Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Baykuş QV / GCE 24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Hadi bakalım hayırlı olsun. Kutu içi + dp + 51 düz boru ile dynodynamics'te 28.5 hp almıştım. Sizin hesaba göre 35hp civarı bir şey alırsınız. Bekliyorum sonuçları.  :)

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login , senin araç ne durumda şuan

Oğuz

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login , senin araç ne durumda şuan

56 bin km'ye dayandı hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Yazılım yapılalı 30bin km falan oldu heralde. ITG kutu içi + dp + 51 düz boru ve cut out devam.

63düz boru + sona çift çıkış varex + intercooler ve yazılım güncellemesi düşünüyorum ama yaz başı muayeneden sonra inşallah.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

OğuzCanAlantor

56 bin km'ye dayandı hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Yazılım yapılalı 30bin km falan oldu heralde. ITG kutu içi + dp + 51 düz boru ve cut out devam.

63düz boru + sona çift çıkış varex + intercooler ve yazılım güncellemesi düşünüyorum ama yaz başı muayeneden sonra inşallah.

Yaz planın çok güzel olur gerçi Türkiye'de 63 düz boru yerine 60 çekiyorlar . Bende salı günü 60 lık krom- dp - vareex yapıcam.

İntercooler gerçekten önemli hemen şişiyor . Bende 3-4 ay sonra ic işin Bakıcam . Güle güle kullan

Oğuz

Yaz planın çok güzel olur gerçi Türkiye'de 63 düz boru yerine 60 çekiyorlar . Bende salı günü 60 lık krom- dp - vareex yapıcam.

İntercooler gerçekten önemli hemen şişiyor . Bende 3-4 ay sonra ic işin Bakıcam . Güle güle kullan

Komple 63 yerine 63dp 60 boru da olabilir. Denemek lazım onları ya. Sana da hayırlı olsun reis, güle güle kullan.  :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ealprsln

Bugün için çok güzel haberler  :alkis: hadi daha iyilerini bekliyoruz. İştahlandırıyorsunuz insanı >:D
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

OğuzCanAlantor

Bugün için çok güzel haberler  :alkis: hadi daha iyilerini bekliyoruz. İştahlandırıyorsunuz insanı >:D

Zamanında hep olmaz olmaz diye erteledim aslında QV biraz utandırdı beni , aslında kelebek  kendini korumaya geçirmese şuan piyasada yürüyen rocco- cupralar hikaye olucak kadar iyi gidiyor.

Ben sağlıklı bırakmak istediğim için stage 2 de kalıcaz belki cooler filan alabilirim yazın , Revlimitin paylaştığı stage 1 ve 2 sonuçları yalan olarak bakanlar vardı şuan kesinlikle öyle bir durum yok.

Salı gününden sonra güzel hızlanma videosu atıcam.

Multiairin sıkıntısı dosyayı her yazdığımızda kendisini kalibre etmesi o nedenle dosyayı yazsak bile 15 dakika kalibre bekliyoruz.

Farklı 6 dosya yazdık son 2 si dehşetti yalnız riske atmak istemedim. 6 farklı dosyayı denemek 8 saatimi aldı.

You are not allowed to view links. Register or Login Yürümeyen Qv kalmasın :)

NOT : 100 - 150 hızlanmada 1 saniye kazandık.

ealprsln

100-150 hızlanmasında "1" saniye çok çok ciddi bir iyileşme :o , helal olsun. Videoyu herkes merak ile bekliyordur emin ol....
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

OğuzCanAlantor

100-150 hızlanmasında "1" saniye çok çok ciddi bir iyileşme :o , helal olsun. Videoyu herkes merak ile bekliyordur emin ol....

Aynen Abi çok güzel inşallah güzel şeyler yapıcaz.

mertcancagla

Oguz eline saglik butun MA cilar sana dua ediyor suanda:P:D

OğuzCanAlantor

Oguz eline saglik butun MA cilar sana dua ediyor suanda:P:D

MA cılara daha sürprizim çok You are not allowed to view links. Register or Login

mertcancagla

allah senı başımızdan eksik etmesin :)) :p You are not allowed to view links. Register or Login

OğuzCanAlantor

allah senı başımızdan eksik etmesin :)) :p You are not allowed to view links. Register or Login

Saol kardeşim , cümlemizi müsait olduğunuzda uğrayın gazlayım bi ara , sonra sende yazılım isteyebilirsin :)

