Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Üye 06 JT 904 - Alfa 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
Sağolun oğuz bey sizin mitoyuda yakından takip ediyorum. :)

Teşekkürler :) Buluşmalara katılmıyorsunuz heralde en yakın buluşmaya bekliyoruz koca oğlanı görelim.

esatkaracan

Esat super olmus, benim planlarda ne varsa yavas yavas geliyor masalah.159 a ne kadar ilgi gosterirsen o kadar bagliyor kendine.

Tavsiye, ilk firsatta plakalari degistiriver bi takim app ile..

Sağol utku valla çok düşüyorum üstüne arabanın servis benden bıktı. Tık diyo gidyorum. Onlarda pimpirikli müşteri statüsüne soktular beni. :)
Ön plakayı sökmeyi bile düşünüyorum düşün artık  :) olmazsa bi app şart o zaman..

esatkaracan

Teşekkürler :) Buluşmalara katılmıyorsunuz heralde en yakın buluşmaya bekliyoruz koca oğlanı görelim.
Çok yoğun çalışıyorum buluşmaları forumdan takip ediyorum ama kısmet olmadı. En yakın zamanda görüşürüz inş.

esatkaracan

:nazar: :nazar: :nazar:
İyi günlerde kullan bayağı temiz olmuş.
Yalnız telefonla çekmişsin resimleri galiba. Kaliteli bir fotoğraf makinesiyle arabanın mükemmelliği daha net görünürdü. :clover:

Telefonun azizliği diyelim. Haklısınız prof. Makine ile daha güzel olurdu. Bir dahaki sefere inş. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

esatkaracan