Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

HM873---147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sportivo

Hoşgeldin 147BLACK . Ben de bu forumu donanimhaber sayesinde keşfettim. 147BLACK'i biliyorum donanımhaberden. Benim de nick Sportivo. Anladın sen :)
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

147BLACK

Tekrardan teşekkürler herkese.
Sportivo.
Donanimhaber.com da  bir dolu  Alfa antisempatisi olan adam var. Sevenlerde var ama kötüleyen çok fazla. Orada birbirimize destek ve Alfa'yı anlatmaya devam.
Yani anladım ben seni.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

n/a

hoşgeldiniz

n/a

arkadaşlar donanımhaber de benim nickim alfa147

147BLACK

Benimkide 174BLACK...Siyah 147'im olunca aklıma böyle bir nick almak geldi. Benzerleri çok varmış anlaşılan.

n/a

Hoşgeldiniz...

147BLACK

You are not allowed to view links. Register or Login

En sonunda yegane Alfamla çektirdiğim fotoğrafı eklemyi başardım. Sene 2004 Fethiye.
Bir kaç foto daha çeksem iyi olur benim 147 ile.

Edited by - 147BLACK on 02/09/2007  18:33:23

Alfadanadam

Register or Login" border=0>

147BLACK

Alfadanadam teşekkürler.
Ben şu resim eklemeyi bir tülü düzgün beceremiyorum.

147TI

Hosgeldınız, Ankara dan üye artışı sevindirici...

n/a

quote:

eren yanlız arda r&b'cileri pek sevmiyor haberin ola

147BLACK

quote:

quote:

eren yanlız arda r&b'cileri pek sevmiyor haberin ola

Yaw moruk görüntüdende belli değil mi?
Heavy Metal plaka ve klasik bir Metalci pozu.
Şaka bir yana.
Aslında herkez biliyorki bilinçle dinlediği müziğin farkındalığını yaşayanla değil işi apaçilik ve dinlediğinin farkıda olmada sırf ŞEKİL ve GÜRÜLTÜ olsun diye yapanlarla sorunum var.

147TI

Dunyanda baska sey dınlemıyorum sanar :D Benım playlist i hiç görmeyin ben hoşuma giden her seyı dınlerım...

Apaçiler zaten sorun etmeye değmez...

147BLACK

Arkadaşlar selam...
Pazartesi günü burnumdan bir ameliyat geçirdim ve 2003 yılında bir KBB'cinin içini açmaya çalışırken parçalayıp bıraktığı burnum bir estetik plastik cerrah tarafındna itinayla toplandı.İçinde ucu açık brakılan kemierin ucu kapatıldı, fazla kemikler alındı ve yapışık olup nefes almamı engelleyen etler birbirindne ayrıldı.Umarım 1-2 haftaya eskisinden daha iyi nefes alacağım ve eski yaşadığım kronik problemleri yaşamayacağım.

Bugün MSN'de bir arkadaşla konuşurken burnumdaki sargıları göstereyim dedim ve bir resim çekip kamerayla gönderdim. Sonra fotoğrafı çekince üstümdeki güzel ayrıntı dikkatimi çekti.
Sargılı da olsak yine de Alfa'cıyız şeklinde bir resim olmuş.
Paylaşmak istedim.

Register or Login" border=0>

Edited by - Alfadanadam on 03/09/2008  21:32:50

Gouki

Geçmiş olsun Arda umarım iyisindir şimdi. Ameliyat oldum demesen resimler sanki bmw cilerden dayak yemiş ama yıkılmamış  bir "Alfista" imajı verdi bana :)

Sercan Keklik

gecmıs olsun
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

147BLACK

Alıntı Yap
Geçmiş olsun Arda umarım iyisindir şimdi. Ameliyat oldum demesen resimler sanki bmw cilerden dayak yemiş ama yıkılmamış  bir "Alfista" imajı verdi bana :)
[/quote
Hepinize teşekkürler...
Tabi şöyle bir durum da var. 2006 Mart ayıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Yolda taksicinin birisiyle dalaştım ve adam araçtan inince 1.90+ bir boyla karşıma dikildi ve kavga ettim. Arada burnuma 1-2 darbe almıştım.
Zaten berbat durumda olan burnumun orta kemiğinde olan ufak bir çatlak da o 1-2 darbeyle  oldu. Üstüne tuz biber ekti.
Sonuçta BMW'ci değil ama taksici etkisi de var az biraz.

Edited by - 147BLACK on 03/09/2008  23:02:06

frantic

Geçmiş olsun..

Allah herkesi taksici,minibüscü,halk otobüsü tayfasından korusun diyorum başkada birşey diyemiyorum kötü anılarım canlanıyo
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Alfadanadam

Geçmiş olsun, benim de uzun zamandır olmam gereken ama bir türlü cesaret edemediğim bir ameliyat. Umarım çekilen bunca eziyete değer. Geçmiş olsun.

cuneyt

arda cok gecmis olsun. en kisa zamanda iyilesirsin insallah.

bu arada eger oldugun ameliyat Deviasyon ise ben 5 sene once olmustum estetikle beraber. o yasima kadar zor nefes almam agzim acik uyuyabilmem burnumdan nefes alamamam ameliyat sonrasi tamamen duzelmisti. fakat bugunlerde sanki tekrar nuksetti gibi. duzenli kontrolde fayda zira ben o gunden sonra hic doktora gitmedim. simdi dusunuyorum tekrar gitmeyi.

147BLACK

Üçünüzede teşekkürler.

