Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa - 2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
oguzcum cok sagol guzel dileklerin icin, gecen havaalanina gelirken seni gordum sanirim bej 159 icinde ama uzakta kaldin giriste selam veremedim.
arabayla ilgili planim soyle bu yaz konforun tadini bozmamak ve lastikleri bitirmek. seneye ilk amacim  19 ti jant, eibach 3.5luk yay ve  ti marspiyel. Fakat dedigin gibi araba beyaz oldugu icin gunmetal 8c de baya yakisir. prodrive ekonomik acidan tuzlu biliyosun. Simdilik dis gorunusun temiz kalmasini saglayip degisiklige seneye gidicem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet Onur Abi bendim :) Volkan abiyi almaya geçmiştim.

Jant konusunda yanlış hatırlamıyorsam forumdan alan arkadaş prodriveları 19 Ti parasına almış gibi birşey olmuştu.

Bence Prodriveları düşün derim :)

francobaresi

Onur, 159 konusunda TR'deki en şanslı adam oldun :D

Sıfır gibi değil, sıfır 159un olmuş. Kozmetik ve mekanik olarak yapacağın bişey yok. O yüzden
Marşpiyer
Ti ya da prodrive jant
Spacer
Coil
Ti direksiyon(zaten elinde var)
Cam Filmi

sonrası zevkle binmekten başka yapacak bişey yok.
nasil bi istekle dilediysem gercek oldu valla dun koltuklari sileyim dedim kir cikaramadim,  oyle iyi muhafaza etmis sahibi. yapacaklarimi yazmissin zaten, soyle bi durum var, eibach yay denedin mi bilmiyorum , orjinal konforundan pek farki olmuyo arabanin, o yuzden coil yerine eibach alirim, gerisi recetedeki gibi :)

Cuore sportivo

francobaresi

Evet Onur Abi bendim :) Volkan abiyi almaya geçmiştim.

Jant konusunda yanlış hatırlamıyorsam forumdan alan arkadaş prodriveları 19 Ti parasına almış gibi birşey olmuştu.

Bence Prodriveları düşün derim :)

bikac resim bakacagim beyaz 159 prodrive jantli. yine de ti aski buyuk bende :)

Cuore sportivo

hi_cazz

nasil bi istekle dilediysem gercek oldu valla dun koltuklari sileyim dedim kir cikaramadim,  oyle iyi muhafaza etmis sahibi. yapacaklarimi yazmissin zaten, soyle bi durum var, eibach yay denedin mi bilmiyorum , orjinal konforundan pek farki olmuyo arabanin, o yuzden coil yerine eibach alirim, gerisi recetedeki gibi :)

159da denemedim eibach ama giuda denedik. Kendini kandırma coil bir başka.

francobaresi

159da denemedim eibach ama giuda denedik. Kendini kandırma coil bir başka.

giuda ben eibach hakkinda olumsuz seyler duydum ama 159 da cidden fark cok hissedilmedigini yakin kaynaktan teyit ettim. Hatta deniycem yakinda. Shop alfistideki elemanlarla cok yazistik,  b4 bilstein amortisor ya da orjinal amortisor ve eibach pro senin derdine derman dediler, coili satariz sonra cok sert dersin diye de uyardilar. durust saticiymis adamlar

Cuore sportivo

hi_cazz

giuda ben eibach hakkinda olumsuz seyler duydum ama 159 da cidden fark cok hissedilmedigini yakin kaynaktan teyit ettim. Hatta deniycem yakinda. Shop alfistideki elemanlarla cok yazistik,  b4 bilstein amortisor ya da orjinal amortisor ve eibach pro senin derdine derman dediler, coili satariz sonra cok sert dersin diye de uyardilar. durust saticiymis adamlar

Sen bilirsin. Coili dip basmazsan sert falan olmuyor.

francobaresi

Sen bilirsin. Coili dip basmazsan sert falan olmuyor.

zaten ne yay ne coil ilk asamada degil. esim diyo ne rahatmis bu araba diye
gecen ki gibi ilk once marspiye taktiririm sonra arkasi gelir. Azmi'nin arabasini alan meslektasimda, stock yay ,17 jantla ti marspiye gorup begenmistim. O nedenle bi sure ekonomiyi duzeltcem sonra ilk yuzde 20 kampanyasinda ti marspiye kapicam.

Cuore sportivo

francobaresi

arkadaslar bi konuda bilginize ihtiyacim var, bugun arabayi servise biraktim rutin bakim icin, o esnada aksesuar katalogundan qtronic icin aluminyum pedal seti arastirdik ama aksesuar katalogunda yok. Ti sasesi bulup yedek parcadan baktik ama orda da gorunmuyo. Shopalfistide var ve set fiyati cok yuksek belki yetkili servisten yuzde 20 kampanyasiyla uyguna getiririm dedim, servistede boyle bi urune ulasilamiyor. Fikri olan var mi nasi buluruz servis vasitasiyla bu urunu?

Cuore sportivo

hi_cazz

arkadaslar bi konuda bilginize ihtiyacim var, bugun arabayi servise biraktim rutin bakim icin, o esnada aksesuar katalogundan qtronic icin aluminyum pedal seti arastirdik ama aksesuar katalogunda yok. Ti sasesi bulup yedek parcadan baktik ama orda da gorunmuyo. Shopalfistide var ve set fiyati cok yuksek belki yetkili servisten yuzde 20 kampanyasiyla uyguna getiririm dedim, servistede boyle bi urune ulasilamiyor. Fikri olan var mi nasi buluruz servis vasitasiyla bu urunu?

Sercan ile irtibata geç bence.

francobaresi

Sercan ile irtibata geç bence.

evet halit, bi konusayim sercanla. Dedigin gibi orjinal disinda bisey yaptirmak icimden gelmiyor bu araca.

Cuore sportivo

Utku

Sonuç alamazsan şunları da alabilirsin Onur
Ti den tek farkı kauçukları yok ama gayet güzel duruyolar

Fiyat olarak da 200 tl ye gelir shipping dahil.Uygun yani

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

francobaresi

Sonuç alamazsan şunları da alabilirsin Onur
Ti den tek farkı kauçukları yok ama gayet güzel duruyolar

Fiyat olarak da 200 tl ye gelir shipping dahil.Uygun yani

Utku mantiken bunlar cok daha uygun hatta 4 te 1 fiyatina geliyo orjinalin. Derdim araba gercekten bulunmaz hazine, orjinal olmayan bisi kullanmayim dusuncesi. bi sonuc alamazsam orjinal pedal isinde ,linkteki tarzda bi urun alicam artik.

Cuore sportivo

TRSemih

Kauçuk önemli, özellikle ıslak ayakkabı ile binildiğinde. Orijinal olsun bizim olsun :)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

francobaresi

Kauçuk önemli, özellikle ıslak ayakkabı ile binildiğinde. Orijinal olsun bizim olsun :)
ses, kayma konusunda sorun yasatmiyo semih o yuzden. birde sercan'a da sordum o da bulunmasi zor dedi. Bakalim galiba diger setten alcam

Cuore sportivo

francobaresi

hazir bakima birakmisken ti direksiyonda takildi, park ampullerinide beyazla degistirdim.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

esatkaracan

Sıfır 159 kalmışmıdır dünyada diye bazen soruyordum. Şuan fotolara bakıyorum. Maşallah  :nazar:

ar.159

Bi 159 sevdalısının başına gelebilecek en güzel şey gelmiş
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin

Son foto cok can yakıcı duruyor be

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

Sıfır 159 kalmışmıdır dünyada diye bazen soruyordum. Şuan fotolara bakıyorum. Maşallah  :nazar:
eyvallah esat, insallah kondisyonunu boyle devam ettiririm :)

Cuore sportivo

francobaresi

Bi 159 sevdalısının başına gelebilecek en güzel şey gelmiş
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin

Son foto cok can yakıcı duruyor be

sagolasin mehmet ali, bu kadar sans olur gercekten :)

Cuore sportivo

francobaresi

Yetkili servisten bagaj havuzu aldim, gercekten cok iyi bir urunmus ve fiyati orjinal olmayanlardan bile uygun. Yedek parca bolumunde turkiye ve avrupadaki fabrikalarsa stok kalmadigini, son uretilmis urunu aldigimi soylediler. Sansli bir donemimdeyim galiba :)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bakim sonrasi bir de plaj sandalyesi hediye ettiler, bagaj havuzunu bebek arabasi icin aldim ama bebek arabasina yer kalmicak bu gidisle :)

Daha onceki 2 aracimda siyahti, ilk defa beyaz kullaniyorum. Siyahin karizmasi ayri biseydi ama temiz tutmanin ne kadar yorucu oldugunu bu arabadan  sonra  anladim. 

Cuore sportivo

wolkanku

çok güzel ilerliyor maşallah.

bu kadar şanslı bir 159'da lütfen önceki marşpiyelleri yapma Onur :)

orjinal ti marşpiyel parça no'ları

156059792

156059800

bu ikisi boya montaj %20 indirimle birlikte boya montaj dahil 1000 TL civarı ise dakika düşünme ve al, arabayı bambaşka gösteriyor, ki beyaz arabada hatları inanılmaz gösterecektir.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

E.Ç.M. (MiTongin)

156059792

156059800

bu ikisi boya montaj %20 indirimle birlikte boya montaj dahil 1000 TL civarı ise dakika düşünme ve al, arabayı bambaşka gösteriyor, ki beyaz arabada hatları inanılmaz gösterecektir.
adam doktor. Direk recete vermis  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

francobaresi

156059792

156059800

volkan dedigin gibi cok yogun olmasam bugun alcaktim ti marspiyelleri. oncekileri biliyosun yanlislikla zender taktirdim,  bu yuzde 20 de halletye caliscam . İlk yapmayi planladigim sey ti marspiyel suan.

Cuore sportivo

wolkanku

volkan dedigin gibi cok yogun olmasam bugun alcaktim ti marspiyelleri. oncekileri biliyosun yanlislikla zender taktirdim,  bu yuzde 20 de halletye caliscam . İlk yapmayi planladigim sey ti marspiyel suan.

valla bak uğraşacağın en önemli kısmı, parça no'larını verdim, yetkiliye mail at, üstüne arayıp maili aldınız mı diye sor, stok varsa havaleni ve boya kodunu geç, haftasonu da taktırmış olursun :)

1 mail
1 telefon

3 dk :)

verelim gazı :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

valla bak uğraşacağın en önemli kısmı, parça no'larını verdim, yetkiliye mail at, üstüne arayıp maili aldınız mı diye sor, stok varsa havaleni ve boya kodunu geç, haftasonu da taktırmış olursun :)

1 mail
1 telefon

3 dk :)

verelim gazı :)
gecen bakim icin yetkiliye gittigimde parca nolari cikarmistik,  yarin bi bakayim telefon edeyim, belki dedigin gibi hemen hallederim

Cuore sportivo