Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Araç Hakkında Fikir Alışverişi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

Selam Arkadaşlar bildiğiniz gibi q2 ile yollarımızı ayırdık,Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Fakat asıl görev yeni başlamış haberimiz yok You are not allowed to view links. Register or Login üzerinden bir çok araçla konuştum ya araçlar çok kötü yada araç satıcılarının hepsi dalavereci inanın geçen cumadan beri araç aramaktan sıkıldım.
Forumdaki bir çok değerli abimiz ve kardeşimiz vakit ayırıp fikir verirlerse çok memnun olurum.

Fiyat bandı max 35 olacak bu rakamlara baktığımda alabileceğim bir alfa romeo bulamadım işin açıkcası 156 test ettim fakat q2'den tatmin etmeyeceğini anladım. Benzin dizel farketmez yeter'ki 1 sene beni oyalasın :)
Aklımdaki araçlar seat ibiza 1.2 tsi,corsa sportlar,astra gtcc gibi araçlar var şimdilik alacağım araca en az 1 sene binip mito qv almayı düşünüyorum.

erim

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
spider al, hazır yazda geliyor   :D

İlerleyen yaşlarda hafta sonu aracı olarak olabilir :)

FB10ur

Yok mu arkadaşlar bu araçlardan kullanmış olan veya araçlar hakkında yardımcı olabilecek birileri..

erkan

Astra gtc görüntüden başka artısı olmayan bir araç, öncelikli olarak eleyebilirsin bence :) ibiza 1.2  dsg İstanbul için yakıt,pratiklik,ikinci el konusunda açık ara önde bir tercih, corsa nın sport yerine opc serisi tercih edilebilir görüntü, donanım ,motor olarak qv yi aratmayacağı kesin ,istediklerinize öncelikli olarak sahip olmuş olursunuz..... maksat ara geçiş dönemi ayağımı yerden kessin düşüncesi ise ibiza derim  :yukari-ok:

OğuzCanAlantor

Abi 1 yıl sonra elinden çıkıcaksa hemen elden çıkıcak dizel corsa , punto al derim .

Astra Gtc zor satılır bence girme derim o işe , İbiza 1.2 tsi içinde pek iç açıcı düşünmüyorum .

FB10ur

Astra gtc görüntüden başka artısı olmayan bir araç, öncelikli olarak eleyebilirsin bence :) ibiza 1.2  dsg İstanbul için yakıt,pratiklik,ikinci el konusunda açık ara önde bir tercih, corsa nın sport yerine opc serisi tercih edilebilir görüntü, donanım ,motor olarak qv yi aratmayacağı kesin ,istediklerinize öncelikli olarak sahip olmuş olursunuz..... maksat ara geçiş dönemi ayağımı yerden kessin düşüncesi ise ibiza derim  :yukari-ok:
araç piyasası öyle bir hale gelmişki opc veya Gsi benim aradığım rakamlara hayalden öteye geçemiyor :) İbiza olursa dsg düşünmüyorum dsg her zaman benim için patlamaya hazır bomba olarak kalacak :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

FB10ur

Abi 1 yıl sonra elinden çıkıcaksa hemen elden çıkıcak dizel corsa , punto al derim .

Astra Gtc zor satılır bence girme derim o işe , İbiza 1.2 tsi içinde pek iç açıcı düşünmüyorum .
Oğuz'um dizel corsa düşük km imkansız görünüyor kardeşim.dizel olmasından dolayı benimde bineceğim km'yi düşününce kararsız bırakıyor.ibiza 1.2 tsi sport Coupe buldum bir tane 4bin trameri var . Manuel olması ve 60 binde olması bir avantaj gibi duruyor şimdilik içlerinde öne çıkan o oluyor.

A.S.GÜMÜŞ

2011 2012 Astra 1.3  dizeller denk gelirse olur biraz hantal ama iş görür elden çıkartması da kolay olur

Z5

07 DH 800

erkan

araç piyasası öyle bir hale gelmişki opc veya Gsi benim aradığım rakamlara hayalden öteye geçemiyor :) İbiza olursa dsg düşünmüyorum dsg her zaman benim için patlamaya hazır bomba olarak kalacak :)

Benim gt ile takas isteyen bir opc sahibi vardı oradan aklımda 40bin bandında diye kalmış fiyatları, öğrenci dönemimin yıldızı corsa dizel pratiklik ve ekonomi yönünden üst sıralarda yada ibizanın manueli diyecektimki sen yazmışsın :)

FB10ur

2011 2012 Astra 1.3  dizeller denk gelirse olur biraz hantal ama iş görür elden çıkartması da kolay olur

Z5
hiç bakmadım bir inceliyim olabilitesi olacak bir araç astra :)

FB10ur

Benim gt ile takas isteyen bir opc sahibi vardı oradan aklımda 40bin bandında diye kalmış fiyatları, öğrenci dönemimin yıldızı corsa dizel pratiklik ve ekonomi yönünden üst sıralarda yada ibizanın manueli diyecektimki sen yazmışsın :)
aynen 40 bandına çıkılması gerekiyor opc için çok güzel araçlar oldukça beğeniyorum.

h.t

Abi eski bir opel kullanıcısı olarak(buluşmalarına vs de katılan aktif bir üyeydim) nacizane bir kaç şey yazayım..

