Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ssg

Beyaz parklar turuncudan çok daha hoş durmuş :)
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Parklari beyaza cevirdim. turuncu halide guzeldi bu da guzel, bi muddette boyle kullanayim:)
ust salincaklar ses yapmamasina ragmen yan sanayi oldugu icin orjinaliyle degistirtim, cikan salincaklar saglamdi fakat yeni salincaklarla daha bi hos oldu surus.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk

bizim photonlar mı bunlar?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

bizim photonlar mı bunlar?
evet volkan, senin onerdigin seri.

Cuore sportivo

wolkanku

evet volkan, senin onerdigin seri.

Geçen gün onları brerada 4300 k ların yanına taktım kötü durdu:( 6000k xenon ampulü sipariş ettm bende
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

Geçen gün onları brerada 4300 k ların yanına taktım kötü durdu:( 6000k xenon ampulü sipariş ettm bende
ben de  kisalari yakinca cok hos bulmadim ama turuncuyla kiyaslayinca daha uyumlu. en guzeli kisalari yakinca parklari sondurebilme secenegi olmasi ama o da yok

Cuore sportivo

leonheart

159 da, 6000K xenon ampülleri 4300K ları çıkarıp direk takabiliyor muyuz hocam? Şahsen ben de 6000K ların rengini daha hoş buluyorum.
159 JTDM Distinctive

wolkanku

159 da, 6000K xenon ampülleri 4300K ları çıkarıp direk takabiliyor muyuz hocam? Şahsen ben de 6000K ların rengini daha hoş buluyorum.

K ampulün rengini belirleyen kelvin derecesidir.
D1S ampul tipi olduktan sonra 4300k'da taksanız 30.000k'da taksanız , oturacak olan soket ve ayaklar aynı olacağı için problemsiz oturur.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

leonheart

K ampulün rengini belirleyen kelvin derecesidir.
D1S ampul tipi olduktan sonra 4300k'da taksanız 30.000k'da taksanız , oturacak olan soket ve ayaklar aynı olacağı için problemsiz oturur.

Peki hocam tavsiye edebileceğin bir marka var mı? Benim elimde 8000K bosh marka var ama onlar da sanki biraz maviye çalıyor, çok da içime sinmiyor açıkcası
159 JTDM Distinctive

wolkanku

Peki hocam tavsiye edebileceğin bir marka var mı? Benim elimde 8000K bosh marka var ama onlar da sanki biraz maviye çalıyor, çok da içime sinmiyor açıkcası

tavsiye edemiyorum çünkü bu ampullerde sahtesi çok, şu an piyasaki philips ve osramların çoğu sahte..çinden gelen osramları burada sıfır orjinal diye tanesini 80-150 tl arasında satıyorlar.  ilker kemal'den orjinal osram alabilirsiniz ama yanlış hatırlamıyorsam tanesi 250 tl gibi birşeydi.

alın sahte osram; 25 dolara kapınızda. bunun 17 dolara olanları da var, sahibindendeki satıcıların pek çoğu bunlardan getirip orjinal diye iteliyor.

ben ne yaptım diye soracak olursanız, madem her halukarda sahte alıyorum o zaman osram vs. kasmaya gerek yok dedim, d1s ampul diye aliexpresste arattım, order ve feedback'e ve feedbackteki fotoğraflı yorumlara bakarak aklıma yatan satıcdan ampulü aldım.
benim aldıklarım bunlar;
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

leonheart

Anladım hocam madem öyle bir durum var sizin yaptığınız en mantıklısı  :) Teşekkür ederim
159 JTDM Distinctive

alperuzi

ben de çin malı d1s kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır, sorun yok ;) 2 set (4 adet) 30 dolara mı ne geldiydi...

fatihmehmet

Çin malı, sahte vs aydınlatma da problem yaşatıyor mu? Sağ farın rengi bozulmaya başladı. Sorun yaşatmıyorsa 2 tane alayım ben de. 156'nın da orijinal xenon soketi d1s diye biliyorum.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

francobaresi

arkadaslar arabami satmayi dusunuyorum. bu hafta gerceklesmesini bekledigim bir olaya gore kesinlik kazanacak. suan aracimda masallah herhangi bir kusur, mekanik veya kozmetik problem yok.  satilik olma sebebi daha ust model bir arabayi almak uzere olmam, akliniza olumsuz bir sey gelmesin.eger bekledigim olay gerceklesmezse binmeye devam edecegim. hatta arabaya daha da guzellestirerek (19 ti vs.:) ) araba hakkinda ozetle su bilgileri vereyim ; 146500 kmde distinctive plus 2008 model. sunroof , koltuk isitma , arka klima opsiyonu disinda full paket.

Bakim durumu: 120 bin kmye kadar yetkili servis bakimli, 27 bin kmdir ise orjinal parcalar alfayedekten temin edilerek alfa romeo ozel servisi ve  yetkili servis bakimindadir. ilk gunden bugune kadar yapilan her islemin hem yetkili servis kayitlari, hem silecekler dahil en ufak parcanin faturasi mevcuttur. Çalismayan, sorunlu hic bir teknik aksami yoktur. agir bakim olarak; baski balata volan  12 bin km once ocak 2015te,triger ve devirdaim  13 bin km once 2014 temmuzunda, ust salincaklar gecen ay- mart 2016 -,alt salincak 2015 subat ayinda degismis olup , butun sivilari( direksiyo, sanziman, fren hidrolikleri) kaliteli ve guncel olan yaglarla degistirilmistir.egr-dpf  tertemizdir. turbo basinci  sifir ayarindadir.
Kaporta - İç mekan temizlik durumu: arabamin nano boya korumasi, motor temizligi ,detayli ic temizligi profesyonel olarak mart ayinda yapilmis olup, tarafimdan da ust kalite urunler kullanilarak duzenli sekilde haftalik olarak yapilmistir. ic mekan durumu cok iyi kondisyondadir. Direksiyon kaplamasi ve kol dayama derisi yeni yaptirilmistir. ayrica 159 larda gorulen soyulmus plastik aksamlar yenilerek en temiz sekilde durmaktadir.

