Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İstanbul Buluşması - 10 Nisan 2016 Pazar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok güzel buluşma olmuş , Tüm alfalara Maşallah  :nazar:

You are not allowed to view links. Register or Login  Bir dahaki buluşmaya atlayıp bence gelicem çok güzel olmuş.

You are not allowed to view links. Register or Login Fs ye yay lazım abi :)
inşallah oğuzum. Baş tacısın  :arkadasim:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

E.Ç.M. (MiTongin)

Kalabalık, keyifli ve güzel bir gün oldu gerçekten. Emek veren katılım gösteren, gelmek isteyip gelemeyen ama kalbi bizle olan herkese teşekkür ederim.
Enginim You are not allowed to view links. Register or Login tekrar teşekkür ederiz bu buluşmaya gösterdiğin çaba ve özen için :) bir sonraki buluşma umarım yağmursuz olurda Alfalar biraz daha temiz ve parlak olur :)
büyük bir zevkti benim için  :arkadasim: bu arada bu yagmuru hayatta unutmam. Sabah 6 da kalktim arabanin tozu gitsin diye yikadim. Tam çıkacekken adeletsiz oldu biraz ama  :'(

*Smiles per gallon*

ilbey666

Vay vay fotolar da gelmiş :) Emeği geçen herkese, özellikle Engin abiye çok teşekkür ederim, kendi adıma çok eğlenceli bir buluşmaydı, tanıştığım tanışamadığım gelen herkesin ayağına sağlık :)
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

saskuran

Vay vay fotolar da gelmiş :) Emeği geçen herkese, özellikle Engin abiye çok teşekkür ederim, kendi adıma çok eğlenceli bir buluşmaydı, tanıştığım tanışamadığım gelen herkesin ayağına sağlık :)
Ilbey 1 saat durup gittin,,,,sucuk , kofte , kanat yaptik okadar senin için

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gouki

Çok keyifli bir buluşma olmuş, fotoğraflar için teşekkürler.

FB10ur

Çok güzel ve keyifli buluşma olmuş emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler..

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Hayatımda ilk defa video düzenledim  :lol:

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Bir anda aklıma geldi bu şekilde çekmek. rüzgar sesi fazla gelmesin diye kaldırmadım o yüzden tavanı çekmişim  :lol: bir dahakine daha tecrübeli olacağım kesin çünkü video sesini kısıp arkaya fon müziği ekleniyormuş  :rock:

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login Kardeşimizin objektifinden anadolu yakası toplanma noktası  :yukari-ok:

*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

Alfadanadam

Çok güzel bir buluşma olmuş. Yaşlandıkça böyle buluşmalara gitmek zorlaşıyor sanırım. Eskiden asla kaçırmazdım. Gerçi evli ve çocuklu olmak ta etkilemiş olabilir :)

DcD-Semih

Konuyu bile yeni görüyorum, çok üzüldüm ya ne zamandır böyle buluşmaya katılmak istiyodum kaçırmasaydım keşke.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

h.t

Fotoğraflar için teşekkürler , çok keyifli bir buluşma olmuş  :alfisti:

You are not allowed to view links. Register or Login kankam bidaha ki buluşmaya adminide alır basar gideriz olmadı , o kadar dizelleri boşuna mı aldık :haydi:

E.Ç.M. (MiTongin)

Çok güzel bir buluşma olmuş. Yaşlandıkça böyle buluşmalara gitmek zorlaşıyor sanırım. Eskiden asla kaçırmazdım. Gerçi evli ve çocuklu olmak ta etkilemiş olabilir :)
valla abi coluk cocuk gelen abilerimiz vardi. Bahane yaratma kendine simdi. Hayati bir daha gelmiycez. Her anin keyfini cikaralim ;)
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Konuyu bile yeni görüyorum, çok üzüldüm ya ne zamandır böyle buluşmaya katılmak istiyodum kaçırmasaydım keşke.
valla semihim çok uğraştım tek tek yazdım herkese. Burdan da whatsapp grubundan da. Istanbul alfistleri diye topic açmıştım. Ordan bile kayıtlı olan herkese ozelden mesaj attim. Cok yarari oldu form icinde bizler icinde  :alfisti:
*Smiles per gallon*

DcD-Semih

valla semihim çok uğraştım tek tek yazdım herkese. Burdan da whatsapp grubundan da. Istanbul alfistleri diye topic açmıştım. Ordan bile kayıtlı olan herkese ozelden mesaj attim. Cok yarari oldu form icinde bizler icinde  :alfisti:
Abi konuya baktım farkettim onu zaten tamamen benim dikkatsizliğim kaçmış gözümden, bidahakine kaçma şansı yok ama inşallah :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

E.Ç.M. (MiTongin)

Fotoğraflar için teşekkürler , çok keyifli bir buluşma olmuş  :alfisti:

You are not allowed to view links. Register or Login kankam bidaha ki buluşmaya adminide alır basar gideriz olmadı , o kadar dizelleri boşuna mı aldık :haydi:
tesekkur ederiz  :yukari-ok: bizde istanbul futbol ekibi çıkarıp vip minubus ile gelmeyi düşünüyorduk  :serefe:
*Smiles per gallon*

E.Ç.M. (MiTongin)

Abi konuya baktım farkettim onu zaten tamamen benim dikkatsizliğim kaçmış gözümden, bidahakine kaçma şansı yok ama inşallah :)
istanbul alfistleri topicten bekleniyorsunuz  :serefe:
*Smiles per gallon*

h.t

tesekkur ederiz  :yukari-ok: bizde istanbul futbol ekibi çıkarıp vip minubus ile gelmeyi düşünüyorduk  :serefe:

Hahaha her zaman bekleriz :arkadasim:
Yalnız karşınızda bir yıldan fazladır birlikte oynayan , oturmuş bir takım var haberiniz olsun :lol:

E.Ç.M. (MiTongin)

Hahaha her zaman bekleriz :arkadasim:
Yalnız karşınızda bir yıldan fazladır birlikte oynayan , oturmuş bir takım var haberiniz olsun :lol:
o zaman biraz fırınlarda vakit geçirelim  :lol:
*Smiles per gallon*