Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Turkey Hibe Masası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tughan

You are not allowed to view links. Register or Login
Captiva'nın eskiyen anahtarı için yenisini sipariş etmiştim. Elime ulaşmış olmasa iptal eder bunları alırdım :)
Belki You are not allowed to view links. Register or Login işine yarayabilir.
Benim ki sustalı değil ya, olmaz buna gibi geliyor, çok uzun anahtarı. Yine de sağol, bi araştırayım eğer oluyorsa düşünebilirim :)

HTC One mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuğhan.
156 Selespeed

tughan

arkadaşlar zamanında insignia'nın viraj farları için aldığım ancak arabayı sattıktan sonra gelen, H11 tipinde 4 tane led ampül mevcut ( 2 farklı çapta sağ-sol takım). aydınlatmaları aşırı kuvvetli değil, yani ana aydınlatma olarak değil de uzunlarda vb. flash etkisi için kullanılabilir eğer H11 ampul tipiniz ise.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

bir de yine insiginia'nın 2. anahtarı paramparça olduğu için anahtar siparişi vermiştim, yine araba satıldıktan sonra elime ulaştı ancak satıcı opel yerine CHEVROLET anahtarı göndermiş.
anahtar birebir budur;

işine yarayan olursa bunları hibe etmek istiyorum.
Alıcı ödemeli kargo da yapabilirim, ya da isteyen Caddebostanda elden gelip alabilir.
Volkan abi, baktım internetten de çevirenler varmış. Oluyor diyorlar. Başka isteyen vs yoksa ben alabilirim chevy anahtarlarını. Sanırım yedeği ile birlikte var değil mi ?
Giulietta ya uyarsa ben alabilirim. Benim aynalar su lekesi gibi benek benek olmuş. Bu ısıtıcılar benim aynada olanlarla yani sağlam olanlarla değiştirilebilir mi acaba?

Tuğhan.
156 Selespeed

wolkanku

chevrolet anahtarı You are not allowed to view links. Register or Login 'ındır.
yedeği değil tek anahtar var, yani içinde sustalı bir metal kısım ve dış plastiği..anladığım kadarıyla yıpranan anahtarının plastiğini söküp bunu takıyorsun..ya da bunun metal olan kısmını anahtarcıda yaptırıp kodlatıyorsun, anahtarcıya bir göstermen lazım.
dilediğin zaman gelip alabilirsin tuğhan, ya da istersen kargo ile gönderebilirim. haftasonu hep cadde tarafındayım.

h11 ampulleri ise You are not allowed to view links. Register or Login aldı.

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

tughan

chevrolet anahtarı You are not allowed to view links. Register or Login 'ındır.
yedeği değil tek anahtar var, yani içinde sustalı bir metal kısım ve dış plastiği..anladığım kadarıyla yıpranan anahtarının plastiğini söküp bunu takıyorsun..ya da bunun metal olan kısmını anahtarcıda yaptırıp kodlatıyorsun, anahtarcıya bir göstermen lazım.
dilediğin zaman gelip alabilirsin tuğhan, ya da istersen kargo ile gönderebilirim. haftasonu hep cadde tarafındayım.

h11 ampulleri ise You are not allowed to view links. Register or Login aldı.
Tamamdır abi, haberleşiriz özelden. Ya gelip alcam ya da kargo olcak, bir durumuma bakayım. Haberleşiriz :)

Tuğhan.
156 Selespeed

ihsanakdas

159 Son Susturucu

Benim 159 dan kalma orjinal son susturucusu. 159 u alan arkadaşım üzerindekinin sesi güzel ben bunu takmam dedi. Epeydir bodrumda duryor. Dışı ve görebildiğim kadarıyla içi gayet iyi durumda, paslanma vs yok. İhtiyacı olan varsa ücretsiz gönderebilirim. İnternetten gördüğüm kadarıyla sıfırı 350 Tl civarındaymış yazık paslanmasın. Resim temsili tabiki isteyen olursa çekip ekleyebilirim.

ArinFırat

159 Son Susturucu

Benim 159 dan kalma orjinal son susturucusu. 159 u alan arkadaşım üzerindekinin sesi güzel ben bunu takmam dedi. Epeydir bodrumda duryor. Dışı ve görebildiğim kadarıyla içi gayet iyi durumda, paslanma vs yok. İhtiyacı olan varsa ücretsiz gönderebilirim. İnternetten gördüğüm kadarıyla sıfırı 350 Tl civarındaymış yazık paslanmasın. Resim temsili tabiki isteyen olursa çekip ekleyebilirim.
Benim 159da 2. egzoz ucu var ama aktif değil.aktif hale getirmek için bu gerekliyse eğer ben talibim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HVRF.Y

156 ıma submarine led tavan lambası taktırdım. Üzerinden çıkan orjinal tavan lambası boştadır. Arzu eden arkadaşlar irtibata geçebilir

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HRV.Y

Sercan Keklik

Benim 159da 2. egzoz ucu var ama aktif değil.aktif hale getirmek için bu gerekliyse eğer ben talibim.

malesef uymaz belki çok tamirat ile uydurulabilir. ama ugraşırmı egzozcu bılmıyorum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

TRSemih

Susturucu ters çevrildiğinde sağ yuvaya oturuyorsa ayakların yerleri değiştirilip uydurulabilir. Tabii önce bahsi geçen susturcunun alt-üst fotosunu görmek lazım. Üst tarafın şekli nedir bir fikrim yok.

Muhtemelen tamponu orijinal değil ancak araç Jtdm ve orj. sağ susturucu.

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ihsanakdas

Dostum simetriğine uyacağını bende sanmıyorum ama ustanla bi görüş istersen hallederim derse öncelik senindir

ArinFırat

Dostum simetriğine uyacağını bende sanmıyorum ama ustanla bi görüş istersen hallederim derse öncelik senindir
Dediğim gibi eğer 2.çıkışın aktif olması için buda gerekliyse alırım,egzozcuya sncak haftasonu uğrayabilirim,şayet bu kazan  olmasada olur derse, zaruri ihtiyacı olan birine gönderirsiniz.sonuçta benim ihtiyacım keyfi..keşke burdan tecrübe etmiş bir arkadaş fikir beyan etse de sizi 3-4 gün bekletmesem.

Bandırmalı

Dediğim gibi eğer 2.çıkışın aktif olması için buda gerekliyse alırım,egzozcuya sncak haftasonu uğrayabilirim,şayet bu kazan  olmasada olur derse, zaruri ihtiyacı olan birine gönderirsiniz.sonuçta benim ihtiyacım keyfi..keşke burdan tecrübe etmiş bir arkadaş fikir beyan etse de sizi 3-4 gün bekletmesem.

Takipteyim.  :alfisti: :alfisti:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Bandırmalı

Takipteyim.  :alfisti: :alfisti:
Varmı bir gelişme.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 EF 773 2006 159

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

ihsanakdas

Varmı bir gelişme.

@arinfırat görüşebildiniz mi ustanızla?

ArinFırat

Varmı bir gelişme.

@arinfırat görüşebildiniz mi ustanızla?
Ustaya sordum,görmemiz lazım denememiz lazım vs yarım ağız konuştu.buradan 1 2 arkadaşa msj çekip bilgi almak istedim ama geri dönüş olmadı.özellikle @oğuz arkadaştan cvp gelmesini bekledim ama  açıkcası 2 gündür msjıma cvp gelmedi..elimde olmayan sebeplerden ötürü,beklettiğim için özür dilerim.kimseden net cvp alamadığım için sanırım yaptırmayacam.eğer yarın sabaha uyandığımda @oğuzdan olumlu cevap gelmiş ise en geç saat 9a kadar haber veririm.yoksa isteyen başka bir arkadaşa gönderebilirsiniz.tekrar kusura bakmayın