Corsa nın gsi , 1.3 cdti motorlarını B , C ve D kasada kullanmış biri olarak ;
Tek kapı corsa bidaha heralde asla almam.. Satışı cidden zor , gelen tekliflerde genelde düşük oluyor lanet olsun diyip veriyorsun.. Ha dizel 5 kapıları nakit para resmen , koy satılsın anında..
Corsa opelin ürettiği en güzel , en problemsiz ve fiyatına göre sundukları iyi bir arabadır.. Bizim şirketten 190-200 bin km de çıkarıp sattıklarım oldu , hatta birinde @OğuzCanAlantor da yanımdaydı , araba tık demeden expertizi geçti.. Ciddi anlamda problemsiz bir arabadır.. Amortisör üst kafaları , Z rotlar gibi yıla bağlı ufak tefek şeyler , klima paneli ampüllerinin patlaması gibi küçük şeyler çıkarır çıkarırsa..
1.3 cdti ların hepsine 120-130 bin km bandı gibi mazot pompası revizesi yaptım , hiç aksamadı :)

Astra H , parasına göre donanımı/sundukları güzel bir otomobildir..
Lakin biraz kumar gibi birşey , alıp yıllarca problemsiz kullananda var , elektronik problemlerle boğuşup canından bezende var..Mesela bizdeki arabada 30 bin km de alternatör arızasından yolda bırakmıştı..
Sert arabadır , çukura girdiğinizde konsol önünüzde zıplar , yol tutuşu/direksiyon hissiyatı fena değildir , insana güven veren bir yapısı vardır..
Baktığın gtc büyük ihtimalle atmosferik 1.6 ecotectir , yağ yakmaya meyilli bir motordur , bobin arızası vermeyi ara ara sever.. Onun dışında temizi üzmez adamı lakin pek temiz gtc var mı piyasada bilemiyorum , kullanıcı kitlesi biraz kötü..

1.2 tsi ibiza 5 kapıyı Çek Cumhuriyetinde öğrenciyken kiralamıştım , yaklaşıkta 6 bin kilometre kadar kullandım..
Şehir içinde kullanımı çok rahat , çok pratik bir otomobil.. Yakıtı ne az ne çok ortalama..
Ama uzun yolda arabada 3-4 kişiyseniz ve 120 km/h gibi giderseniz 8 litrelerin altını yakmıyor..
Birde gerçektrn kabası bitmemiş bir inşaat gibi araba.. Genel kalitesi düşük , bendeki giriş paketiydi hız sabitlemesi oluo arka hoparlörü yoktu mesela ,kapı içi izolasyon bile yok , arkada oturanlar kapıdan soğuk geliyo diyip duruyordu , baktım olmayacak verip ceed kiralamıştım o dönem..
Yani motor dışında corsa kesinlikle ibizadan bir çok disiplinde daha iyi bir otomobil..

h.t

Ekstra olarakta 207 Gt öneririm. Thp 150 hp motoruyla keyifli arabadır , cam tavan , deri koltuk , sensörler vs oldukça doludur.. İlk gelen 2007 modellerinde sente atlama problemi dışında pek birşey duymadım.. Çok yakın arkadaşımda var , 90 bşn km ye geldi , büyükte bir kaza yaptı ama hala sıkıntısız kullanıyor..

Temizi denk gelirse 207 gt de parasının hakkını veren , keyifli bir araçtır

FB10ur

Abi eski bir opel kullanıcısı olarak(buluşmalarına vs de katılan aktif bir üyeydim) nacizane bir kaç şey yazayım..

Corsa nın gsi , 1.3 cdti motorlarını B , C ve D kasada kullanmış biri olarak ;
Tek kapı corsa bidaha heralde asla almam.. Satışı cidden zor , gelen tekliflerde genelde düşük oluyor lanet olsun diyip veriyorsun.. Ha dizel 5 kapıları nakit para resmen , koy satılsın anında..
Corsa opelin ürettiği en güzel , en problemsiz ve fiyatına göre sundukları iyi bir arabadır.. Bizim şirketten 190-200 bin km de çıkarıp sattıklarım oldu , hatta birinde @OğuzCanAlantor da yanımdaydı , araba tık demeden expertizi geçti.. Ciddi anlamda problemsiz bir arabadır.. Amortisör üst kafaları , Z rotlar gibi yıla bağlı ufak tefek şeyler , klima paneli ampüllerinin patlaması gibi küçük şeyler çıkarır çıkarırsa..
1.3 cdti ların hepsine 120-130 bin km bandı gibi mazot pompası revizesi yaptım , hiç aksamadı :)

Astra H , parasına göre donanımı/sundukları güzel bir otomobildir..
Lakin biraz kumar gibi birşey , alıp yıllarca problemsiz kullananda var , elektronik problemlerle boğuşup canından bezende var..Mesela bizdeki arabada 30 bin km de alternatör arızasından yolda bırakmıştı..
Sert arabadır , çukura girdiğinizde konsol önünüzde zıplar , yol tutuşu/direksiyon hissiyatı fena değildir , insana güven veren bir yapısı vardır..
Baktığın gtc büyük ihtimalle atmosferik 1.6 ecotectir , yağ yakmaya meyilli bir motordur , bobin arızası vermeyi ara ara sever.. Onun dışında temizi üzmez adamı lakin pek temiz gtc var mı piyasada bilemiyorum , kullanıcı kitlesi biraz kötü..

1.2 tsi ibiza 5 kapıyı Çek Cumhuriyetinde öğrenciyken kiralamıştım , yaklaşıkta 6 bin kilometre kadar kullandım..
Şehir içinde kullanımı çok rahat , çok pratik bir otomobil.. Yakıtı ne az ne çok ortalama..
Ama uzun yolda arabada 3-4 kişiyseniz ve 120 km/h gibi giderseniz 8 litrelerin altını yakmıyor..
Birde gerçektrn kabası bitmemiş bir inşaat gibi araba.. Genel kalitesi düşük , bendeki giriş paketiydi hız sabitlemesi oluo arka hoparlörü yoktu mesela ,kapı içi izolasyon bile yok , arkada oturanlar kapıdan soğuk geliyo diyip duruyordu , baktım olmayacak verip ceed kiralamıştım o dönem..
Yani motor dışında corsa kesinlikle ibizadan bir çok disiplinde daha iyi bir otomobil..

Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.Düşünmüş olduğum arabanın ikisinin kıyaslamasını yapmışsınız. İbiza olması durumunda tek kapı tercih sebebi olur nedense o aracın 5 kapısına ısınamıyorum. Daha önce psa grubu araç kullandım 207 gt ve rc baktığım araçlar arasında var fakat istediğim rakamlarda olan gt ve rcler iyi kondisyonda değiller maalesef:( yoksa gidişleri ve duruşlarıyla dikkat çeken araçlar astra olayına gelirsek şöyle bir göz gezdirdim fakat 35 bandında ve temiz olanları 2006 model civarı olanlar satarken zorlayabilirler.

FB10ur

Arkadaşlar Sahibinden.comda favorilerime eklemiş olduğum bir kaç aracı sizinle paylaşayım.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login proceed hayırlı olsun bro :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login proceed hayırlı olsun bro :)

Diyorsun :) Kanka kia arkadaşımda var ama pro ceed değil sorunsuzluk olarak beni üzeceğini sanmıyorum.

ealprsln

1 yıl sonrasında kesinlikle elden çıkartacaksam Punto tek tercihim olurdu, ne değer kayder ne de satılması için beklersiniz...
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

FB10ur

1 yıl sonrasında kesinlikle elden çıkartacaksam Punto tek tercihim olurdu, ne değer kayder ne de satılması için beklersiniz...
7 ay sıfır otomatik punto kullandım inanın araç olduğu yerde dökülüyordu:) her gün ayrı bir sorun için servise gidiyordum soğudum o yüzden puntodan

krm1983

1 sene sonra satmak gündeminiz de olmasaydı bravo doğru tercih olurdu ama maalesef 2.eli çok zayıf.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

FB10ur

1 sene sonra satmak gündeminiz de olmasaydı bravo doğru tercih olurdu ama maalesef 2.eli çok zayıf.

Evet fiyat ve performans olarak bravo doğru tercih olabilirdi.

h.t

Bende bravoyu önerecektim , bu paraya alınabilecek en kaliteli araç bence.. Kırmızı + sunrooflu albenili bir bravonun satışta çok sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum

FB10ur

Bende bravoyu önerecektim , bu paraya alınabilecek en kaliteli araç bence.. Kırmızı + sunrooflu albenili bir bravonun satışta çok sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum

Keşke dediğiniz donanımlarda ve benim istediğim rakamlarda bir bravo olsa gider yarın alırdım:) Bravo kategorisine göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Satılmıyor diyorlar bu rakamlara bu kadar bravoyu kime satacaklar merak ediyorum. Sanırım bravo alınacaksa 1.4 tjet veya 1.4 turbolar var

h.t

Keşke dediğiniz donanımlarda ve benim istediğim rakamlarda bir bravo olsa gider yarın alırdım:) Bravo kategorisine göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Satılmıyor diyorlar bu rakamlara bu kadar bravoyu kime satacaklar merak ediyorum. Sanırım bravo alınacaksa 1.4 tjet veya 1.4 turbolar var

Abi ilanı telefondan açtım , cam tavan hariç full yazısını cam tavanlı anladım :)
Valla ben kendi kuzenime de 2 yıl önce bravo aldım , şimdi siz dedikten sonra baktım ilanlara da uçmuş millet hakikaten..