Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Otomatik Arıyorum

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sdemirel

herkese merhaba,
temiz kullanılmış, mümkünse alfisti sahibinden , kilometresi düşük otomatik dizel 159 arıyorum......

muğlalı

Kolay gelsin alfisti kriterini dikkate almayin sahibi alfisti olmayip çok temiz olan 159 larda var.

sdemirel

doğrudur, sanki alfistiler daha hassas olur gibi geldi

E.Ç.M. (MiTongin)

Bende bu şekilde bir topic açmıştım. Kisa sürede form içinden bir arkadaştan aldım. Umarim istediğin gibi bir araç bulursun ve sonra da terk etmezsin buralari  :D
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

ES53

Kilometresi dusuk derken ne kadar dusuk bir arac ariyorsunuz acaba ? Max Butce nedir ? Dusuk km bir arac alirsiniz fakat agir bakimlari yapilmamissa basiniza is acabilir.80 bin km de 8 yildir trigeri degismemis aldiginizda sizi ugrastiricak bir arac daha kotu olmaz mi.Bence dusuk km den once bakimlari yapilmis faturalari kaydi vs olan araclara bakabilirsiniz km 100 kusur binlerde de olsa.bunu 75 binde 159 sahibi biri olarak soyluyorum bende 52 binde aldim fakat triger baski balata volant turbo vs bunlarin hepsini yeniledim.Bana 1.5 senede 7 bin tl olarak döndü.

Dusunurseniz aracim satilik,fakat manuel

Sent from my iPhone using Tapatalk

sdemirel

km si düşük araçtan kasıt fazla yorulmamış olması. Tabiki bakımlı araç olmalı. benim kastettiğim belli. uzun süredir araştırıyorum 159 ların çoğu yıpranmış. zaten sayısıda az. şöyle uzun süre kullanacağım bir 159 almak istiyorum. Tabiki bakımlarını da yaptırarak.
  ilginize teşekkürler, ben otomatik arıyorum. manuel olsaydı sizin arabanın kriterleri uyardı bana...

sdemirel

159 sahibi olmak bu kadar zor olmamalı. Malesef bu araçlar çok hor kullanılmış. Bazen kendime soruyorum bu iş nereye varır diye....

ArinFırat

5 yıl boyunca hemen hergün 159 ilanlarına baktım.genelde sonbahardan yazın başlarına kadar 159 ilanı 90 ı geçmez.baharın bitimi ve yazın başlangıcı ile 3-4 ay boyunca ise bu sayı 115, max 125 i buluyor.tecrübe ile sabittir..2011 model aldığınızı varsayarsak bile, alacağınız en genç 159 6 yaşında olacak ve dolayısıyla 140 bin km altındakilere iyidir gözüyle bakmak zorunda kalacaksınız.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sdemirel

özellikle forumdaki arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. önerebileceğiniz bir 159 varmı....?

muğlalı

antepteki beyaz 159 2009 olan

sdemirel

biraz pahalı geliyor. istanbul sancaktepe deki 2008 kırmızı deri ilgimi çekiyor yorum yaparmısınız

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login   Selim abinin arkadaşının aracı.
You are not allowed to view links. Register or Login
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

hi_cazz

Şuan ilanlardaki en iyi araç sanırım.

E.Ç.M. (MiTongin)

Şuan ilanlardaki en iyi araç sanırım.
iste *gun gelecek benim olacak diyebildigim nadir 159  biri :nazar:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

sdemirel

hocam sedan arıyorum, tavsiyeniz olursa

hi_cazz

Tüm samimiyetimle söylüyorum. Linkteki sw bütçe olarak size uyuyorsa kaçırmayın. 159un sw'si bir başka güzel.

hi_cazz

Tüm samimiyetimle söylüyorum. Linkteki sw bütçe olarak size uyuyorsa kaçırmayın. 159un sw'si bir başka güzel.