Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

You are not allowed to view links. Register or Login
Volkan en iyi şekilde açıklamış zaten ama benim ek olarak söylemek istediğim başka birşey olacak. Linkini verdiğiniz parça 159 a çok ucuz kalır diye düşünüyorum. Orjinal parçaya göre daha kalın duruyor resimlerde. Süpürgelik gibi durmasını engellemek ve 159 un karizmasını çizdirmemek adına orjinal parça alırsanız daha iyi olur görüşündeyim.
ben de dusundum biraz zaten sonra lipten vazgectim, hem surtup tamponu da kastirip catlatirim belki dedim hem de lipli resimlere tekrar bakinca stock birakmaya karar verdim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

francobaresi

Jantları önce 17 zannettim biraz farklı duruyor diğer 18 lerden 17 demekki 16 gibi duracak :)

Emeklşerine sağlık, gayet güzel gidiyor ben sadece yan marşpiyelin orjinal Ti olmasından yanayım onun dışında gayet iyi.  :yukari-ok: :nazar:
sagolun, marspiyeller bilgisizligime denk geldi, yetkili serviste bunun baska marspiyeli yok dendigi icin zender taktirdim, simdi o kadar para vermisken sokup atmakta olmaz, hem seviyorum da aslinda ben zenderleri. suan ki bilgim olsa ti taktirirdim ama gecti artik.
jantlarda lastik ebadi ve modelden oyle duruyor, karanlikta aslinda buyuklugu daha belli.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

francobaresi

vites topuzunu degistirmeyi dusunuyorum, shop alfisti de satilan topuzla orjinal ti arasinda kaldim. ti topuzun maliyeti yuksek, 400 tl, digeri 250 tlye gelicek.  400 tl ederi olmaz gibi ti topuzun ama digeri de sacma mi olur diye kararsizim. fikirlere acigim :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

Utku

Ti pack teki her eklentiyi begenirim, topuz haric :) pek esprisi yok bence.digeri cok daha guzel ama onun 159 a uyacagindan supheliyim
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

francobaresi

Ti pack teki her eklentiyi begenirim, topuz haric :) pek esprisi yok bence.digeri cok daha guzel ama onun 159 a uyacagindan supheliyim
utku shop alfistiyle konustum, geri vites mandali dahil her seyiyle 159a uyumluymus, zaten 159 interior bolumunde satiyolar. kullananlarda cok memnunmus ikinciden

Cuore sportivo

francobaresi

bir de iyi yani 68 euro yuvarlak olan ve kargoyu faturaya yansitmiyacaklar, kapiya kadar arti vergi olmadan alabilicem

Cuore sportivo

Utku

O zaman al gitsin.Aslinda bunun yoncalisi var o daha guzel ama stok problemi oluyor.bulabilirsen onu al derim, yoksada bu topuzda cok guzel.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

francobaresi

yoncalisi shop alfistide yok, ebayden daha bakmadim, bunu alip amblemi yeni logoyla degistirmeyi dusunuyorum. kargo ucreti ne kadar tutcak onu sordum eger 20 eurodan fazla degilse bunu alcam.

Cuore sportivo

Reha

Eğer ti vites topuzu istiyorsanız o kadar para vermeyin bana kalırsa. Orjinal krom halkayı ve deriyi söküyorsunuz, halkadan kalan boşluğu da bir dolgu malzemesiyle doldurup delikli deriyle tekrar kaplatıyorsunuz. Bana 50 liraya maloldu. Bu arada ben de geçen gün Çiftçiler Alfa servisine yan eteklik sordum iki tane olduğunu söylediler. Doğru olanın parça kodunu biliyor musunuz?

francobaresi

Eğer ti vites topuzu istiyorsanız o kadar para vermeyin bana kalırsa. Orjinal krom halkayı ve deriyi söküyorsunuz, halkadan kalan boşluğu da bir dolgu malzemesiyle doldurup delikli deriyle tekrar kaplatıyorsunuz. Bana 50 liraya maloldu. Bu arada ben de geçen gün Çiftçiler Alfa servisine yan eteklik sordum iki tane olduğunu söylediler. Doğru olanın parça kodunu biliyor musunuz?
ben kaplamali olani pek begenmedim gordun normalden ti sekline cevrileni ama ustadan ustaya farkeder tabi. marspiye konusunda da dogru parca kodunu volkan muhakkak biliyodur bi sorun istersniz(wolkanku)

Cuore sportivo

francobaresi

ben kaplamali olani pek begenmedim gordun normalden ti sekline cevrileni ama ustadan ustaya farkeder tabi. marspiye konusunda da dogru parca kodunu volkan muhakkak biliyodur bi sorun istersniz(wolkanku)

ben ankarada yetkili servise sordugumda birakin iki tane demeyi, 159 a eteklik yok demislerdi, oldugu konusunda israrli konusunca aksesuar katologundan bakip zender varmis baska yok dediler, ben de o yuzden aldim, bunu ti paketin marspiyeli sandim :)

Cuore sportivo

alperuzi

Eğer ti vites topuzu istiyorsanız o kadar para vermeyin bana kalırsa. Orjinal krom halkayı ve deriyi söküyorsunuz, halkadan kalan boşluğu da bir dolgu malzemesiyle doldurup delikli deriyle tekrar kaplatıyorsunuz. Bana 50 liraya maloldu.
Ben de böyle yaptırdım ama dolgu yapmadılar, biraz garip gözüktü :D Yapsalar on numara olurdu, 400 lira verilmez ona bence de.

francobaresi

Ben de böyle yaptırdım ama dolgu yapmadılar, biraz garip gözüktü :D Yapsalar on numara olurdu, 400 lira verilmez ona bence de.

zaten ya suan ki gibi kalcak ya da yuvarlagi alcam alper, emin olamiyorum cok az daha uzunmus orjinal topuzdan , kotu gorunur mu bilemedim, apaci isi olmasin da nasi cikarmistin vites topuzunu, ust kapagi cikarip ortadaki yeri alyan anahtariyla cevirerek mi?

Cuore sportivo

Reha

zaten ya suan ki gibi kalcak ya da yuvarlagi alcam alper, emin olamiyorum cok az daha uzunmus orjinal topuzdan , kotu gorunur mu bilemedim, apaci isi olmasin da nasi cikarmistin vites topuzunu, ust kapagi cikarip ortadaki yeri alyan anahtariyla cevirerek mi?

Aynen öyle çıkıyor sökmesi çok basit. Benim yaptırdığım vites topuzunun fotoğrafını size göndereyim fikriniz değişir. Kullanılan deri önemli. Bir de metal halkanın altındaki boşluğu dolgu malzemesiyle doldurmak gerek. Ben sunfix'le doldurmuştum mesela.

francobaresi

Aynen öyle çıkıyor sökmesi çok basit. Benim yaptırdığım vites topuzunun fotoğrafını size göndereyim fikriniz değişir. Kullanılan deri önemli. Bir de metal halkanın altındaki boşluğu dolgu malzemesiyle doldurmak gerek. Ben sunfix'le doldurmuştum mesela.
tabi resim yollarsaniz daha iyi fikrim olur ama ugrasmasi zor gelmiyo degil. elim hic yatkin degildir bu islere, sunfix neymis ona bakicam simdi:)

Cuore sportivo

Reha

Belki inanmayacaksınız ama, Art-car'ın sizin arabada kullandığı deriyi görünce özellikle Cem beye mesaj attım. Niye bu deriyi kullandıklarını sordum. Hem parlak duruyor hem de delikler çok açık. Bu derinin Scirocco'da filan kullanılan kaliteli bir malzeme olduğunu söyledi.

alperuzi

Belki inanmayacaksınız ama, Art-car'ın sizin arabada kullandığı deriyi görünce özellikle Cem beye mesaj attım. Niye bu deriyi kullandıklarını sordum. Hem parlak duruyor hem de delikler çok açık. Bu derinin Scirocco'da filan kullanılan kaliteli bir malzeme olduğunu söyledi.
Delikli olan fena değil, direksiyon ve topuz sağlam oldu. Ama körükte kullanılan deride sorun çıktı, kıvrımlar çatlamaya başladı. Hatta şu anda geri gönderdim, tekrar yapıyorlar körüğü. Rengi tam siyah değil derilerin, daha önce de söylemişimdir, koyu gri gibi ama teyp ve plastik parçalar ile daha uyumlu.

Reha

Benim vites topuzu işte böyle oldu. Direksiyonla uyumlu olmayacağı için kırmızı dikiş attırmadım. Umarım fikrinizi değiştirir. Bu işin maliyeti 50 lira.

alperuzi

Benim bir de üstteki rakamları kırmızı oje ile doldurma planım var bu arada :D

Reha

Güzel olabilir ama dışarıya taşan boyaları zımpara yaparken dikkatli olmak lazım. Parlak tabaka çok kalın değil.

driftking11

Benim bir de üstteki rakamları kırmızı oje ile doldurma planım var bu arada :D
ben deri boyası ile siyaha doldurdum harika oldu :)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

francobaresi

Benim vites topuzu işte böyle oldu. Direksiyonla uyumlu olmayacağı için kırmızı dikiş attırmadım. Umarım fikrinizi değiştirir. Bu işin maliyeti 50 lira.
resim icin tesekkurler,  ben bugun shop alfisti ile konustum yuvarlak olanin maliyeti kargoyla birlikte 330 tl olcak. biraz yuksek bir fiyat, sizin topuz fena durmuyor ama gri kapagin kenarindaki deri kalinligi tam orjinal ti topuzdaki gibi degil biraz farkli aklimdakinden. yuvarlak topuzu kullanan birkac kisinin yorumunu aldim, memnunlar. yakinda yuvarlak olandan alicam ya da oldugu gibi kalacak.

Cuore sportivo

francobaresi

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
giulia ozentisi  sebebiyle siyah logo taktim dikis rengi nedeniyle renklisi daha mi iyiydi bilemedim. 
bu arada yakinda 19 ti janta gecmeyi dusunuyorum, konfor kaybini kendime kabullendirmeye calisiyorum.

Cuore sportivo

ucarozcan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
giulia ozentisi  sebebiyle siyah logo taktim dikis rengi nedeniyle renklisi daha mi iyiydi bilemedim. 
bu arada yakinda 19 ti janta gecmeyi dusunuyorum, konfor kaybini kendime kabullendirmeye calisiyorum.

Ti direksiyon şahane duruyor.
19' de konfor arama :).
Coilli konfor nasıl olur bilemem.

Xperia z3
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

francobaresi

Ti direksiyon şahane duruyor.
19' de konfor arama :).
Coilli konfor nasıl olur bilemem.

Xperia z3
konfor 18lerle ilk basta cok azalmadi gibi geldi ama cukurlarda filan bariz daha sert, 17lik haline konfor 10 dersek 18 lige ben 6 derim. 19 luk kac olur acaba benim skalada :)) bi kullanma sansim yok ne yazik ki, 17 lik ve 19 luk kullanmis arkadaslarin kiyasini bekliyorum

Cuore sportivo