Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İlk Araç, İlk Alfa, İlk Heyecan - 06BY7881 - 147 1.6 TS MK2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozroztrk

Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın..

MUU

Çok teşekkür ederim herkese ;) yavaş yavaş aracı 0 yaşa yaklaştıracağım inşallah  :D bugün debimetreye bakılacak LPG enjektörlerinde bir sıkıntı yok aslında yakıtta da bir sıkıntı yok ama Atiker sağolsun gösterge ışıkları çok çabuk düşüyor ve  motor sıcakken dahi benzin ibrem de bazen düşüş oluyor karışıtırıyor mu diye bakılacak, bu sorunu yaşayan var mı bilmiyorum??? bu da benim sinirimi bozuyor. Klima açınca araç da dalgalanma var bu yüzden debimetre temizlenecek bakalım göreceğiz  :) 

NOT: lpg kablolarının ve beynin durduğu yere bir bakar mısınız yapan ustanın ustalığını sorguluyorum! :alkis: :alkis:

ByAKINCI

Hoşgeldiniz.Alfanız hayırlı olsun.Kazasız dertsiz iyi günlerde keyifle kullanmanız dileğimle..  :clover: :nazar:
147 Blackline Red

Jakomo

Hoşgeldiniz, kazasız belasız iyi günlerde inşallah
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Doğa Tosun

vaov, hala bilgisayarlarımın telefonumun arka planını ve duvar kağıtlarını süsleyen yakışıklı araba :)

tekrardan kazasız belasız ağız tadıyla bin abicim :)  LPG ile ilgili olarak, bana da birkaç kişi söyledi lpg tesisatı çok garip, niye bunu buraya koymuşlar vs vs. diye. Ben de enjektörleri, kabloları ve filtreleri değiştirdikten sonra hiçbir sorun yaşamadığım ve yakıt ciddi biçimde düştüğü için elletmedim. Enjektörlerin üzerindeki kablo sıkışıklığı benim çok dikkatimi çekiyordu fakat gittiğim lpg'ciler sorun teşkil etmeyeceğini söylediler. Enjektörleri de değiştirme derim çünkü ben sürekli shell'den aldım ve enjektör sesleri hala sıfır gibiydi.

Şunu da ben ekleyeyim;

BY'nin gerçek rengi efektsiz, shopsuz. Sadece temizken güneşin altında normal kamera ile çekmiştim :)
Murat Abi zamanla çok daha güzellerini paylaşacaktır :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

coolistanbul

Hayırlı olsun, keyifle uzun yillar kullanın, aramıza hoşgeldiniz :-)

AŞK yazılır ALFA ROMEO okunur...

Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Arturr

Hayırlı olsun,çok temiz duruyor;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

reelnumber

crown063

Hayırlı olsun Murat. Senin arabanın bir fotoğrafını da ben paylaşıyım :)

blackgear

Bence enjektör yerleşimi dışında bence başarılı. Kule gergisi takacak olsanız, engel olur mu bilemedim?? Haricinde bir sorun teşkil etmeyecek gibi o da...

cambiocorsa

KUY65

hoşgeldiniz, selamımı almıycaksınız sandım  :( You are not allowed to view links. Register or Login
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

MUU

You are not allowed to view links. Register or Login
hoşgeldiniz, selamımı almıycaksınız sandım  :( You are not allowed to view links. Register or Login

Hoşbulduk teşekkür ederim. Henüz yolda alışmaya çalışıyorum ama artık gördüğüm anda yapıştırıyorum kornayı :D inşallah bir daha karşılaşırız :)

ArinFırat

yazdıklarınızı okuyunca, heyecan ve mutluluğunuzun üst düzeyde olduğu belli oluyor..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

vieri

cem meric

Güzel insan güzel araç dün gece denk geldik çok iyi sohbet oldu,
Kazasız belasız güzel günlerde kullan

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
Güzel insan güzel araç dün gece denk geldik çok iyi sohbet oldu,
Kazasız belasız güzel günlerde kullan
Muhteşem insanlardır Murat Abi ve Hakan Abi. İyi ki onlar aldı 147'mi :) şimdi arkadaşlarım BY'nin peşindeler :D

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

MUU

Değerli arkadaşlarım,
Herkesin kandilini kutlarım güzel bir ramazan ayı bizi bekler :)

Çok sevdiğim aracım 147 im ile 20.000 km yi bugün devirdim. Bu süre zarfında araç bana hiç zorluk çıkarmadı sadece 10.000 km bakımına girdim çıktım. Tabi aracın You are not allowed to view links. Register or Login gibi bir kullanıcıdan çıkmış olması benim için büyük bir şans. Aracı sattıktan sonra da beni hiç yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimi sunarım. :yukari-ok:

Gelelim izlenimlerime, aracım lpgli ve 170 küsür bin km olmasına rağmen hem uzun yolda hem de şehir içinde beni performans bakımından hiç ama hiç üzmedi. Hatta güçlü motora sahip araçların peşinden gıcık kaptıracak şekilde kovalamak çok keyif verici.

10-12 yaşında bir araçla gezerken eğer araç yeni yıkanmış ise sokaktaki 10 kişiden 8 inin dönüp sizi incelemesi çok daha keyif verici ki tasarımın güzelliğine içten şahit oluyorsunuz. Park edip eve girmeden 5 dk oturup izliyorum halen:)

Yaklaşık 4.000 km uzun yol tecrübem içinde esp teknolojisi olmayan aracımın yol tutuşuna defalarca kez hayran kaldım ve bir çok Alfa Romeo bilgisi olmayan arkadaşımın beynine bunu kazıdım.

Şimdi ay başında servis zamanı geldi çattı bakalım ufaklık bize neler çıkartacak. Sağ ön amortisörümden hafif ses gelmeye başladı bir de sanırım trigere değiştirelim derler. Cam tuşlarım hali ile kendinden geçti artık onları da değiştirmek istiyorum artık. İşimin yoğunluğundan dolayı foruma aktif katılım pek sağlayamıyorum herkesten özür dilerim.

Sağlıcakla kalın, saygılarımla,

Not: You are not allowed to view links. Register or Login çok eski arkadaşımdır. Benzinlikte aracı görüp You are not allowed to view links. Register or Login un aracını kim almış diye gelmesi ve oha demesi güzel bir anımdır.:)

E.Ç.M. (MiTongin)

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Doğa Tosun

Sorunsuz mutlu nice km'lere canım abim :) "Bella" yüzümüzü kara çıkarmasın.

"bella" benim ev güzergahımda duruyor genelde, geceleri ortalık sakinken arabayı bella'nın yanına çekip dakikalarca seyrediyorum. Hatta gece karanlığında beni tanımayan Hakan ve Murat Abi hırsız zannedip aşağı inmiş falan.. :D Geçen de sohbete iş yerine uğradık abi ama bulamadık seni yoktun.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

cem meric

Güzel insan nice sorunsuz kilometreler kullan aracın da, kendinde çok güzelsiniz güle güle kullan :)