Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Brera 2,2 JTS / 34 TS 4268 / Hayaldi Gerçek Oldu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu orjinal gun metal rengin plastik dip seçeneği var mıdır acaba?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vardı da biz mi yapmadık :)

plastidipde gunmetal diye bir renk var ama alakasız bir renk.

belki o renk atılıp, üstüne metalizer uygulanırsa güzel bir şey olabilir ama orjinal silver jant rengine çok yaklaşır o zaman.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Serhat59

Ben 156 mk2 jamarau siyah aracımda 17" selespeed kullanıyorum sizinkinin yaninda esamesi okunmaz da yine de idare eder :)

Jant rengi çok açık duruyor bana göre ve gun metal düşünüyorum sizce nasıl olur?

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

wolkanku

Ben 156 mk2 jamarau siyah aracımda 17" selespeed kullanıyorum sizinkinin yaninda esamesi okunmaz da yine de idare eder :)

Jant rengi çok açık duruyor bana göre ve gun metal düşünüyorum sizce nasıl olur?

Bu siyah gerçi ama fikir verecektir:)
Bence biraz koyu çünkü jant kollarının aralığı çok sık
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Serhat59

Evet gun metal daha iyi duracak bence de teşekkürler :)

wolkanku

aux bağlantısını yaptırdıktan sonra , temiz müzik dinleme keyfine ulaşınca sesi biraz yükselttim, bosenin amfisi sayesinde gerçekten çok kaliteli ve yüksek seslere çatlama olmadan çıkıyor, son ses seviyesi 40 , ancak 30'da kulakları yırtacak seviyeye geliyor :)

ancaaaaak aldığım günden beri bose sistemin subwoofer'ı çalışmıyordu, ebay de bakındım, çok iyi fiyata da buldum, sonra biraz araştırınca bose'nin wooferının bu sistemde güzel çalmadığına dair çok yorum okudum. bu bassızlığı bir süreliğine ön kapılarda 16 cm , arka kapılarda ise 13 cm'lik hoparlörlere bası yükleyerek bertaraf etmeye çalışsam da mantıklı bir çözüm değildi.

benim istediğim camlar titresin, kaldırımda yürüyenler hoplasın, plakam zangırdasın değil asla :)
bugün duramadım ve blaupunkt GTB 8200a aktif subwoofer'ı aldım.

Özellikle aktif olmasını istedim çünkü daha önce 159da alpine 844br modelini hi-fi404 diye bir amfi ile kombine ederek nispeten kaliteli bir ses aldığımı düşünerek dinledim, ardından çeşmede sigortası patlayınca sanayide bir dükkan bulup, sigortayı gösterdiğimde tesisatçı yapılan bağlantının kasap işi olduğunu söyledi, tekrar bağladı vs derken 2 kere sökme takma işi vs ile hem zaman hem nakit kaybı yaşadım. bu sefer usta ustanın işini boklamasın diye özellikle aktif olup kendi amfisini içinde barındırmasını istedim.

bu ürünü alırken alpine swe 815 modeli ile çok gittim geldim, ancak hem RMS gücü olarak daha yüksek, hem de daha düşük Hz derlerine inebildiği için bu wooferi tercih ettim.

bir de alpine'ın kumandası mecburen içeride bir yerde olacaktı, zaten breranın içinde fazlalıklara yer ayıracak alan yokken, o kumandayla hiç uğraşasım gelmedi açıkçası. blaupunktun tüm ayarları kutunun üzerinden yapılıyor.

bakalım perşembe günü elime geçmiş olur, cuma ya da cumartesi taktırınca izlenimimi yazarım.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

milano 75

plastidipin gunmetali güzel değil be You are not allowed to view links. Register or Login ,gunmetal boyanıra, tonu tutturulursa ancak bazı tonlarda güzel duruyor boyayla.bunu metalizerle açmaya kalkarsanda yakından acaip simli bi görüntü oluşabilir,denedim.benim alttaki ton veya görece koyusu hoşuma gidiyor koyu tonda.yanlız You are not allowed to view links. Register or Login iyi nokta yakalamış,renklerin yakışma durumu janta görede değişiyor.senin renk eminim yakından daha canlı duruyor,aynısını uyguladım bende ama hiçbir fotoda kendi rengini yakalıyamadım  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