Etrafta gözlemlediğim bir çok kişide de aynı durumdan var. Tavsiyem bir kulak burun boğaz uzmanından önce bir estetik cerraha göstermeniz ve ayrıntılı bilgi almanız.
Ben 2003 yılında yoğun boğaz akıntısı ve faranjit ile gittim kbb'ciye adam direkt burun kemiklerin çok fazla nefes alamıyorsun ameliyatla o kemikleri temizleyelim tek çaresi bu dedi.

Sağlık konularında titiz olan annemin telkiniyle operasyona ok verdim ama sonrasında burnumda açılma olmadığı gibi daha fazla yapışıklık ve yara artı kanama oldu.
Doktorun verdiği eksik bilgi ile öyle idare etmeye çalışıyordum senelerdir.

Gitar öğrencilerimden birisinin babası plastik estetik cerrah.
Adama gösterdim burnumu ve gerekli açıklamayı yaptı. KBB'ciler burnu görmeden ezbere alıyorlarmış içini ve öyle bırakıyorlarmış.
Dolayısıyla açıkta kalan kemik uçları devamlı yara ve akıntı üretiyormuş. Yaraların ayrıntılı bir şekilde üstü kapatılmalıymış. Görerek ameliyat olursa daha iyiymiş ve bunu plastik estetik cerrahlar rhinoplasty şeklinde yapıyorlarmış.

2003'de geçirdiğim operasyon lokal anesteziyle tarafımdan her şeyi görerek ve etrafla konuşaraktı. Ama bu seferki narkozla oldu.

Size tavsiyem yaşam kalitenizi çok bozmuyorsa sonucu çok belli olmayan böyle bir operasyona pek bulaşmamanız. Doktor tabiriyle dramatik sonçlanabiliyor.
Yaşam kalitenizi çok etkiliyorsa ve doktor şart koşuyorsa işin uzmanı bir estetik plastik cerrahla narkoz eşliğinde iyi bir operasyon geçirmeniz.

Narkozdan korkuyordum ama güzel bir uyku gibi oldu ve nasıl daldığımı ve uyandığımı anlamadım bile. Evde açtım gözlerimi.
Ve iyi bir cerrah artı iyi bir narkozcu ile olursanız burnunuzda kalan tamponların verdiği sıkıntı haricinde hiç bir acı, ağrı ve kanama gibi probleminiz olmuyor sonrasında.

Kendi doktorumu da önerebilirim.

EDIT=Cüneyt dediğin çok doğru... doktora düzenli kontrola gidilmeyince deviasyon sonrası içten yapışıklık olma riski var.

Edited by - 147BLACK on 03/09/2008  22:54:12

nagash

Konu 3/9/2007 de kopup 3/9/2008 de tekrar başlamış ilginç,Bu arada geçmiş olsun hertürlü ameliyat tırstırır beni,yalnız hala aracın resimleri yok ortada :)

Alfadanadam

quote:

Konu 3/9/2007 de kopup 3/9/2008 de tekrar başlamış ilginç,Bu arada geçmiş olsun hertürlü ameliyat tırstırır beni,yalnız hala aracın resimleri yok ortada :)

Evet evet, arabadan çok adamın yaralı bereli fotolarını görüyoruz :)

147BLACK

Aracın fotoğrafları Ankara buluşmaları başlıklarındafazlasıyla var. Kendim fotoğraf çekmeye meraklı olmadığımdan bunca senedir elimi sürüp de bir tane çekmedim.
Gerçi 2 ay önce annem bir elektronik fotoğraf makinesi aldı.Onu ödünç alıp bir kaç poz çeksem iyi olur.

147BLACK

Arkadaşlar selam.
Dün sabah, yatıya kaldığım Ankara Bahçelievler'deki arkadaşımın evinin önünde park halinde duran aracımı çalıştırmak için indiğimde  sol arka camının patlatılmış olduğunu gördüm.

Hemen karakolu aradık. Aracı oynatmamız gerektiğini söylediler. Sonra gelip tutanak tuttu polisler.
Olay yeri inceleme ekibi geldi, onlardan 1 saat sonra ve parmak izi vs aldı.

Araçtan alınan herhangi bir şey yok. Çoklu ve büyük ebatta bir cd çantası ve gitar vardı.
Büyük cd çantasını yüksek ihtimal Laptop zannedip camı kırdılar ve sonra da cd çantası olduğunu anlayınca bir şey almadan gittiler.

Karakoldan evrakları aldım ve kasko ile yaptığım konuşmalar sonucu OSTİM'deki Anadolu Oto Cam'a gittim.
Koç Allianz olduğu için kasko, parasız değiştirdiler camı. Ve hatta ön camda oluşan ufak bir çatlağı tespit ettiler ve "ne zaman isterseniz gelin onu da ücretsiz değiştirelim" dediler.

Sonuçta sadece bir gün boyunca harcadığım emek haricinde herhangi bir para veya can kaybım olmadı.
Fakat polisin anlattığına göre şu sıra bu tarz olaylar çok büyümüş  ve daha da dikkatli olmamız gerekiyormuş.

Sizlere de tavsiyem aracın içinde hiç bir şey bırakmamanız. Kendi oturduğum muhit şehir merkezinden uzak bir yer olduğu için gece arabada gitar bile bıraksam bir sıkıntı yaşamıyordum ama şehir merkezindeki yerler çok daha sıkıntılı.
Yakın bir arkadaşım "bozuk para bile bırakma" deyip duruyordu. Haklıymış.
Başa gelince anlıyorsunuz.