Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Araç Hakkında Fikir Alışverişi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

FB10ur

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi ilanı telefondan açtım , cam tavan hariç full yazısını cam tavanlı anladım :)
Valla ben kendi kuzenime de 2 yıl önce bravo aldım , şimdi siz dedikten sonra baktım ilanlara da uçmuş millet hakikaten..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sorma bu millet kime satacak merak ediyorum gerçekten bu arada bravolar'da 1.4 tjet 1.4 turbo tercihinden hangisini tercih etmeyelim.

Yeni Megane Hoş Geldin :)
Kanka biz bravo bulamıyoruz sen yeni megane diyorsun:) Varsa yolla gelsin

Utku

Sorma bu millet kime satacak merak ediyorum gerçekten bu arada bravolar'da 1.4 tjet 1.4 turbo tercihinden hangisini tercih etmeyelim.
Kanka biz bravo bulamıyoruz sen yeni megane diyorsun:) Varsa yolla gelsin

Onur 1.4 tjet, giuliettadaki motor.
1.4 turbo sport diye gecenler ki turkiyede toplasan 10 tane arac vardir, 150 hp lik mito motoruna sahip.
Farki biraz daha buyuk turboya sahip olmasi, birde girtlak donanim olmasi.Ama bulmak cok zor.

1.4 tjet ler donanim olarak nispeten zayif oluyor ( asr-esp bi cogunda yok, emotion paket haric )
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

FB10ur

Onur 1.4 tjet, giuliettadaki motor.
1.4 turbo sport diye gecenler ki turkiyede toplasan 10 tane arac vardir, 150 hp lik mito motoruna sahip.
Farki biraz daha buyuk turboya sahip olmasi, birde girtlak donanim olmasi.Ama bulmak cok zor.

1.4 tjet ler donanim olarak nispeten zayif oluyor ( asr-esp bi cogunda yok, emotion paket haric )
teşekkür ederim Utku bilgiler için 2 araçta tercih edilebilir gibi duruyor tabi fiyatı şişirilmemiş bulursak:) insan bu kadar yüksek rakamları isterken keşke araçlarıda bu fiyatları haketmiş olsaydı..

ku2

Her araba alınır..her araba satılır.. Dert etme.
Telefonda da konuştuk. İbiza sport 1.2 gayet güzel duruyor.
Fiyatı da zaten bir miktar düşürmüştün.. Bence alınır.

Legacy 2 günde satıldı.. Hala A4 quattro'muzu satmaya çalışıyorum.. Düşün..!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

OnurG

İbiza 1.2 alıp yürüt şu arabayı.  neden mi, pratik ve şehiriçi arabası. Yakıt makul, çekiş ( şehiriçi gayet yeterli )...

Amaç burda, pazarı olan aracı seçebilmek ve satmak istediğinde de elden çıkarabilmen. Çünkü; MİTO almak için biraz nadasa yatıcan.

FB10ur

Her araba alınır..her araba satılır.. Dert etme.
Telefonda da konuştuk. İbiza sport 1.2 gayet güzel duruyor.
Fiyatı da zaten bir miktar düşürmüştün.. Bence alınır.

Legacy 2 günde satıldı.. Hala A4 quattro'muzu satmaya çalışıyorum.. Düşün..!

Selim abi sahibi ile aynı frekansı konuşabildiğimiz zaman alıcam inş :) araba güzel duruyor ama çok değişik bir sahibi var getir gösterelim diyorum.Mırın kırın ediyor cinnet geçirmezsem o süreçte olacak inş :) Bu arada bu süreçte gerçekten çok yardımcı oldun tekrar tekrar teşekkür ederim.

İbiza 1.2 alıp yürüt şu arabayı.  neden mi, pratik ve şehiriçi arabası. Yakıt makul, çekiş ( şehiriçi gayet yeterli )...

Amaç burda, pazarı olan aracı seçebilmek ve satmak istediğinde de elden çıkarabilmen. Çünkü; MİTO almak için biraz nadasa yatıcan.

Zaten ibiza konusunda kanıma girenlerden biride sensin biliyorsun değil mi :):)

ku2

--

FB10ur

Rica ederim Onur.

Abi ibiza şimdilik ilgi alanımızdan çıktı aracı gördük sağ far kırık değişmesi lazım ön arka tampon boya istiyor hadi ona tamam dedik. Ama aracın içerisini iyi bir kondisyona getirmek için kafadan 1 bin lira harcamak gerekecek detaylı temizlik,vites topuzu değişimi derken.

İlan linki paylaştığım pro-ceed'de ise kaputta ve çamurluklarda boya var pek fazla indirime yanaşmıyor. Aramaya devam :)

admin

Eğer sadece 1 sene kadar kullanılacak ise Renault Symbol bile olabilir demekte yarar var. Madem ki MiTo gelecek, mümkün olduğu az paraya bir araba alınır ve beklenir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

FB10ur

Eğer sadece 1 sene kadar kullanılacak ise Renault Symbol bile olabilir demekte yarar var. Madem ki MiTo gelecek, mümkün olduğu az paraya bir araba alınır ve beklenir.

Öneri için teşekkürler ama symbol fazlasıyla sıkacaktır bu 1 sene içerisinde beni :( O yüzden biraz daha 1 sene sıkılmadan azda olsa keyifle bineceğim bişeyler bakınıyorum. Zaten markamdam 1 sene ayrı kalacağım bir symbol gelirse 1 sene kahır olur :)

OnurG

onurum, adaşım...

106 GTI al keyifle bin madem eğlencelik bir şey arıyorsun :) "şaka bir yana, sıkıcı olmayacak bir araba" cümlesinin anlamı çok derin, beklentilerin ne :)

PSA'dan güzel ve modelli bir Dizel bir araç bak derim.
Fiat grubundan en iyi tercih BRAVO olucak ama, satma ihtimalini düşünüce hızlı satış yapamazsın. PUNTO yine iyi tercih.

VW grubunda, 1.2 trendline Polo al dicem, donanım fakiri bir araç. VW'den araç al dicem; eski model olucak.
Seat, Skoda bak bence yine.
JAPON grubundan, TOYOTA AURIS güzel olur. Honda Civic güzel tercih olur.
Kore grubu, Kia ilk tercih olmalı. Hyundai den model olarak seninle bağdaşan bir model göremedim :)

FB10ur

onurum, adaşım...

106 GTI al keyifle bin madem eğlencelik bir şey arıyorsun :) "şaka bir yana, sıkıcı olmayacak bir araba" cümlesinin anlamı çok derin, beklentilerin ne :)

PSA'dan güzel ve modelli bir Dizel bir araç bak derim.
Fiat grubundan en iyi tercih BRAVO olucak ama, satma ihtimalini düşünüce hızlı satış yapamazsın. PUNTO yine iyi tercih.

VW grubunda, 1.2 trendline Polo al dicem, donanım fakiri bir araç. VW'den araç al dicem; eski model olucak.
Seat, Skoda bak bence yine.
JAPON grubundan, TOYOTA AURIS güzel olur. Honda Civic güzel tercih olur.
Kore grubu, Kia ilk tercih olmalı. Hyundai den model olarak seninle bağdaşan bir model göremedim :)

Kardeşim sıkıcı olmayacak bir arabadan kastım öyle uçsun kaçsın gibi bir beklentim yok görsel olarak beni oyalayacak bişeyler diyebiliriz.
PSA Araçlarına güvenim yok maalesef elektronik,mekanik olarak problem çıkarma ihtimali yüksek.
Bravoya gelince ilanda baktığım bravolar en az temmuz,haziran ayında girilmiş ilanlar buna rağmen insanlar indirime bile yanaşmıyor.
Civic'e gelirsek şuan piyasada en gereksiz fiyat aralığı bu araçlarda boy gösteriyor.
Kia olabilir pro-ceed baktım ondada anlaşamadık.

ArtemiS

Kardeşim sıkıcı olmayacak bir arabadan kastım öyle uçsun kaçsın gibi bir beklentim yok görsel olarak beni oyalayacak bişeyler diyebiliriz.
PSA Araçlarına güvenim yok maalesef elektronik,mekanik olarak problem çıkarma ihtimali yüksek.
Bravoya gelince ilanda baktığım bravolar en az temmuz,haziran ayında girilmiş ilanlar buna rağmen insanlar indirime bile yanaşmıyor.
Civic'e gelirsek şuan piyasada en gereksiz fiyat aralığı bu araçlarda boy gösteriyor.
Kia olabilir pro-ceed baktım ondada anlaşamadık.
Civic ile ilgili olan görüşünüze kesinlikle katılıyorum, bir arabanın fiyatı bu kadar mi artar bir sene içerisinde...Saçmalık derecesinde civic fiyatları. Ve sahsi kanaatim, kesinlikle, su anda su piyasada parasını en az hak eden arabalardan birisi olduğu yönünde. Araç önerim ise, Subaru Legacy 2.0 awd ...

FB10ur

Arkadaşlar arayışlar 2011 İbiza sport Coupe ile sonuçlanmıştır herkese çok teşekkür ederim başta @ku2 Selim abime @wolkanku ve yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

krm1983

Güle güle kullanın.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

wolkanku

Hadi hayirli olsun kazasız belasız kardeşim

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ku2

--

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

kuti147

Hayırlı olsun Onur'cum ..  kazasız belasız kullan inşallah :)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

e.ateskaya

Kanka, bir kez daha güle güle kazasız belasız sürüşler dilerim. Tekerin düz bassın  :nazar:
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

FB10ur

Güle güle kullanın.

Teşekkürler
Hadi hayirli olsun kazasız belasız kardeşim

Saolasın kardeşim cümlemize kazasız belasız sürüşler.
Onur kazasız belasız olsun :)
Teşekkür ederim abi fazlasıyla seni yorduk :)
Hadi hayirli ugurlu olsun  :yukari-ok:
Teşekkürler
Hayırlı olsun Onur'cum ..  kazasız belasız kullan inşallah :)

Teşekkürler kardeşim.
Kanka, bir kez daha güle güle kazasız belasız sürüşler dilerim. Tekerin düz bassın  :nazar:
Teşekkürler kankam cümlemize kazasız belasız sürüşler.

alfizml

Abi hayırlı olsun.. :) kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FB10ur

Abi hayırlı olsun.. :) kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim kardeşim cümlemize kazasız belasız sürüşler..