C2VTS

Volkan abi selamlar ben Batuğhan hafta sonu caddede karşılaştık :) . Jantlar kusursuz duruyor son hali ile ben canlı gördüm çok beğendim . İlk defa yolda giderken 2.2jts sesi duydum çok hoş bir sesi varmış gerçekten .Kazasız belasız nazarsız kullanman dileğiyle abi.
◯⃝⃝⃝⃝◯O-----       \  ◯   /        -----O◯⃝⃝⃝⃝  
                         \     /      
                          \   /                         
   ◎                     v                      ◎

wolkanku

Volkan abi selamlar ben Batuğhan hafta sonu caddede karşılaştık :) . Jantlar kusursuz duruyor son hali ile ben canlı gördüm çok beğendim . İlk defa yolda giderken 2.2jts sesi duydum çok hoş bir sesi varmış gerçekten .Kazasız belasız nazarsız kullanman dileğiyle abi.

selam batuhan, senin de aracın dikiz aynamdan anında gözüme çarpıyordu, o yüzden gelmeni bekledim zaten :)
jantları beğendiğine sevindim , teşekkür ederim.
genelde oralardayım, yine karşılaşırız :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Caddede camları açıp yeni sub ile bangır bangır piyasa yapıcan ben anladım. Elini camdan sarkıtmayı unutma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

Caddede camları açıp yeni sub ile bangır bangır piyasa yapıcan ben anladım. Elini camdan sarkıtmayı unutma.

o dediğin bizde atasporu be :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

o dediğin bizde atasporu be :)

Serhat59

plastidipin gunmetali güzel değil be You are not allowed to view links. Register or Login ,gunmetal boyanıra, tonu tutturulursa ancak bazı tonlarda güzel duruyor boyayla.bunu metalizerle açmaya kalkarsanda yakından acaip simli bi görüntü oluşabilir,denedim.benim alttaki ton veya görece koyusu hoşuma gidiyor koyu tonda.yanlız You are not allowed to view links. Register or Login iyi nokta yakalamış,renklerin yakışma durumu janta görede değişiyor.senin renk eminim yakından daha canlı duruyor,aynısını uyguladım bende ama hiçbir fotoda kendi rengini yakalıyamadım  ;)

Sizce mat siyah üzerine pearlizer mi bu rengi verir yoksa gun metal üzerine glossifier mi?

wolkanku

benim yaptığım siyah üstü metalizer , ki gerçekte gözle bu renge yakın zaten belki 2 kat daha geçsem tam bu renk olacak.

gunmetal sprey üstü glossifier bu ton ile alakasız olur.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

Ada'mın içine Batman kaçmış
Volkan vazgeç bu siyah sevdandan bencede olmamış gunmetal en ideali
Ve harbiden yaslaniyon mu sen ilk defa bir yaptığın bu kadar olumsuz karşılandı bence evlen daha yaşlanmadan

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

Ada'mın içine Batman kaçmış
Volkan vazgeç bu siyah sevdandan bencede olmamış gunmetal en ideali
Ve harbiden yaslaniyon mu sen ilk defa bir yaptığın bu kadar olumsuz karşılandı bence evlen daha yaşlanmadan

yahu zaten gunmetal , yakın zamanda yaza merhaba buluşması olur, canlı görüp de "aaa gunmetalmiş ya , gerçekten de güzel olmuş" diyenlere bagajdan plastidip çıkartıp yüzüne sıkacağım  :lol:

benim ruhum zaten 55 yaşında emekli albay  :kahve:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Bar35

Bence gayet güzel Volkan, gerçek hayatta çok daha güzel duruyordur.

Bu arada bende siyah grubuna üye oldum  :D
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

wolkanku

Aliexpressten 5000k xenon ampulü siparişi vermiştim, satıcı 6000k yollayabileceğini söyledi, ok dedim geldi ampuller 1 ay içinde

Plakada duran photon ledleri parklara geçirdim, 6000k d1s leri taktım, 7 yıldır 4300k kullanınca 6000k çok mavi geldi

Ayrıca tek ampul daha mavi yanıyor, 50 saat kullanımdan sonra eşitlenebilir, eşitlenmese de problem değil 4300k ampul alacağım tekrar:)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

iceberg156

Bende 4300 ds1 kullanıyorum ve beyazlığından biraz şikayetçiyim.6000 de gözüme çok mavi geliyor. Aslında en kıvamında gözüken 5000k gibi.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

wolkanku

Bende 4300 ds1 kullanıyorum ve beyazlığından biraz şikayetçiyim.6000 de gözüme çok mavi geliyor. Aslında en kıvamında gözüken 5000k gibi.

