntı olabilir. Shopalfisti'dekilerin sertifikası yok mesela. Hatta tüv sertifikası bir yana tse belgesi bile isteyebilirler yanında. Yoksa test edilmesi gerekir diye tutturabilirler. ATR belgesi isteyebilirler vesaire... Bunlarla uğraşmak yerine schengen vizesi alıp, jantları Bulgaristan sınırına getirtip, araca takıp geri gelmek daha mantıklı. Yani göz göre göre 5bin lirayı gümrükte bırakmaktan iyidir.

ucarozcan

Gümrük tarafıyla görüştüm adamlar ' vergisini verirsen tıpış tıpış alırsın' dediler.  Coil için tüv yada tse bakmadılar.  Sadece yasaklı ürünlere bakıyorlar. @Koful

Xperia Z3

Sercan Keklik

Özcan hocam, sadece satıcıyla mı görüştünüz yoksa gümrük tarafını da araştırdınız mı? You are not allowed to view links. Register or Login daha iyi bilir ama, bildiğim kadarıyla, Jantların tüv sertifikası yoksa gümrükten geçirmek sıkıntı olabilir. Shopalfisti'dekilerin sertifikası yok mesela. Hatta tüv sertifikası bir yana tse belgesi bile isteyebilirler yanında. Yoksa test edilmesi gerekir diye tutturabilirler. ATR belgesi isteyebilirler vesaire... Bunlarla uğraşmak yerine schengen vizesi alıp, jantları Bulgaristan sınırına getirtip, araca takıp geri gelmek daha mantıklı. Yani göz göre göre 5bin lirayı gümrükte bırakmaktan iyidir.

Jantlarda artık pek bakmıyorlar tüv e gelir sıkıntısız :) Gümrük ödemesine bakılır, Kusuru yok ise işlemler yasal ise alınabilir.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm