Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Brera 2,2 JTS / 34 TS 4268 / Hayaldi Gerçek Oldu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driftking11

2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

wolkanku

1) cam filmim zaten 1 numara, daha açığı yok, karanlık bulutlu hava + ışık açısıyla epey koyu çıkmış

2) otoparkımız çok karanlık geri vitesteki led çok işime yarıyor, zira sürekli yanan birşey olmadığı için problem teşkil etmiyor

3) çamurluktaki italya bayrağı orjinal giugiaro logosu ile birebir aynı boyutta ve bana göre çok güzel

4) plastidip tartışılır, yay/coil + spacer yaparsam kesinlikle silver renge çeviririm, yapana kadar böyle

Bana göre çamurluktaki ti logosu çok fazlalık oluyor onu sökeceğim, aşağıdaki fotoda güncel hali en alttaki, diğer ikisinde tamamen sade ve sadece italya bayraklı seçenekler var, bunlara oy verin

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Kurzuk

2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

cario

Kaliperlerin kırmızı olmasıyla bence 1 bile yeterli.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Reha

Oyum 1 numaraya. İtalya bayrağı aracın ağırlığına yakışmıyor ve sinyal lambasıyla orantısızlık yaratıyor. Brera'da Ti modeli olmadığı için o da gereksiz. Nacizane...

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Oyum 1 numaraya. İtalya bayrağı aracın ağırlığına yakışmıyor ve sinyal lambasıyla orantısızlık yaratıyor. Brera'da Ti modeli olmadığı için o da gereksiz. Nacizane...

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Serhat59

Bi nasıl bir guzellik böyle, eşim 156 yı bu kadar kiskanıyorken, berera ti sahibi olsam boşanırız herhalde :))

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

Reha

martini_lancia

Ben 3 numara diyorum,zira araca ilk bakışta hissedilen koyu ve kasvetli havayı tam kararında hareketlendirmiş o detaylar;bunun yanında ön kaliperlere Alfa Romeo sticker eklerseniz daha da güzel olacaktır,ha ekleyeyim jant logolarınızı tam çıkaramadım ama renkli ise siyah beyaza çevirin.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

Tolga033

hi_cazz

Bence 4.

Sadece ti logosu kalsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

ben kararımı verdim gibi.

Ti logosu gidici, çünkü brerayı alırken nasıl olsa Ti direksiyon da alacağım diyordum ancak planlarım arasında hiç yer almadığını fark ettim, çünkü direksiyon derisi hem iyi durumda, hem de her hangi bir kusur teşkil etmiyor, boşa masrafa gerek yok.

m paket olmayan arabaya m logosu takmak gibi birşey oldu benimki, sadece jant var diye , ti logosu taktık ama hem o bölgede fazlalık oldu, hem de gereksiz bir hareket oldu. ti logoları akşam sökerim..isteyen olursa satarım, olmazsa da durur kenarda.

italyan bayrağı logosu 159da da vardı, bunda da kalacak, o benim imzam gibi oldu, hem orada normalde duran abuk lacivert renkteki giugiaro logosuyla birebir aynı ebatta, hem de çok daha güzel. o çıkmayacak.

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

DcD-Semih

Bende ti logosunun gitmesi bayrağın kalması taraftarıyım, o küçücük bayrak özellikle siyah rengin üzerine çok şık bir detay bence.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Kaan

Nasıl olur bilmiyorum ama Brera S lerde s logosunun olduğu yere ti logosu denenebilir. Belki olur belki olmaz ama nasıl olsa sökülecekken bir bakılabilir.
1 hayal
5 duyu
6.his

wolkanku

Eveet, nasıl başlasam bilemiyorum.

Brera başka bir topicde 3. sırada yazdığım hayallerimin otomobiliydi, nasip kısmet derken aldım ve acısıyla tatlısıyla 3 ay geçirdim, canımı sıktığı anları da burada paylaştım, ancak koltuğuna oturup marşa bastığım anda her zaman unutturdu o sıkıntıları.
çok özel bir otomobil oldu benim için, ancak pek çok yerden kısıntılar yaparak ben bu gemiyi yürütürüm demiş olsam da hayat şartları ve artan sorumluluklarım gereği daha ekonomik davranmam gerektiği için Brera ile yarın yollarımızı ayırıyoruz. Gerçi pek de ayırmıyoruz You are not allowed to view links. Register or Login alıyor aracı, ve kafamdaki Brera projesi onun da aklına yattığı için, her uygulamada yanında olacağımı belirttim.

Brera'nın yerine ne mi geliyor?
:)
ee dedik ya ekonomik olmak lazım, You are not allowed to view links. Register or Login 'un şu anda ilanlarda bulunan full ötesi 1.6 jtd siyah içi siyah , cam tavanlı, orj 18" jantlı, spor 2 paketli aracı geliyor. Kaporasını az önce yatırmış bulunuyoruz. Yarın sabah 09:00'da Oğuz kardeşim bizi hava alanından alacak ve noterde işimiz bittikten sonra , ilk defa dizel Giulietta direksiyonuna geçerek yola çıkacağım.

Bu topicte fikir alışverişinde bulunduğum tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ederim.
Giulietta'nın topic'inde görüşmek üzere  :rock:

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

OğuzCanAlantor

Her 2 tarafada hayırlısı olsun , Giuliettanın güzel yere gitmesine çok sevindim .  :alfisti:

depeche101

hi_cazz

Hadi hayırlı olsun. Giu'nun SP2 olması güzel olmuş.

Serhat59

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın, Giu' yu da kutlamak lazım çünkü sizin aracınız oluyor :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

alfistahakan

Hayırlısı olsun.

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan
Forever Alfa

mehmet_QV

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsın inş. Bende bir siyah Giulietta sahibi olarak araca neler yapıcaksın şimdiden merak ediyorum  :)
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

wolkanku

giu'ya pek dokunmayı düşünmüyorum diyeceğim ama kimse inanmayacak biliyorum  :))

öncelikli olarak difüzör + çift çıkış olacak.

sonra hr yay + spacer kesinlikle olacak.

cam filmi pek düşünmüyorum zira iç dış siyah, çok boğulurum.

dizelle ekonomi çok rahat gelirse , önünü 2016 yaparım :)

daha fazla da yapılacak bir şey yok, zira 18" jantı lastiği, marşpiyeli derisi, bluetoothu , cam tavanı herşeyi var
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Kurzuk

Hayırlı olsun Volkan, iyi günlerde kullan. Yine bir siyah yine bir Alfa... Başlığı heyecanla bekliyorum. Gerçekten dolular dolusu
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]