aynen öyle 5000k tam ideali, ben de o sebeple sipariş verdim ama siparişi geçtikten sonra satıcı elinde 5000 olmadığını 6000 olduğunu söyledi  :duvar:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

iceberg156

aynen öyle 5000k tam ideali, ben de o sebeple sipariş verdim ama siparişi geçtikten sonra satıcı elinde 5000 olmadığını 6000 olduğunu söyledi  :duvar:

Bende 5000k' ya dönmek istiyorum fakat şuan da kullandıklarım orjinal Osram. Aliexpress'dekiler malum, Osram veya Philiphs dediklerinin çoğu çakma. Fiyatları ortada zaten. Gerçek Osram You are not allowed to view links. Register or Login şu an için çok pahalı. En azından kötünün iyisi bir çin malı bulursak deneme amaçlı bende sipariş edebilirim  :arkadasim:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

wolkanku

Bende 5000k' ya dönmek istiyorum fakat şuan da kullandıklarım orjinal Osram. Aliexpress'dekiler malum, Osram veya Philiphs dediklerinin çoğu çakma. Fiyatları ortada zaten. Gerçek Osram You are not allowed to view links. Register or Login şu an için çok pahalı. En azından kötünün iyisi bir çin malı bulursak deneme amaçlı bende sipariş edebilirim  :arkadasim:

geçenlerde ilker kemalle de konuştuk, piyasada orjinal diye satılan philips ve osramların çoğu sahte dedi , gaza gelip türkiyeden de alıcam diye almayın yani :)

bence 23 dolarlık osram xenarc'lardan sipariş verin, aydınlatma konusunda bir problem yaratmıyor , ömürü sıkıntı yaratabilir, o zaman da mevcut olanları geri takarsınız.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

agucba

Çin'den 30 TL'ye 4300k olduğu söylenen xenon ampuller sipariş etmiştim, ancak geldiklerinde bizim 145'teki nerede ise 7-8 yıllık 6000k ampuller ile aynı hatta daha kötü idiler diyebilirm. Malzeme kalitesi ve işçilik de çok daha kötü idi.

///////////////

E.Ç.M. (MiTongin)

Bende siparis vermek istiyorum ama aliexpress xenon larin kalitesi ve arabaya bir zarari olup olmayacagi konusunda tereddütlerim vardi volkan. Tecrubeleriniz doğrultusunda senin fikrin nedir?
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

wolkanku

Bende siparis vermek istiyorum ama aliexpress xenon larin kalitesi ve arabaya bir zarari olup olmayacagi konusunda tereddütlerim vardi volkan. Tecrubeleriniz doğrultusunda senin fikrin nedir?

valla 15 dakika kullanabildim, bir yorum yapmak için çok çok erken..

üzerindeki mevcut 4300k'lar'ı ilkerden geçici olarak almıştım, ömrü yarısına gelmiş ampullerdi.
onlara kıyasla , gece vakti çıplak gözle fara doğru baktığımda yeni ampullerdeki ışıma etkisi daha fazla.. yani nasıl anlatayım, fara doğru baktığında etrafında gördüğün ışık dağılımı daha fazla. duvara vuran ışıktaki ufuk çizgisi denilen mora yakın renk daha belirgin. dışarıdan baktığımda yere epey ışık vuruyor desem de arabayı kullanırken yere vuran ışığa 15 dakikada gözüm alışmadı..bir kaç gün kullanırsam net yorum yapabilirim.

arabaya zarar vereceği bir durum yok, soketleri, yuvası ve tırnakları birebir oturuyor. içindeki devreler de düzgün ki, açılıp kapanırken herhangi bir gariplik sezmedim, ilk açıldığında da hızla olması gereken renge geliyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

Çin'den 30 TL'ye 4300k olduğu söylenen xenon ampuller sipariş etmiştim, ancak geldiklerinde bizim 145'teki nerede ise 7-8 yıllık 6000k ampuller ile aynı hatta daha kötü idiler diyebilirm. Malzeme kalitesi ve işçilik de çok daha kötü idi.

malzeme kalitesi, işçilik, paketleme çok çok başarılı buldum. takmadan önce baya inceledim, özensiz bir kısım yok.

aydınlatma performansı için meraktaydım, dıştan baktığımda daha çok aydınlatma var gibi görsem de, kullanırken onu pek göremedim, henüz gözüm pek alışmadı çünkü bu mavimsi tona.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia