Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alınık 147 mk1 veya mk2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

il-han

Arkadaşlar merhaba, alfa tutkusu benîde sardı. Kırmızı bir alfa 147 almaya çalışıyorum. Alım satım sitelerini takip ediyorum ama baktığım satılıkların çoğunun durumu kötü idi. Aradığım renk kırmızı, sunroof takıntım yok, deri koltuk görsel açıdan çok hoş duruyor. Boya takıntım yok abartılı bir hasar kaydı olmaması yeterli. Bu özelliklerde bir 147 arıyorum.

E.Ç.M. (MiTongin)

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar merhaba, alfa tutkusu benîde sardı. Kırmızı bir alfa 147 almaya çalışıyorum. Alım satım sitelerini takip ediyorum ama baktığım satılıkların çoğunun durumu kötü idi. Aradığım renk kırmızı, sunroof takıntım yok, deri koltuk görsel açıdan çok hoş duruyor. Boya takıntım yok abartılı bir hasar kaydı olmaması yeterli. Bu özelliklerde bir 147 arıyorum.
dün bir arkadaşımızın 147 mk1 vardi kirmizi. Alfa bayrak ilana girdi 2 saatte gitti. Onu tavsiye ederdim yoksa.
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

il-han

Gördüm onu çok güzel bir araçtı. Orijinal 58000 km de fakat aramaya fırsat kalmadan ilandan kalktı.