Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Karikatür...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Memleket manzaraları...

Register or Login" border=0>

agucba

Küllük olayı muazzam olmuş :))

///////////////

BARLAS

Formula 1 Türkiye Kuralları

?  Türk pilotlar araçlarının bagajlarında mangal bulunduramayacak.
     ?  Otomobilde teyp ve anfi teşkilatı varsa söktürülecek, mini vantilatör, kafasını sallayan köpek ve dikiz aynalarında boş CD bulunduran pilotlar yarışa alınmayacak.
     ?  Araçların arkasında yazılı bulunan "Canısı, Var Ya, Deli Yürek, Bir Sana Doyamadım Bir de Sabah Uykusuna, Günahkar Sokakların Tövbekar Çocuğu Muhittin; O Şimdi Asker, Tertip İdris, Anan da sollardı" gibi ibareler acilen çıkartılacak.
     ?  Pitstop anında (tamir bakım amaçlı kısa mola) teknik ekipten, "Usta gelmişken bir karbüratöre bakıver", ya da diferansiyelden ses geliyor, alt takımlara el atıver" gibi taleplerde bulunulmayacak.
     ?  Ülkemize gelen hiçbir yabancı pilotun arabasına yaklaşıp, "Usta kaç yapıyo bu?", "Bizim Almanya´daki kayınçoda bunun aynısından vardı", Bunların ikinci elleri kaça gidiyo hoca" gibi sorular sorulmayacak.
     ?  Start verildiği anda arkadan Daaaaat" diye kornayla uyarı yapılmayacak.
     ?  Yarış sırasında yabancı pilotlarla çarpışmak suretiyle kaza yapan pilotlarımızın, "Trafik gelmeden yerinden kıpırdatmam arabayı", ya da "Sana sanayiden tanıdık bi ustanın kartını vereyim, git ona yaptır, faturayı ben hallederim" gibi yaklaşımlar göstermelerine kati surette izin verilmeyecek.
     ?  Yabancı sigara reklamlarıyla birlikte, milli menfaatler uyarınca, sigara ve içkilerin yanı sıra Vefa Bozacısı gibi reklamlar alınabilecek. Ancak, yarış sırasında kesinlikle çay sigara içilmeyecek.
     ?  Cam silici çocuklar pistten uzak tutulacak.
     ?  Yine startta bekleyen arabaların arasına, trafik tıkalı zanneden sucu, kağıt helvacı, simitçi gibi seyyar satıcıların girerek sürücülere satış yapması engellenecek.
     ?  Piste kati surette hız engelleyici tümsek konmayacak.
     ?  Pitstoplarda duran otomobillere kapkaççıların yaklaşmasına izin verilmeyecek.
     ?  Otopark mafyasının, pistin etrafındaki 10 kilometre çapındaki alana girmesine kolluk kuvvetleri engel olacak.

Edited by - BARLAS on 23/08/2007  12:36:26

Salleen

quote:

Formula 1 Türkiye Kuralları

?  Türk pilotlar araçlarının bagajlarında mangal bulunduramayacak.
     ?  Otomobilde teyp ve anfi teşkilatı varsa söktürülecek, mini vantilatör, kafasını sallayan köpek ve dikiz aynalarında boş CD bulunduran pilotlar yarışa alınmayacak.

giremicez desenize

Cem

MErt seyretmek serbest de piste inemezsin o donanımlarla :))

admin

Aşağıdaki fiyat listesinin yeri bana göre burası. Tüm yazım hataları bir yana, adam nerdeyse ne iş olsa yaparım abi, hemde günlüğü 100 ytl. diyecek durumda.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

admin

Yaşlı borsacı ile Genç borsacı parkta sohbet ederek dolaşıyorlar. Yaşlı, gence mesleğin püf noktalarını anlatıyor:
- Bak evladım. Bu meslekte başarılı olmak için sadece fırsatları değerlendirmek yetmez. Zaman zaman fırsatları da senin yaratman gerekir. Bunun için sürekli dikkatli olman gerekir. Uygun bir yorumla hiç umulmadık olaylar bile, çok büyük fırsatlara dönüşebilir. Bak mesela, şu karşıda gördüğün taze köpek pisliği sana sadece iğrenç bir şey olarak geliyordur. Ama ben eğer, şu pislikten bir lokma alıp ağzına atarsan sana 1 milyar lira veririm dersem, olay senin açından nasıl da büyük bir fırsata dönüşüverir, değil mi? Yapar mısın?
Genç borsacı tabii efendim der.
Parmağını pisliğe daldırır, bir lokma alır yutar. Yaşlı borsacı cebinden bir milyarı çıkartır, gence verir. Bir süre yürürler, genç dayanamaz sorar:
- Hocam, ben size aynı teklifte bulunsaydım kabul eder miydiniz? Bakın ileride de başka bir pislik var. Bir milyar karşılığı dener miydiniz?
Yaşlı borsacı tabi ki der.
O da bir lokma alıp yutar. Genç borsacı da çıkartır, biraz önce kazandığı 1 milyarı iade eder. Bir süre sessiz sessiz yürürler.
Genç yine dayanamaz sorar:
- Hocam. Ne sizin cebinizdeki para miktarı değişti. Ne de benim cebimdeki. Söyler misiniz, biz bu boku niye yedik? Kurt borsacı cevap verir:
- Öyle deme evladım. 2 milyarlık işlem hacmi yarattık