Aksesuarlar : 18 ti jant takimi,Yetkili uygulayicisinda yapilmis llumar cam filmi, orjinal zender marşpiye takimi ve mat krom ayna kapaklari, orjinal paslanmaz pedal takimi, alfa romeo logolu metal ayak dayama,2. egzos çikisi, 2016 model amblemler ve alfa romeo camurluk stickeri, araca ozel yapilmis hali paspas takimi, aktif baglantili shark anten, usb den muzik dinleme, arac ici telefon gorusmesi olanagi saglayan blue-me sesli komut sistemi

kaza-boya durumu: tramerde benden onceki sahibinin 5 adet kaydi olup dusuk miktarlardadir. otoparkta surtme vs gibi. fotografi bulunan kucuk catlak nedeniyle on tampon kaskodan degismis ve tramer kaydindaki fiyatin cogunu tek basina olusturmaktadir.  o kazada da tampon alt ucu  disinda hic bir hasar olmamistir. boya olarak arka sag ve on camurluk boyali, arka sol camurluk agzinda lokal boya vardir.

muayene durumu: eylul 2017 ye kadar muayenesi mevcuttur.
plakasi da cok ozel bir kombinasyon olup, araca ayri bi hava katmaktadir. oransal olarak makul kmde olan arabam bu kmyide uzun yolda yapmis, ankarada da havaalani protokol yolu guzergahinda kullanilip bu sayede hem yuruyen icin hem motor icin yorucu bir gecmisi olmamistir. bircok asinan parcasini kendim titizlikle emek vererek duzelttim.
arabanin yedek anahtari, butun kitapciklari ve belgeleri verilecektir.
dusundugum fiyat 51 bin tl, alfa kullanicisina pazarligim elbette olacaktir.

Cuore sportivo

ucarozcan

Her şeyin hayırlısı olsun. :clover:
Bir üst model derken Giulia mi geliyor yoksa.  :p
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

francobaresi

Her şeyin hayırlısı olsun. :clover:
Bir üst model derken Giulia mi geliyor yoksa.  :p
sagol ozcan ama giulia icin evi de satip ek is bulmak lazim surpriz olsun digeri , daha kesin olmadigi icin yazmayim.

Cuore sportivo

esatkaracan

Hayırlısı olsun onur. Gerçekten temiz bir 159 :clover:

E.Ç.M. (MiTongin)

Aracı hatırlamak için şöyle 4 5 sayfa geriye gittim. Genel olarak güzel bir alfa
Hakkinizda hayirli olsun. Satilirsa da degerini bilene gider inşallah  :nazar: :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

francobaresi

sagolun, beni ve araci taniyanlar bilir, hic masraftan kacmadan diri tuttum araci,  satilirsa alacak arkadasi memnun birakacak, mekanik harcamayla yormayacak durumda, insallah gonlumuze gore olur. ozel mesajla ulasabilir ilgilenen arkadaslar

Cuore sportivo

Utku

Genel olarak guzel bi alfa demek biraz hafif kalmis.
Forumdaki en guzel 159 lardan biri bu.
Hayirli olsun onur, bekledigin olay gerceklesmez insalah :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

francobaresi

Genel olarak guzel bi alfa demek biraz hafif kalmis.
Forumdaki en guzel 159 lardan biri bu.
Hayirli olsun onur, bekledigin olay gerceklesmez insalah :)
sagol utku, bekledigim olay gerceklessin eminim ilk sevinecek dostlarimdan olacaksin :)

Cuore sportivo

francobaresi

İlan yayınlanmaya başladı, hadi bakalım hayırlısı :)
İlan no:  292600851
Link: You are not allowed to view links. Register or Login
Cuore sportivo

krm1983

Hayırlısı olsun

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

vieri

Çok klişe olacak ama imkanım olsa bu kondisyondaki bir 159'u kaçırmazdım.Hayırlı satışlar.

francobaresi

Çok klişe olacak ama imkanım olsa bu kondisyondaki bir 159'u kaçırmazdım.Hayırlı satışlar.
cok tesekkur ederim :) satma fikri oyle zor geliyo ki, maddi manevi emegim cok cok fazla. inanir misiniz , esime satma fikrini arabada konusmayalim diyorum , duymasin  araba diye, nasi bi delilik bu alfa aski

Cuore sportivo

vieri

cok tesekkur ederim :) satma fikri oyle zor geliyo ki, maddi manevi emegim cok cok fazla. inanir misiniz , esime satma fikrini arabada konusmayalim diyorum , duymasin  araba diye, nasi bi delilik bu alfa aski

Söz konusu alfa olunca çok garipsemedim açıkçası. :)) Bence de araba duymasın.  :D Umarım başka bir çıkış yolu bulunur.159'la yola devam edersiniz.