Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

98 - 156 2.0 Exe ile aranızdayım.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Aman abi dikkat,zaten bizim buralar aşırı sıcak+nem. Fazla zorlama .

Bu arada yok mu 1-2 foto,tadımlık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ucarozcan

Abi selam Araban hayırlı olsun. :clover: :nazar:
Bende Mersin'de ikamet etmekteyim. Bir iki resim atsan da arabanı tanısak yolda geçerken selamlaşırız.  :arkadasim:
Mersin'de pek alfisti yok bildiğim kadarıyla. (Alfa Romeo çok ama selam veren yok anlamında :) )
Birde ustanın dükkanı nerede? Eski otogar civarında bir tane var orası mı?
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Majo

You are not allowed to view links. Register or Login
Abi selam Araban hayırlı olsun. :clover: :nazar:
Bende Mersin'de ikamet etmekteyim. Bir iki resim atsan da arabanı tanısak yolda geçerken selamlaşırız.  :arkadasim:
Mersin'de pek alfisti yok bildiğim kadarıyla. (Alfa Romeo çok ama selam veren yok anlamında :) )
Birde ustanın dükkanı nerede? Eski otogar civarında bir tane var orası mı?
Orası Mehmet usta. Orayla işim olmaz. Benim ustam Bülent. Karaduvar ışıklarına varmadan sağda Serdar oto. Resimleri bitince yükleyeyim diyordum ama birazdan yüklerim kardeşim. İsmim Ahmet bu arada. Mezitli Halkbank da çalışıyorum. Tanışırız inşallah  :serefe:
Risk yoksa ben de yokum.

Majo

Risk yoksa ben de yokum.

Majo

1.

2.

3.

4.
Risk yoksa ben de yokum.

Majo

Risk yoksa ben de yokum.

Turaç Karakuş

Hoş geldiniz foruma Mezitli'de baya bir gördüm aracını bankaların arka sokağında  :alfisti:
2005 Ar 156 1,6 t-spark

Majo

Hoş geldiniz foruma Mezitli'de baya bir gördüm aracını bankaların arka sokağında  :alfisti:
Aynen  :) Bugün elektrikçiye bıraktım kalorifer yapılacak. Sonra da inşallah muayene ve devir işlemleri. Bayramdan sonra da kaporta boya ve iç döşeme. Evlat olsa uğraşmaz insan ama Alfa olunca nazını kaprisini çekiyoruz işte. 2 aya inşallah tastamam olur.
Risk yoksa ben de yokum.

Turaç Karakuş

Aynen  :) Bugün elektrikçiye bıraktım kalorifer yapılacak. Sonra da inşallah muayene ve devir işlemleri. Bayramdan sonra da kaporta boya ve iç döşeme. Evlat olsa uğraşmaz insan ama Alfa olunca nazını kaprisini çekiyoruz işte. 2 aya inşallah tastamam olur.

İnşallah istediğiniz gibi olur.  :)
2005 Ar 156 1,6 t-spark

Majo

Tayin nedeniyle ertelenen restorasyona start verdik. Rabbim utandırmasın.
Risk yoksa ben de yokum.