BARLAS

Türkiye'deki ilginç ad ve soyadlar..

You are not allowed to view links. Register or Login

''Abdülvahim Pastırma, Hasan Tost, Mustafa Patlıcan, Mustafa Gümüş, Kemal Aliminyum, Ali Kulağıduymaz, Abdülhalim Pırasa, Ahmet Mehmet Veli, Arı Balcı, Ateş Barut, Avukat Güven Kurtul, Ayşe Donsuz, Ayşe Yediçocuklu, Kubilay Alıpsatıcı, Hacer Burunsuz, Metin Tarladaçalışan, Öznur Palavracı, Ali Karadeniz, Mehmet Akdeniz, Ece Marmara, Elif Ferlibülbül, Mustafa Sinek, Sinem Yosma Alver, Abdil Aldıvermez, Abidin Korkankorkmaz, Ali Yolasığmaz, Arzu Yuvarlak, Cemal Vakvak, Arif Kazma, Uygun Biçer, Engin Hakkıvarverilmez, Ender Tanrıbuyurdu, Çilem Yerdekalmaz, Ebru Merthatun, Sakın Yavaş, Halis Çelik, Varvara Maden, Dicle Sakin Akar, Fırat Sakin Akar, Hopşerai Süfla, Demirel Yükselecek, Cavit Doksanbir, Şafak Otuzaltı, Ağustos Güzel, Acaip Duran, Ahmet Neidim''

BARLAS

N'olur sesli dinleyin..

Cem

Bu isimlere benden de bir ekleme ,tanıştığım ve gerçekliğine şahit olduğum birisidir.
Satılmış SAAT .

Birde şöyle bir isim varki,tamamı tekmil bir bayana aittir.(durum mahkemelik olmuş,isim yüzünden nüfus memuru işten çıkarılmıştır-bu isim yazılırmı nufusa diye))  
"Fütühat-ı cumhur biricik teksin gel gör sev al Horansuyu Kesdemet."

BARLAS

quote:

"Fütühat-ı cumhur biricik teksin gel gör sev al Horansuyu Kesdemet."

Yok artık!!

admin

Annanemin ismi Fatü'l Matü Zehra.

BARLAS

Geçenlerde bir firma ziyaretine gittim, toplantı yapacağımız kadın kartını verdi "Nafile Görür".. Hadi bakalım o saatten sonra toplantı yap, o anlattı ben dinledim, çok söylemem gereken birşey olduğunda "hanımefendi, ıııı, şey, ha bu arada..." gibi kelimelerle araya girip birşeyler söyledim..

admin

n/a

quote:

bence You are not allowed to view links. Register or Login u kapatma zamani geldi bu resimler üzerine....rezalet laf değil yani..

BARLAS

Nası yani, ne bunlar be??

ermansavut

gri olan primera galiba degil mi ?
34 AE 4277
2001 156 selespeed

n/a

bu ne yaa?üstteki araba alfa ise ben satarım  bu arabayı.

admin

Bulunduğunuz başlığa dikkat edin

n/a

hah Çin'e bunu satsınlar

n/a

yalnız böyle bir alfa gerçekten varmış 1985 model 1.5 motorlu falan filan....

BARLAS

Bu habere gülünür mü ağlanır mı bilmiyorum ama Birmot'tan da beterleri varmış..

babi

Kamyon oscarları dağıtılmış artık kamyoncularda modernleşti

Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

BARLAS

quote:

Kamyon oscarları dağıtılmış artık kamyoncularda modernleşti

Ben de Bodrum'dan dönerken bir kamyonun arkasında bir yazı gördüm, hoşuma da gitti: "Duanla mı yaşadım ki bedduanla öleyim?"

babi

Adem ile Havva yeni versiyon.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS