Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sweat Shirt Dağıtımı ...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Arkadaşlar ana sayfada duyurduğum gibi geçenlerde sweat shirtler elime geçti..  DVD'lerimizinde kopyalama işlemlerini bitirmek üzereyim.. 2 Defa posta eziyeti olmasın diyerek birleştirmek uygun olur diye düşündüm..

İzmir içindeki arkadaşlara ise kısa süre sonra duyuracağım ve alfistiturkey üyelerinin hepsinin davetli olduğu "Alfa Romeo 159"  lansmanında dağıtmayı düşünüyorum : )

Alfadanadam

Adminim İstanbul'a belki erken gelebilir mi bizim paket :)

n/a

Gelebilir belki kader : )

n/a

tolga kardeşim yarın göndersende pazar günü giysek nasıl olur :))

n/a

seninkini yollayabilirim abi.. Bana gönderdiğin CD'lerle beraber kargoya vereyim.. : )

n/a

tamam sağol.teşekkürler

n/a

rica ederim.. Yanlız bizim DVD'den sonra o cd'lere pek ihtiyaç duymayacaksın şimdiden söyleyeyim : )

n/a

evdeki bilgisayar biraz eski dvd You are not allowed to view links. Register or Login ler evde dvd işte durur.

n/a

sen evede bir dvd al halil abi fiyatlar çok düştü kesin değer : )

quote:

halil wrote:

evdeki bilgisayar biraz eski dvd You are not allowed to view links. Register or Login ler evde dvd işte durur.

master

Lansman ne zaman :)

Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

quote:

master wrote:

Lansman ne zaman :)

hatta nerede olacak????Register or Login" alt=""/>

master

Rain'de olacakmış , Onur öyle dedi. Aslen tiksindiğim bi mekandır Rain ama 159 için gidilir :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

ben fuar tarzı bi yer sanıodum :))) onder dalgamı gecion cıddımısın?? Register or Login" alt=""/> diskoda araba tanıtımı?? biraz garip geldide yer secimi??

Onur

Ankara da GT Laila da tanıtıldı ya :)

n/a

Rain mukemmel bir yer bence bu lansman için.. Club iken belki beğenmiyorsunuzdur haklısınız ama Tarihi Turan köşkü bahçesinde güzel bir ambiyans yaratılabilir : )

Tarih henüz belli değildi en son konuştuğumda dediğim gibi ayrıntıları öğrenir öğrenmez duyuru yapacağım: )

n/a

Aliberti'nin lansmanı Rain'de değilmiş. Bu lansman Birmot'un lansmanı mı? İkisi de ayrı ayrı mı lanse edecek ki?

n/a

Birmotun'ki..

Bu aralar istanbul, işler derken ilgilenemedim bir arayıp sorayım gerçekten.. 

n/a

tolga bizim sweat shirtler ne zaman geliyor?

n/a

Bende listeye bakıyordum şu anda : ) .. Şahsen ulaşamayacağım arkadaşlara bugun akşam kargoya veriyorum..

Edit :

Halil", "alfa156TS", "Jarama 147" isimli üyelerimize Sweatshirt ve DVD, "anIL(34an623)" isimli uyemizin DVD'si adreslerine bugün itibariyle Yurtiçi Kargo ile gönderilmiştir..

İzmirliler ile Lansmanda buluşuruz : )

n/a

yassasınn o zamanRegister or Login" alt=""/>

simdiden tesekkürler

n/a

sağol tolga kardeşim.emekleriniz için teşekkürler.

alfa156TS

heeeyt be, hergün bekliyordum valla acaba bugün gelirmi diye. çok teşekkür ederiz, artık yarın elimizde olur.

n/a

Rica ederim arkadaşlar geç bile kaldım kusura bakmayın : )

n/a

arkadaşlar sweat ler nasıl oldu.bedenleri uydumu?bana biraz küçük geldi.sizinkiler nasıl?

Alfadanadam

aynen..ayıptır söölemesi biraz göbek de olmasa acaip sexy olcaktım ama :)