E.Ç.M. (MiTongin)

Yazilimci arkadas mi istanbula gelir bizmi gelelim  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

OğuzCanAlantor

Yazilimci arkadas mi istanbula gelir bizmi gelelim  :lol:

3-4 Araç olursa beni kırmaz gelir abi hatta bende gelirim .

mertcancagla

Saol kardeşim , cümlemizi müsait olduğunuzda uğrayın gazlayım bi ara , sonra sende yazılım isteyebilirsin :)
tamam Oğuz en yakın zamanda uğrarız:D

E.Ç.M. (MiTongin)

3-4 Araç olursa beni kırmaz gelir abi hatta bende gelirim .
bir an aklima bizim araclarla saatlerce belki gunlerce ugrasicagini sandim. Seninkini top noktada hazirlayip bize hizli bir sekilde kopyalicagi icin fazla uzun sürmez sanırım. Ma ci arkadaslardan varsa niyeti olan toparlanabilir bence  :alfisti:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

OğuzCanAlantor

bir an aklima bizim araclarla saatlerce belki gunlerce ugrasicagini sandim. Seninkini top noktada hazirlayip bize hizli bir sekilde kopyalicagi icin fazla uzun sürmez sanırım. Ma ci arkadaslardan varsa niyeti olan toparlanabilir bence  :alfisti:

Abi o şekilde olmuyor her araç için Orjinal dosyalar okunup sıfırdan yazılıyor kopyala yapıştır olayı yok çünkü yazma aşamasında multiair beyine kodlanıyor , her kodlamada ekstra 30 dakika filan sürüyor . MA olmasıda şart değil abi farklı araba ve motor seçeneği olsada geliceğini düşünüyorum .

OğuzCanAlantor

Bugün yazılım sonrası bugün tüm gün sakin kullandım . 50 km filan yapmışımdır . Akşam sadece 1 kez trafiğe girdim .

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

cem meric

Harika sonuçlar alınmış güle güle kullan Oğuz :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

Harika sonuçlar alınmış güle güle kullan Oğuz :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler abi salı gününü merakla bekliyorum .

100-200 100-150 0-100 videoları çekicem , inşallah birileri yararlanır .

Ama piyasadaki genel bakış insanlar şaşırıyor , yürüyen Alfa görünce diğer marka sahipleri stage 2 cupra ile deniycez . 240 hp arkasında tutulabilirsem . Güzel sonuçlar aldık demektir

ssg

Bugün yazılım sonrası bugün tüm gün sakin kullandım . 50 km filan yapmışımdır . Akşam sadece 1 kez trafiğe girdim .

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dizel QV?
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

OğuzCanAlantor

Dizel QV?

Dizel sevmem :) yav Sercan'ım millet över tsi az yakıyor filan arabalarımızın değerini bilelim

ssg

Dizel sevmem :) yav Sercan'ım millet över tsi az yakıyor filan arabalarımızın değerini bilelim
Valla ben memnunum kendi aracimdan. MA larin degerleride baya iyiydi. Ama seninki ucmus ya :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

cem meric

Teşekkürler abi salı gününü merakla bekliyorum .

100-200 100-150 0-100 videoları çekicem , inşallah birileri yararlanır .

Ama piyasadaki genel bakış insanlar şaşırıyor , yürüyen Alfa görünce diğer marka sahipleri stage 2 cupra ile deniycez . 240 hp arkasında tutulabilirsem . Güzel sonuçlar aldık demektir

Serdar'ın Audi ile deneyin bi  :D

OğuzCanAlantor

Valla ben memnunum kendi aracimdan. MA larin degerleride baya iyiydi. Ama seninki ucmus ya :D

Kardeşim yani güzel değerler dün mesela Full time gazladık yazılım yaparken 8.5 litreyi geçmedi. 100 km yapıyorum günde benim için yeterli Canım isteyince veya biri gıdıklarsa basıyorum . Şuan tahminim şehir içi sakin 7 litrelerde gezicem. Oda benzinli 200 hp bir araç için güzel rakam , ayrıca bu depoda octane artırıcı kullandım . Belki onunda yararı vardır .

Serdar'ın Audi ile deneyin bi  :D

Cem abi onun 100-150 si 3.3 saniye ben iki kişi 100-150 8 saniye yaptım tek olsam 7 saniyeye düşücek yani 2 kat hızlı :)

Ama gerçekten çok güzel gidiyor aracı