Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Solventli Benzinin faydaları..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Yakıt aldığımız yere dikkat edelim dostlar.. 1 depo benzin bile araca çok büyük zararlar verebiliyor..

Solventli benzinin pistona ve bujilere verdiği zarar...

Register or Login" align="left" vspace="2" border="0" alt=""/>

Soldaki buji erimemiş haldeki, sağdaki malum...

Bunlar 200sx 'in parçaları.. Sahibi Kızıltoprak Shell'den ve hep 98 oktan benzin aldığınıda eklemiş..

Alfadanadam

Kızıltoprak shell ve ziverbey mobil(şimdiki BP, iki tane asla benzin alınmayacak istasyonlar...

Onur

izmir alsancak opet :)

whale

iyi de bu benzin istasyonlarının iyi mi kötü mü benzin sattığını nasıl anlayacaz hiç almasam yazın tatile çıktığımda 2-3 depo benzini bilmediğim ve emin olmadığım sadecde markasına güvendiğim yerlerden alıyorum.

Alfadanadam

genelde shell iyi derler...özellikle güneyde adını sanını hayatımda daha önce duymadığım markalara denk geliyorum..daha hiçbirinden almış değilim :)

n/a

Ben Shell'den kaçıyorum hep. TürkPetrol takılıyorum bu ara, şikayetim yok ama mükemmel diyemem :)

n/a

Genelde şirketlerin anlaşmalı olduğu benzin istasyonlarını tercih edin.. Kısa bi gözlem ile yada sorarak öğrenebilirsiniz.. Mesela ben Gaziemirde ESBAŞ'ın senelerdir anlaşmalı olduğu bir BP istasyononundan alırım benzini.. Esbaş'tada zamanında çalıştığım için onlarca arabasının hiçbirinde şimdiye kadar benzinden bir problem çıkmadığını bildiğim için gönül rahatlığıyla alıyorum.. Yolunuz bu tarafa düşerse Bozkurt BP ' den gönül rahatlığıtla deponuzu doldurabilirsiniz..

Bunla ilgili bir topic açayım olmassa " Güvenilir benzin istasyonları"  diyerekten : ))

n/a

benzinden öte bi fakirlik problemi gibi görünüyo... turbo 200sx fazla arttırılmış turbo basıncı, yetmemiş enjektörler ve/veya yanlış benzin haritası... motor fakir kaldıkça eriyen pistonlar...

Ankara

Eskişehir yolu Opet... 95-98 oktanında memnunum

Bilkent Shell e yaklaşmayın

n/a

alp bey  ankarada mı yaşıyorsunuz?

n/a

evet