ihsanakdas

Ustaya sordum,görmemiz lazım denememiz lazım vs yarım ağız konuştu.buradan 1 2 arkadaşa msj çekip bilgi almak istedim ama geri dönüş olmadı.özellikle You are not allowed to view links. Register or Login arkadaştan cvp gelmesini bekledim ama  açıkcası 2 gündür msjıma cvp gelmedi..elimde olmayan sebeplerden ötürü,beklettiğim için özür dilerim.kimseden net cvp alamadığım için sanırım yaptırmayacam.eğer yarın sabaha uyandığımda You are not allowed to view links. Register or Logindan olumlu cevap gelmiş ise en geç saat 9a kadar haber veririm.yoksa isteyen başka bir arkadaşa gönderebilirsiniz.tekrar kusura bakmayın

Yok estağfurullah kusur olacak bir durum yok. You are not allowed to view links. Register or Login size kısmetmiş. Bilgilerinizi gönderirseniz yarın kargoya vermeye çalışıym. Bir de özellikle istediğiniz bir kargo varsa belirtirseniz onunla göndereyim.

ArinFırat

Oğuz şimdi cevap yazdı, 2. Son susturucunun gereksiz olduğu kannatine vardım. Dolayısıyla @bandırmalı kardeşime hayırlı uğurlu olsun.. sizi de beklettiğim için özür diliyorum @ihsanakdas

ihsanakdas

Oğuz şimdi cevap yazdı biliyor musunuz? Hala benim mi yoksa hakkımı kaybettim mi?

Siz sabah 9 dediniz diye bekledim ve bir haber gelmeyince You are not allowed to view links. Register or Login ya mesaj attım ondan gelecek cevaba göre bilgi veriym. şuan öncelik onun üzgünüm

ArinFırat

Tamamdır msjımı düzelttim sorun yok.bir üstteki msjı okuyabilirsiniz.

Bandırmalı

Siz sabah 9 dediniz diye bekledim ve bir haber gelmeyince You are not allowed to view links. Register or Login ya mesaj attım ondan gelecek cevaba göre bilgi veriym. şuan öncelik onun üzgünüm
ArınFırat Bey,
Siz kesin kararınızı verin.  :alfisti:
Almayacağım  derseniz o zaman bana nasipmiş derim.  ;)
Edit:
Düzeltmnizi yeni gördüm. Hayırlısı olsun.
Bilgileri PM gönderiyorum.
Teşekkürler.
06 EF 773 2006 159

ArinFırat

ArınFırat Bey,
Siz kesin kararınızı verin.  :alfisti:
Almayacağım  derseniz o zaman bana nasipmiş derim.  ;)
Edit:
Düzeltmnizi yeni gördüm. Hayırlısı olsun.
Bilgileri PM gönderiyorum.
Teşekkürler.
Oğuz ile msjlaşma halindeydik ve henüz ortaya net bir fikir çıkmamışken yazmıştım o msjı.neyseki sonunda netleşti ve yapmamaya karar verdim ve msjımı düzelttim.güle güle kullan senindir.

ihsanakdas

2 tane amblem var 74 mm. Aliexpressten aldım ama renleri fotoğraftada görüleceği üzere kötü. Alttaki amblemdeki orjinal renkleri. Kırmızısı bordo gibi lacivert olması gereken yer koyu yeşil gibi çıkmış. Hoşuma gitmediği için kullanmadım isteyen olursa gönderebilirim.

ArinFırat

2 tane amblem var 74 mm. Aliexpressten aldım ama renleri fotoğraftada görüleceği üzere kötü. Alttaki amblemdeki orjinal renkleri. Kırmızısı bordo gibi lacivert olması gereken yer koyu yeşil gibi çıkmış. Hoşuma gitmediği için kullanmadım isteyen olursa gönderebilirim.

159 17" jant uyumlu ise alabilir miyim?

ihsanakdas

159 17" jant uyumlu ise alabilir miyim?

Jant göbeği değil kaput bagaj logo

ArinFırat

Ön kaput armamda hafif bi solma var..ön için 1 ini alabilirim.istediğiniz fiyatı burdan veya özelden yazabilirsiniz.