Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Pioneer Appradio Sph-Da02 + İpod Touch + MiTo Çerçeve

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

Merhaba Arkadaşlar

Alfa mı alirken ( 2015 Aralık ) sıfır takılmıştı. extra fiyat farkı vererek üstünde bıraktırmıştım. Eşim kullanmakta zorluk çektiği icin 2. Haftada çıkartırdım. Cihaz toplamda 3 aylıktır. Garantisi vardır. Bluetooth özelliğide mevcuttur. Ekran koruyucu üstündedir.

Özellikler için :

You are not allowed to view links. Register or Login

Ipod touch ekrani kırıktır. Kullanıma engel değil. İçine teyp ile uyumlu olan programları yükledikten sonra ve isterseniz müzikler yükleyerek torpido içine gelen sarj yuvasına takarak orda bırakıldığından bir daha ellemiyorsunuz. ( ort. 150 tl )

Mito aracı olan bir arkadaşımız almak isterse yanında vericem. ( 100 tl )

Hepsi için 700 tl diyorum. Kredi kartına taksti imkanıda sunabilirim.

:alfisti:

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

ilkerbenli

Engin selam çerçeve mat grimi, yoksa parlak gri mi?

Nasıl bir parlaklık dersen, mesela gce'nin trimi parlak gri. Benimki sanırım titanyum gri falan diye geçiyor, ondan sordum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2012 Mito QV

E.Ç.M. (MiTongin)

Engin selam çerçeve mat grimi, yoksa parlak gri mi?

Nasıl bir parlaklık dersen, mesela gce'nin trimi parlak gri. Benimki sanırım titanyum gri falan diye geçiyor, ondan sordum :)

her aracın farklı olduğunu sanmıyorum ilkerim ya. Ama cercevenin rengi trimle tutmuyor diyebilirim :) resimde de belli oluyordur zaten. Parlak gri terimine daha çok uyuyor herhalde
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Hayırlı satışlar
sağolasın Tuğrul
*Smiles per gallon*

ilkerbenli

her aracın farklı olduğunu sanmıyorum ilkerim ya. Ama cercevenin rengi trimle tutmuyor diyebilirim :) resimde de belli oluyordur zaten. Parlak gri terimine daha çok uyuyor herhalde

Farklı maalesef bir çok araçta Engin :/ 2012 ye kadar parlak gri, 2012 sen sonra mat/titanyum gri, ekranlı gelenlerdede artık siyah geliyor :) sadece teybin etrafı değil, havalandırmanın etrafı vs de bu şekilde. Mat gri parlak gri farkı dna switch inin etrafına kadar var :D İlersi için düşünebilirdim çerçeveyi ama renk olayı sıkıntı, vakti gelince bakıcam artık.

Hayırlı satışlar :)

2012 Mito QV

E.Ç.M. (MiTongin)

Farklı maalesef bir çok araçta Engin :/ 2012 ye kadar parlak gri, 2012 sen sonra mat/titanyum gri, ekranlı gelenlerdede artık siyah geliyor :) sadece teybin etrafı değil, havalandırmanın etrafı vs de bu şekilde. Mat gri parlak gri farkı dna switch inin etrafına kadar var :D İlersi için düşünebilirdim çerçeveyi ama renk olayı sıkıntı, vakti gelince bakıcam artık.

Hayırlı satışlar :)

bende öğrenmiş oldum :) teşekkürler
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

günceldir. sadece teyp isteyene 500 tlye bırakıcam. mitosu olana çerçeve hediye :alfisti:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Arkadaşlar ufak çaplı bir araştırmam sonucu ve Aktepe ile konuşmam adına ilk çıktığı zamlardaki fiyatı bin küsür TL lere satılıyormuş. Aracı aldığım arkadaşımızda aynı paralara aldığını söylemişti. Bende ona göre fark vermiştim ama ürünü getiren firma yakın Zaman'da ciddi promosyon ile 500 tl lere indirerek sürümden kazanmışlar :) şu anda da elinde kalan firmalar 400 tl lere sattıklarını gördüm :S orjinalliklerini bilemem ama sitelerinde hala 399 $  :lol:

Neyse uzun lafın kısası formda almayı düşünen arkadaşlarımız olduysa araştırma sonucu uygun fiyatları görünce yanlış bir algıya düşmelerini istemediğim için açıklama yapma gereği duydum  :( cihaz 1 aylıkta olsa kullanılmış nihayetinde. 300 tlye vericem. İPod touch ilede 400 diyorum. İhtiyacı olan varsa değerlendirsin

Saygılarımla...
*Smiles per gallon*

OğuzCanAlantor

Arkadaşlar ufak çaplı bir araştırmam sonucu ve Aktepe ile konuşmam adına ilk çıktığı zamlardaki fiyatı bin küsür TL lere satılıyormuş. Aracı aldığım arkadaşımızda aynı paralara aldığını söylemişti. Bende ona göre fark vermiştim ama ürünü getiren firma yakın Zaman'da ciddi promosyon ile 500 tl lere indirerek sürümden kazanmışlar :) şu anda da elinde kalan firmalar 400 tl lere sattıklarını gördüm :S orjinalliklerini bilemem ama sitelerinde hala 399 $  :lol:

Neyse uzun lafın kısası formda almayı düşünen arkadaşlarımız olduysa araştırma sonucu uygun fiyatları görünce yanlış bir algıya düşmelerini istemediğim için açıklama yapma gereği duydum  :( cihaz 1 aylıkta olsa kullanılmış nihayetinde. 300 tlye vericem. İPod touch ilede 400 diyorum. İhtiyacı olan varsa değerlendirsin

Saygılarımla...

Son dönemde çoğu insanda olmayan dürüstlüğün için tebrik ediyorum Engin Abi

ertena

Satıcının güzelliğine bakın. İhtiyacım yok benim alasım geldi :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

E.Ç.M. (MiTongin)

Son dönemde çoğu insanda olmayan dürüstlüğün için tebrik ediyorum Engin Abi
sağol oğuzum . Paradan daha onemli seyler var hayatta  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Satıcının güzelliğine bakın. İhtiyacım yok benim alasım geldi :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
eywallah kardesim. Bu paraya pioneer indash bulsam benim ihtiyacim olmasa bile alayim babama abime vereyim derdim herhalde  :lol:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşımız akşama kadar opsiyonlamistir. Durumlari kontrol edip haber vericek :)
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Ipod ile birlikte pazartesi teslim edicez inşallah kutay kardeşimize. Şimdiden hayırlı olsun diyelim  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Bu arada kutay kardeşimiz satin aldi ve parasini gonderdi. Hafta sonu aktepede taktirmak uzere bırakmıştım. Saglik ile alakali acil bir durum oluştuğu icin You are not allowed to view links. Register or Login kardesimize devretti. Ona hayirli olsun diyelim  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*